ben evleniyorum bekarlarla konuşamam

koca buldum diye hava atmak için tekrar barışmak istemiştir bende evlillerle konuşamıyorum.kocaları tüm aptal hurafelerine inanıyorlar dersin bitirirsin.

Yıllar önce aynı muhabbeti samimi olmadığim bi arkadaş yapmıştı... Evli bekar muhabbeti farkli oluyomuş:oha: hala gereksiz hatta beyinsiz biridir benim için... Hayatımda gördüğüm en arıza tip... Bu yüzden bu mantıktaki insanlardan uzak durmak gerektiğine inanirım.Gerçi uzak durduğum halde benim sinirlerimi zıplatmayı başarıyor o ayrı... Demem oki değişmiyorlar kafaları bu uzak durun....

acayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.

sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?

Buna inanmış mı gerçekten ya:KK70: Boşverin konuşmayın alsın kocişini sussun :KK53:

Yahu hamile birine çocuğu olmayan birinin nazarının degecegi düsüncesinide burdan öğrenmiştim

Buda baya ilginçmiş. Millet neyin kafasını yasayıp kendini nerde görüyo bee

ay çok güldüm ya :)))))) ALLAH akıl fikir versin evlenen arkadaşına . Buldumcuk dikkat etsin ddüğününe kimseyi çağırmasın nazar filen olur mazallah :)))

acayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.

sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?
ay hayatımda duyduğum en komik şey bu yaaaaaaaaaaaa:))))))) o zaman boşanan mutsuzları yakalım nazarları değer:) saçmalığa bak yaaaaa asıl evli mutsuzlardan korksun o arkadaşın!!!

Back
X