• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gibi olan varmı?

Konu sahibi doğru olanı yapıyorsun. Esin için değil se bile kendin için bakımlı olman harika birşey. İçinden gelirken yap..ilerleyen yillarda bu daha zor oluyor çünkü.
Ve birde demekki mutlu bir kadınsın. İnsan mutluyken daha çok bakıyor kendine.

Valla bravo..bunu saplantı haline getirmediysen,sabah akşam aramıyorsan,dır dır vır vır hesap sorma,takip etme boyutu yoksa maşallah yani..

Dert değil.
Çok da güzel yaptıklarınız.
İleride bir hatasını görürseniz ama ben senin için böyle böyle yapmıştım diye başına kakmaz ya da bu yaptıklarınızdan pişman olmazsanız tabi.
Demem o ki ,külfet geliyorsa yapmayın.
Bazen evet külfet geliyo ama kendimi engelliyemiyorum.mutsuz oluyorum eşimi tipsiz karşılarsam.

Farkında olmadığınız bir özgüven eksikliği sorununuz nüksetmiş olabilirmi acaba? Aniden huy değiştirmek te bilinçaltı sorunlar yatabilir,mesela kendinizi başka kadınlarla kıyaslıyormusunuz ?

Valla 3 senelik evliyiz ben de öyle karsılıyorum :KK70: O beni nasıl karsılıyor ki ben onu süslenip karsılayım :KK70:
Himm bak bu cevaba bayıldım canım valla moral oldun bana.:dondurma:doğru bizim eşimizde bizi özenerek karşılasın dimi.her akşam eve çiçekle gelsin bak ben onu nelerle!!karşılıyorum :halay:

2 tane var çocuğum canım.:KK66:

Ya çocuklar biraz büyüdüğü için kendine daha fazla zaman ayırıyorsun...Veya eşinin çevresi değişti,kıskanmaya başladın.
Bir arkadaşımın eşi farklı bir ortamda çalışmaya başlamıştı.Adamla beraber arkadaşımın da üstü başı,kendine bakması daha özenli oldu.

kendini övmek falan demişler de ben okurken sıkıldım yahu.. kendi evimde saçımı toplayıp eşofmanla makyajsız gezemeyeceksem nerede gezeceğim..

konu sahibi bence ilk iş kendine eşofman al ve cildini özgür bırak..
Saol canım bak anlamışsın beni.mesela pudra sürüyorum mutlaka akşam.sürmezsem çok mutsuz oluyorum.aslında cildimide bozuyo ama yok ille sürcem.iki çocukla zor oluyo ama yok engelliyemiyorum.

Himm bak bu cevaba bayıldım canım valla moral oldun bana.:dondurma:doğru bizim eşimizde bizi özenerek karşılasın dimi.her akşam eve çiçekle gelsin bak ben onu nelerle!!karşılıyorum :halay:
Bide canım eşim işe giderken işi gereği takım giyiyo.bakımlı.onu öyle görünce süslenmezsem kendimi çok çirkin hissediyorum.özgüvenim kırılıyo.

Bide canım eşim işe giderken işi gereği takım giyiyo.bakımlı.onu öyle görünce süslenmezsem kendimi çok çirkin hissediyorum.özgüvenim kırılıyo.
Eee ne olmuş benim eşimde ise takım elbise ile gidiyor..çok bakimlidir kendisi. Ben kendimi onunla kiyasliyamiyorum ya..ben buyum evde özgür olmazsam deliririm.

Ya çocuklar biraz büyüdüğü için kendine daha fazla zaman ayırıyorsun...Veya eşinin çevresi değişti,kıskanmaya başladın.
Bir arkadaşımın eşi farklı bir ortamda çalışmaya başlamıştı.Adamla beraber arkadaşımın da üstü başı,kendine bakması daha özenli oldu.
Evet eşim işi gereği bakımlıdır.

Back
X