Ben Geldim (Sorum Sezaryen Doğum Yapanlara )

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Merhaba hanımlar uzun süredir yoktum .Ayrıntıları daha sonra anlatırım beni tanıyan dostlarıma..Öncelikle sorum sezaryen doğum yapanlara veyahut sezaryen le miyom aldıranlara...

13 aylık bir oğlum var ellerinizden öper doğuma kadar hiçbir problemim olmadı fakat doğumdan sonra bir takım problemlerim baş gösterdi..
Şu an beni rahatsız eden durum sırtımda gerilen noktaların olması..özellikle iğnenin yapıldığı noktada yumruk gibi bir çekilmenin olması ve bu durumun beni rahatsız etmesi 1 sene geçmesine rağmen geçmemesi..

Ayaklarımda da vardı ama inanılmaz azaldı fakat sırtımdaki durum tam gaz devam..

bu durumu yaşayanların bilgilerini can gözü ile bekleyeceğim.

geçmiş olsun
genel anestezi ile 2 sezeryan oldum konu hakkında bilgim yok
en kısa sürede hekiminize danışın

Epidural sezeryan oldum bir yil oldu. Hic bir sikayetim olmadi. Drunuza danisin bence cok uzun zaman olmus

geçen şubatta genel anestezi ile dogum yaptım ama suana kadar bir sıkıntı yasamadm bencede bir doktora gözükürseniz iyi olur..

Bende kasim 2016da sezeryan la dogum yaptim bende sadece soguk havada igne yerlerim sizliyo zonkuyo gibi oluyor kardesim anestezi uzmani boyle seylerin olabilecini soyledi ama seninki farkli birsey doktora git bence en kisa zamnda

Back
X