• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben gün geçtikçe heycaanlanıyorum

miss_capraz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
296
Çorum
fazla bir belirtim yok kasıklarım ağrıyodu şimdi belim ağrıyo dua edin bu sefer tutsun bebişlerim allahım almasın onları benden benimle kalsınlarrr :Saruboceq:

cumartesi transferim oldu benim de belim agriyor acaba bir anlami var mi benim belim normalde hic agrimazdi.Insallah karsilikli mujde veririz.

cumartesi transferim oldu benim de belim agriyor acaba bir anlami var mi benim belim normalde hic agrimazdi.Insallah karsilikli mujde veririz.

özlem mrb benimde cumartesi transferim yapıldı benimde belim çok ağrıyo inşallah iyi ye delalettir kaç embriyo transfer edildi sana

iki tane edildi tatlim. Insallah iyiye isarettir ben gecen yil hamileydim ozaman da belim aynen boyle agrimisti ama o zaman regleye yakin ya da hemen sonrasinda baslamisti sanki emin degilim, doktor rahim buyudugu icin bele baski yapiyor ondan demisti benim rahmim de ters o yuzden daha da bele vurur demisti. ama bu kadar erken bir belirti midir bilemiyorum. cok erken gb.

iki tane edildi tatlim. Insallah iyiye isarettir ben gecen yil hamileydim ozaman da belim aynen boyle agrimisti ama o zaman regleye yakin ya da hemen sonrasinda baslamisti sanki emin degilim, doktor rahim buyudugu icin bele baski yapiyor ondan demisti benim rahmim de ters o yuzden daha da bele vurur demisti. ama bu kadar erken bir belirti midir bilemiyorum. cok erken gb.

benim diğer ikisindede belim hep arıyodu ama şimdi çok erken adet olcam diye korkuyorum inşallah büyüyolardır yumoşlar banada 2tane trasfer edildi inşallah yüzümüz güler daha çok varr günler geçmiyorr:(

fazla bir belirtim yok kasıklarım ağrıyodu şimdi belim ağrıyo dua edin bu sefer tutsun bebişlerim allahım almasın onları benden benimle kalsınlarrr :Saruboceq:

Canim ne güzell tedavinde bu asamaya kadar geldin ..

En heyecanli ve en sabir gerektiren bölüme yanii ..

Ben siteden bir süre uzak kaldigim icin destekcin olamadim ...

Ama tüm kalbimle dualarim sizinleydi ..

Insalllah ALLAHIM minik yavrularini göbüsünün en tatli yerine kondurmustur bilee ...

Günler artik gecmek bilmez ve test günü gelmek bilmezz senin icin ..

Ama geldiginde de insallah bekledigine degerr ... :1hug:

Ben de 3-4 güne kadar tr yolcusu oluyorum ..

Mayada bulusmak umuduylaa ...

Sen bebislerinin kalbine bakmaya geldiginde ben de tedavide olurum nasipse ...

Bütün sonuc bekleyen arkadaslarim Rabbim muradinizi versin insallah ...

Müjdelerle gelin .. Amin .-..

hadi inşallah bitanem rabim ayırmasın bebişlerinden seni inşallahhhholumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek:

merhaba kızlar benim de transferim persembe günü oldu.. her gün bi belirti arıyorum :)
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını versin insallah...

Back
X