- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
Selam kızlar bi sorunum var.belki bu size göre sorun değil ama benim için sorun olmaya başladı.son zamanlarda eşimin üzerine çok düşmeye başladım.yeni sevgili gibi sürekli eşimi düşünüyorum onu kıskanıyorum evliliğimizin ilk yılları böyle değildim son 1 yıldır filan böyle oldum.mesela küsüz barıştık bana güzel aşk mesajı yazdı 30 sefer okuyorum.ona bişey yazcağım zaman uzun uzun düşünüyorum.26 yaşındayım ilk defa saçımı boyattım.akşam iki elim kanda olsa giyinip süslenip hazırlanıp öyle çıkıyorum karşısına.eşimi yatakta nasıl daha mutlu ederim araştırıyorum.çevreme bakıyorum hiç bi kadın ben gibi değil.mesela eltim var benle yaşıt hiç kocasına süslendiğini görmedim.tamam bunlar güzel şeyler ama sanki eşime bağımlı olmaya başladım.bu arada 7 yıllık evliyim 10 seneyide geçtik eşimle.eşim gayet ilgili sevgili bana karşı aşk dolu bi adam.annemin tabiriyle gözümün içine bakar.onun ilgisini kazanmak içinde yapmıyorum bunları.yani kısacası kızlar benmi anormalim hepinizmi böylesiniz tatlışlar:)