• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gibi olan varmı?

Evliliğimiz 5 yılı geçti 2 buçuk yılda öncesi. İlk günkü aşk sevgi aynısı gibi devam ediyo. Hala işten geleceği zaman heyecanlanıyorum, hazırlanıyorum. Gün içinde aramaya mesaj atmaya firsat bulamadiys trip atiyorum. Kiskaniyorum
Ayni sekilde onunda ilgisinde sevgisinde davranisinda bi azalma yok. Tek fark asiri kiskancti rahatsiz edecek kadar onu torpuledi, ki iyi de oldu bu degisim. Onun disind hersey ilk günkü gibi. Gayet memnunuz halimizden. Askin omru su kadar bu kadar demeyin. Siz karsilikli emek verdikten sonra o ask sonsuz olur.

Evliliğimiz 5 yılı geçti 2 buçuk yılda öncesi. İlk günkü aşk sevgi aynısı gibi devam ediyo. Hala işten geleceği zaman heyecanlanıyorum, hazırlanıyorum. Gün içinde aramaya mesaj atmaya firsat bulamadiys trip atiyorum. Kiskaniyorum
Ayni sekilde onunda ilgisinde sevgisinde davranisinda bi azalma yok. Tek fark asiri kiskancti rahatsiz edecek kadar onu torpuledi, ki iyi de oldu bu degisim. Onun disind hersey ilk günkü gibi. Gayet memnunuz halimizden. Askin omru su kadar bu kadar demeyin. Siz karsilikli emek verdikten sonra o ask sonsuz olur.

Maşh Allah muhabbetinizi arttırsın :KK28:

Şu gözünün içine bakma kavramı nasıl oluyor? Çok merak ediyorum gerçekten, böyle bir şeye tanık olmadım da hiç, biri bana anlatsın nasıl oluyor? :deli:

Siz bunları yaparken keyiflemi yapıyorsunuz yoksa zor geliyor ama eşimi memnun edeyim diye mi bu çaba.eğer keyif alıyorsanız bence çok güzel birşey,bu eşe bağımlı olmak değil ,olması gereken bu aslında ,kendinize evliliğinize eşinize değer vermek bu.
Aslında çok keyif alıyorum eşim beni beğensin diye çok uğraşıyorum.ama bunları yapamazsamda çok mutsuz oluyorum.hiç özgüvenim olmuyo.

Eşim benim tam tersim hiç kıskanç değildir.

Hayır bazı arkadaşlar öyle bi yorum yapmış ki 'kadin kendine bu kadar bakiyosa ozguvensizdir' falan sanki sirf hastalikli bi sekilde kocalarimizin üstüne atliyoruz hiç doğal degiliz :KK70: yapmayin ya paspal olan insani koca değil kimse sevmez

Hayır bazı arkadaşlar öyle bi yorum yapmış ki 'kadin kendine bu kadar bakiyosa ozguvensizdir' falan sanki sirf hastalikli bi sekilde kocalarimizin üstüne atliyoruz hiç doğal degiliz :KK70: yapmayin ya paspal olan insani koca değil kimse sevmez

Bencede. Özgüvenle bi alakasi yok. Kim istemez begenilmeyi yada kim ister karşısında bakımsız birini görmeyi. Bence bu karsindakine verdiğin değer. Bak seni çok onemsiyorum demek gibi bisey. Tabiki her an oyle olmuyo. Bunun hastalığı oluyo, yorgunluğu oluyo pijamayla dolandigin esofmanla karsiladigin zaman da oluyo ama bi sorun yoksa neden bakımlı olmayalım ki. Ayrıca sen normal zaman da bakımlı olunca ayda yılda bir adamı esofmanla karsiladigin zaman ayy çok şirin olmuşsun oluyo :21:

Back
X