- Konu Sahibi miss_capraz
fazla bir belirtim yok kasıklarım ağrıyodu şimdi belim ağrıyo dua edin bu sefer tutsun bebişlerim allahım almasın onları benden benimle kalsınlarrr :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi transferim oldu benim de belim agriyor acaba bir anlami var mi benim belim normalde hic agrimazdi.Insallah karsilikli mujde veririz.
iki tane edildi tatlim. Insallah iyiye isarettir ben gecen yil hamileydim ozaman da belim aynen boyle agrimisti ama o zaman regleye yakin ya da hemen sonrasinda baslamisti sanki emin degilim, doktor rahim buyudugu icin bele baski yapiyor ondan demisti benim rahmim de ters o yuzden daha da bele vurur demisti. ama bu kadar erken bir belirti midir bilemiyorum. cok erken gb.
fazla bir belirtim yok kasıklarım ağrıyodu şimdi belim ağrıyo dua edin bu sefer tutsun bebişlerim allahım almasın onları benden benimle kalsınlarrr :Saruboceq:
inşallah ikiz olur pazartesi transferim oldu beklemedeyim umarım ikiz olurr beni bırakmasınlar tututnmuşlardır belki