• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gibi olan varmı?

Selam kızlar bi sorunum var.belki bu size göre sorun değil ama benim için sorun olmaya başladı.son zamanlarda eşimin üzerine çok düşmeye başladım.yeni sevgili gibi sürekli eşimi düşünüyorum onu kıskanıyorum evliliğimizin ilk yılları böyle değildim son 1 yıldır filan böyle oldum.mesela küsüz barıştık bana güzel aşk mesajı yazdı 30 sefer okuyorum.ona bişey yazcağım zaman uzun uzun düşünüyorum.26 yaşındayım ilk defa saçımı boyattım.akşam iki elim kanda olsa giyinip süslenip hazırlanıp öyle çıkıyorum karşısına.eşimi yatakta nasıl daha mutlu ederim araştırıyorum.çevreme bakıyorum hiç bi kadın ben gibi değil.mesela eltim var benle yaşıt hiç kocasına süslendiğini görmedim.tamam bunlar güzel şeyler ama sanki eşime bağımlı olmaya başladım.bu arada 7 yıllık evliyim 10 seneyide geçtik eşimle.eşim gayet ilgili sevgili bana karşı aşk dolu bi adam.annemin tabiriyle gözümün içine bakar.onun ilgisini kazanmak içinde yapmıyorum bunları.yani kısacası kızlar benmi anormalim hepinizmi böylesiniz tatlışlar:)

2 senelik evliyim ilk günden beri böyleyiz şükür:cool:

Bunun bende takıntı olmasından korkuyorum ve eşime bağlı değilde bağımlı olmaktan korkuyorum.

Niye öyle olasın cnim tabiki iyi olun Allah muhabbetinizi arttırsın da bence bu konuyu çok takıntı etmeyip hayat tarzı haline getir doğru olanı yapyosun çünkü

Mutlu olan insanlar etrafindakileri mutlu ederler
Bence mutlusunuz ve bu disiniza tasiyor icinizden geldigi gibi davraniyorsunuz esinize hala asiksiniz bu cok guzel bir sey:KK37:
Ben evde basimi kasiyacak vakit bulamiyorum sinava calisiyorum haliyle süslenemiyorum suraya da iki kafa dagitmak icin giriyorum benim yerime de süslenin :)) :süslü:

Mutlu olan insanlar etrafindakileri mutlu ederler
Bence mutlusunuz ve bu disiniza tasiyor icinizden geldigi gibi davraniyorsunuz esinize hala asiksiniz bu cok guzel bir sey:KK37:
Ben evde basimi kasiyacak vakit bulamiyorum sinava calisiyorum haliyle süslenemiyorum suraya da iki kafa dagitmak icin giriyorum benim yerime de süslenin :)) :süslü:
Saol canım inşallah sınavın çok iyi geçsin.

Canım sen daha iki yıllık evlisin ben süslenip müslenme konusunda en baştan beri böyleydim ama bu ara iyice abarttım:KK43:
Siz bunları yaparken keyiflemi yapıyorsunuz yoksa zor geliyor ama eşimi memnun edeyim diye mi bu çaba.eğer keyif alıyorsanız bence çok güzel birşey,bu eşe bağımlı olmak değil ,olması gereken bu aslında ,kendinize evliliğinize eşinize değer vermek bu.

Selam kızlar bi sorunum var.belki bu size göre sorun değil ama benim için sorun olmaya başladı.son zamanlarda eşimin üzerine çok düşmeye başladım.yeni sevgili gibi sürekli eşimi düşünüyorum onu kıskanıyorum evliliğimizin ilk yılları böyle değildim son 1 yıldır filan böyle oldum.mesela küsüz barıştık bana güzel aşk mesajı yazdı 30 sefer okuyorum.ona bişey yazcağım zaman uzun uzun düşünüyorum.26 yaşındayım ilk defa saçımı boyattım.akşam iki elim kanda olsa giyinip süslenip hazırlanıp öyle çıkıyorum karşısına.eşimi yatakta nasıl daha mutlu ederim araştırıyorum.çevreme bakıyorum hiç bi kadın ben gibi değil.mesela eltim var benle yaşıt hiç kocasına süslendiğini görmedim.tamam bunlar güzel şeyler ama sanki eşime bağımlı olmaya başladım.bu arada 7 yıllık evliyim 10 seneyide geçtik eşimle.eşim gayet ilgili sevgili bana karşı aşk dolu bi adam.annemin tabiriyle gözümün içine bakar.onun ilgisini kazanmak içinde yapmıyorum bunları.yani kısacası kızlar benmi anormalim hepinizmi böylesiniz tatlışlar:)
eşin seni incitmemıs sende daha cok sevıyorsun cok güzel kımseye nasıp olmaz kolay kolay tadını cıkar

evde eşim ya da başka biri olsa da olmasa da asla dizi çıkmış kötü görünen pijama giymem, yaz kış takım ev giysileri giyerim (en rahatından) saçım başım hep düzgündür, her gün duş alırım, yemek kokan giysiyle oturmam, pijamalarımla günü geçirmek durumunda kalınca hasta gibi hissediyorum kendimi, dert değil ki, alışkanlık.
eğer bir gün kendini salarsan ve eşin bundan rahatsız olursa işte o zaman sorun olur.

Bazı kadınlarda özgüven yüksektir hiç uğraşmaz bazılarında da yoktur aman kocam beni aldatmasın aman bana bağlansın aman şöyle aman böyle diye diye kafayı yer :)

:pBende 5,5 senelik sevgilime nedense ilgi dozunu fazlasıyla arttırdım :işsiz: ama biz uzak mesafedeyiz belki ondan. Sizin durumunuz bana kalırsa burda başlıkları okuyorsunuz çevrenizden kötü koca örneklerini duyuyorsunuz ve psikolojik olarak kocanıza daha da bağlanıyorsunuz.

Bdv'de şu zamana kadar okuduğum en büyük dert gerçekten. Allah yardımcınız olsun en kısa sürede düzelirsiniz atlatırsınız inşallah.

Niyeki burda sadece büyük büyük büyük dertler paylasilip topluca duzeltilmeye falanmi gidiliyor ne alaka

Valla tebrik ettim. Ben de önceden işten eve gelceğim Zaman makyaj yapardım millete tuhaf gelirdi. Ama zannederim 2 yıldır yok öyle işlerim.
Hele ki hamilelikten itibaren oooo o biçimim. Dün akşam giydiğim pijama hala üzerimde muhtemelen yarın sabah evden çıkmıycak olsam yine üzerimde kalcak:KK57:
Sen o bebişle iyi becerebiliyorsun bu işleri. Çok da kafana takma derim bırakıcaksn da kendiliğinden oluyo

Back
X