Ben gidemem o gelsin ?

Kahvedelisiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
483
138
53
25
Kızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye düşündüm yazdı. Bem de bu ara gelemem yazdim. Galiba bu sebeplerini bahane olarak görüyor. Virüse inanmıyor çünkü.
Ben de ek olarak çok gelmek isterdim ama gelemedim falan yazmadım hiç. Bu kendini düşürmek olurdu. Sizce ne yapsam ?
Çok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beni 🤔😱 niye böyle birşey yaptı mantık ne anlamadım?

Konunun diğer kısmını okumadım
Sadece “virüse inanmıyor” kısmında takıldım
Bu benim için cahillik,akılsızlık göstergesidir eğer evleneceksem ve çocuk yapacaksam şu mantıktaki birini seçemem

bir şey yapmanıza gerek yok bence virüs var ve aileniz kronik hasta bu yeterli kendisinin bunu anlaması lazım
Dernek etkinliklerine kolay katılın diye aldırmıştır neden olacak

Adamin derdi sen degilsin ki. Sanki sadece dernek ilemi geziliyor? Kendisi yola kiymayip senin yanina gelmiyor. Ancak senden 5 saat uzakliktaki kalabalik bir etkinlikte bulunmani bekliyor.

Yasli kronik hastalara bile saygisi yok. "Virüs'e inanmiyor". Hayirdir, Covid bir inanç biçimimiydi? Sende yasin küçük, adamin tüm bu safsatalarinada "aa baaa, ne kaa zekiii" olarak görüyorsundur kim bilir.

Milyonlarca insanlar öldü ya. Delta varyanti varken, sen simdi bu hastaligi annenlere tasisan nasil his edersin? Sorun sadece vefat bile degil. Nefes alma darligi, yorgunlugu.. long covidi bir arastir istersen.

virüse inanmayan insanla görüştüğüm günlerime acırım ancak ben.
bu devirde bu cahillikle konuşabilecek birini bulmuş olması başarı ama yetmez.
daha çok çalışması lazım.
sallayın gitsin.
Kızın adamın zeka seviyesiyle ilgili bi derdi yok yav. Bazı insanlar zekasız sever 😂

Kızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye düşündüm yazdı. Bem de bu ara gelemem yazdim. Galiba bu sebeplerini bahane olarak görüyor. Virüse inanmıyor çünkü.
Ben de ek olarak çok gelmek isterdim ama gelemedim falan yazmadım hiç. Bu kendini düşürmek olurdu. Sizce ne yapsam ?
Çok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beni 🤔😱 niye böyle birşey yaptı mantık ne anlamadım?
Virüse inanmıyor mu😱

Back
X