Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gündür baldırlarımın ön tarafı çok acıyor. yürümekte, merdiven inip çıkmakta, çömelmekte zorlanıyorum. ''hamlamışsındır. senin yürüyüş yapman gerekir.'' dedi.''yalnız mı yürüyüm, dışarı çıkacağına bana eşlik etseydin.'' dedim. ''havuza yalnız gidiyorsun da yürüyüşe mi gidilmiyor'' diye cevap verdi. bu adam beni gerçekten sevmiyor. ''canımı sıkmasan olmaz mübarek günde, her şeyin suçunu bana at '' deyip camiye gitti. daha önce ''sevmiyorsan giderim'' demiştim bir keresinde yani ayrılıp memleketime dönerim anlamında. ''ne diyosun sen'' falan demişti. bilmiyorum yaa çözemedim valla anlayamadım yani.
bizim ki daha vahim kızlar.. 2 bebişim var.. akşam 9 gibi eşim gelir.. direk pc başına geçer, vurdulu kırdılı film seyretmeye başlar.. bi elinde de kumanda, spor programını açar.. bende salona giderim, orda da tv var.. orda uyuturum çocukları, tv izlerim.. gecenin ilerleyen saatlerinde, telefonumun ışığı yanar, 1 yeni mesaj.. kimden canımdan.. heyecanla açarım, ufacık güzel bi söz mü yazdı, yanına mı çağırıyo veya özledim mi dicek die, mesajı okumamla yüzümde ki heyecan yerini öfkeye bırakır... bi çay ısmarlarsın artık???![]()
bizim ki daha vahim kızlar.. 2 bebişim var.. akşam 9 gibi eşim gelir.. direk pc başına geçer, vurdulu kırdılı film seyretmeye başlar.. bi elinde de kumanda, spor programını açar.. bende salona giderim, orda da tv var.. orda uyuturum çocukları, tv izlerim.. gecenin ilerleyen saatlerinde, telefonumun ışığı yanar, 1 yeni mesaj.. kimden canımdan.. heyecanla açarım, ufacık güzel bi söz mü yazdı, yanına mı çağırıyo veya özledim mi dicek die, mesajı okumamla yüzümde ki heyecan yerini öfkeye bırakır... bi çay ısmarlarsın artık???![]()
Ay canmm cok guldum yaaa ama bak ynede emretmemiş cok sekersiniz :)) Bu arada senı cekılıs topıgınde goruodum gecen gun kıyafetle pozunu gordum cok guzelsn vala yuzunde pamuk gbi mas :))
tşk ederim cnm utandım şimdigüzel bakan güzel görür, saolasın.. ben seni sık sık görüyorum çekiliş topiğinde..
![]()
Aslında bazı isteklerimizi belirtirken eşimizden ne cevap alacağımızı biliyoruz sırf laf sokmak için söylüyoruz bence ve doğal olarak ters tepiyor, eşinle zıtlaşıyorsun ve işimize de yaramıyor bak kendin diyorsun dışarı çıkacağına bana eşlik etseydin demişsin az çok eşini tanırsın sence senin eşin aa haklısın karıcım affedersin hemen eşlik edeyimmi der yoksa laf dalaşına mı girer.. Affedersin ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış taktiğini uygula biliyorum her ne kadar sinirlensen de ona karşı politik oyna :)
çok haklısın canım farkındayım. ama işte bende hiç öyle politik falan davranamam öyle de kötü bir huyum var. içim neyse dışım da o. hele üzülmüşsem hemen yüzüm asılır. şimdi konuşmuyoruz, bayram dolayısıyla memlekete geldik. astık suratları da. ben ailelerin yanında daha rahat rol yapıyorum gibi geliyor :)) en azından kafam rahat konuşmayınca beklentim de olmuyor. bayramdan sonra kalıcam burda biraz bunu gelmeden planlamıştık. bilmiyorum barışacak mıyız... bugün doğumgünümdü. memlekette veremem diye hediye vermişti bana evde. bugün ise kutlamadı bile. ben ona kızınca o da bana kızıyor. işim zor yaa böyle ömür mü geçer...
bir aylık bebeğim var adam aşık oldu bebeğe beni unuttu:) bu nasıl iş bende kocamdan şikayetçiyim bende varım bu evde hani saniin bebeğin bendim diyorum ama o daha küçüüük diyo allahım ya ben ikisiinede eşit davranıyorum ama yemeğini kahvaltısını temizliğini salmadım bebeğim var demedim azıcık ilgi hakkım bebek uyuduktan sonra çay içsek ben konuşsam o dinlese herzamanki gibii nolurki bebeği ile ilgilenmesi güzel ama ben de varım sıkılıyorum evden de bebeğin rahatı bozulmasın diiye çıkamıyorum kocamın kafasını kırmak istiyorum:))))