- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğuma nazar değer der. Ben de mi konuşmasam hamile olmayanlarla? Nazar değmesinNapsın kuş beyinli evlenince level atlayıp statü kazanacak bu toplumda
Yarın hamile kalınca da çocuğu olmayanlarla konuşmaz
Bir an kalp çarpıntısıyla okudum aman tanrım noluyo didimArkadaşın haklı bence.
Sonuçta o artık evli ve esiyle zaman geçirmek isteyecek. Siz bekarsiniz, onua goruşmek isteyeceksiniz bakalım eşi izin verecek mi ya da musait olabilecek mi? Onun konuşma konuları evlilik, kocası, çocuk olacak siz erkek arkadaşlarınızı anlatacaksiniz. Uyum olmaz ki konuşmalarda. Ayrıca sizndnsosnsjjsjshe şaka ya şaka devam edemeyeceğim sacmalamayaNe saçma insanlar var şu dünyada ya.
Bunu diyebilen kız düğünde gelecek tek ceyreğin bile peşine düşer tabiki barışmaacayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?
İlahi hiç gulecegim yoktu :)) ne alaka ya,hiç bekar kuzeni akrabası yok muymus. Onları ne yapacakmış atacakmiymis evdenacayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.
sonra akşam saatlerinde beni aradı önce açmadım sonra tekrar arayınca açtım özür diledi filan saçmaladım ya dedi ama ben artık konuşmak istemiyoruz yani evlenince herşeyi silmeye göze almış resmen. tekrar görüşmek istiyor küs olmayalım öyle şeylere inanmak hatamdı diyor ama benim içim soğumuyor. bir de size sorayım barışayım mı sizce?
napacaksın barışıp ta.acayip sinirliyim yani aslında saçma bişey ama yine de insanın canını sıkıyor işte.. bugün öğlene doğru işle ilgili bir konuda bir kız arkadaşımı aradım evlenme aşamasındaydı biraz da hal hatır sorarım dedim kendimce. biraz konuştuk sonra soğuk bi tonla ya ben evleniyorum bekarlarla konuşamam yani nazar filan dedi ben de anlamadım nasıl yani dedim tekrarladı söylediğini evleneceği adamın kardeşi bekar kızlarla konuşursan evinin bereketi kaçar gibisinden bişeyler yumurtlamış bu da inanmış hemen ben de iyi defol git o zaman dedim sinirle telefonu kapattım.