- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Abim kayriliyor degil de yasi baya buyuk ya olgun oldugunu dusunuyorSiz de deseydiniz ya beni abimle kıyaslamaktan vazgeç diye. Abiniz kayrılıyor gibi hissettim. Neden böyleyim bir düşün istersen diyebilirsiniz.
Oyle cok sebep yok hepsi incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerŞimdi o lafların size söylenmesine sebep olan olayları yazarsanız daha net cevap verilebilir. Tam sonuç var ama giriş gelişme yok. Ne oluyorda bu cümleler kuruluyor size?
Ya cok sorguladim ama goze batan cok davranisim yokYani olabilir belki de bazi farkli davranislariniz vardir. Kendinizi sorgulayin biraz sivri olan kisimlari törpüleyebilirsin. Kac yasindasin
Hmm o zaman yine adil bir kıyaslama olmamış. Herkesin huyu bir değil.Abim kayriliyor degil de yasi baya buyuk ya olgun oldugunu dusunuyor
Sanirim damarima basiliyorHmm o zaman yine adil bir kıyaslama olmamış. Herkesin huyu bir değil.
Damarınıza basmaya çalışmasınlar o zaman.
Bilerek yap et sonra aa alıngansın aaa geçimsizsin derlerse olmaz.
Benim mi?Valla su an gidemem hem okul basliyor hem de psikolgum 4 saat uzakliktaeski konularında da söylemiştik.psikolojik rahatsızlıkların var senin git bir psikologla görüş dedik.
Bende gençkızken annem aynı şeyleri derdi ama haklıydı yani yaş ilerleyince anlıyorum. Biraz huysuz, sinirli ve şakaya pek gelmeyen biriydim.Oyle cok sebep yok hepsi incir cekirdegini doldurmayacak sebepler
Mesela ben de saka sevmem ama nasil sakalar hakaretli vurmali sakalar annemlerin sakalari oyle sevmiyorum iste annem buna alinganlik diyorBende gençkızken annem aynı şeyleri derdi ama haklıydı yani yaş ilerleyince anlıyorum. Biraz huysuz, sinirli ve şakaya pek gelmeyen biriydim.
Hakaret ve vurmalı şakalar hiç hoş değil. Sizde o zaman güzel bir dille bundan hoşlanmadığınızı söyleyin sinirlenmeden. Sinirlenince insan bazen haklıyken haksız duruma düşebiliyor.Mesela ben de saka sevmem ama nasil sakalar hakaretli vurmali sakalar annemlerin sakalari oyle sevmiyorum iste annem buna alinganlik diyor
Haklisiniz annemlere sinirli diyorum sonra kiziyorlar ama sakanin afedersiniz b.k cikiyorHakaret ve vurmalı şakalar hiç hoş değil. Sizde o zaman güzel bir dille bundan hoşlanmadığınızı söyleyin sinirlenmeden. Sinirlenince insan bazen haklıyken haksız duruma düşebiliyor.
Sakince anlatsan neden hoşlanıp hoşlanmadığını belki o zaman anlarlar seni.Eminim ailen seni çok seviyordur ancak büyükler bazen gençlerin duygularını anlayamıyor.Haklisiniz annemlere sinirli diyorum sonra kiziyorlar ama sakanin afedersiniz b.k cikiyor
Annem bana bunlari her gun derAnnenniz acabaa bi yerde patlamamı yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?