2 kez nişan attım. İkisinide ben attım ilki düzeltilebilirdi ama ikincisinden asla pişman değilim.. Ayrıca yaş olmuş 28 İş hayatındada hiç başarılı olamadım güzel bir üniversiteden mezun oldum işletme okudum gel görki kariyerde yapamadım evlenemedimde ve annem herseyi başıma kakıp duruyor okuttuk ettik okadar emek verdik bize ne faydan var zaten yaptığım hiç birseyi beğenmedi kimi getirdiysem istemedi (bana yakıştıramamış sözde sanki ortalıkta adam varda pimpirikliğinden bıktım artık) 6 aydır çalışmıyorum nedereyse ikinci kez nişan atmak beni cok sarstı insanların yüzüne bakamıyorum

Bu kız neden hep yüzük atıyo diye milletin ağzına sakız olmuşum. Çok kötü birsey daha oldu ben evlilikten soğudum.Allaha şükür görenler oldukça güzel oldugumuda söylerler Hani bakıyorum eksik nedir öyle büyük bir kusurumda yok ama çok talihsizim:) Annem işte beni mahvediyor çenesi hiç kapanmıyor.Doğru düzgün birini getiremedin getirdiklerinide gördük.Zaten ikinci nişanlımı beğenmemişti evde sürekli eleştirip duruyordu şimdi haklı çıktım diye söylenip duruyo (ilk tipini beğenmedi ) Sanırım artık ben evlenemicem gibi zaten cok zor begenıyorum..
İki kez nişan atan bir kızı kimse sorun edermi ne dersiniz? piskolojim cok bozuk insanlara güvencim sıfır zaten benimle konuşan hemen anlıyor piskolojımın bozuk olduğunu bu gecıcı bir durummu bilmiyorum ama hiç iyi değilim