Ben haksız mı düşünüyorum yoksa hormonlardan mı böyle karar veriyorum

Esseyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
566
757
53
İyi akşamlar kızlar 36 haftalık hamileyim ky ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor heö maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
Edit: kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum

36 haftalık insanın uzun yolda ne işi varmış ya? Bu kadar mı canının kıymeti yok? Belin, bacağın uyuşmadı mı? Biraz sende nazlı ol. “Ay sancım var, ay kramp giriyor” de yat. Ayrıca neden doğum öncesi yatıya geliniyor merak ediyorum. 1 ay boyu yatalak hasta muamelesi gösterio zaten hizmet etmeyecek kimse sana.

Bende anlamıyorum evim kaloriferli sobalı evde yapamıyorlar diye bende gelsinler dedim bana bşr zarar ı yok diye kp cok iyi Allah razı olsun yük olmamak için herşeyi yapar ama kv oyle değil vok ısrarcı ve bu beni bunaltıyor

500 km yolda ne işiniz var maddiyattan önce bunu dile getirmeniz gerekir

36 haftalık insanın uzun yolda ne işi varmış ya? Bu kadar mı canının kıymeti yok? Belin, bacağın uyuşmadı mı? Biraz sende nazlı ol. “Ay sancım var, ay kramp giriyor” de yat. Ayrıca neden doğum öncesi yatıya geliniyor merak ediyorum. 1 ay boyu yatalak hasta muamelesi gösterio zaten hizmet etmeyecek kimse sana.
Aynen katılıyorum
Bu hafta sonu gidin
Onları orda bırakıp dönün
Ne iyi gelinlersiniz. Bi kez benim de eşim bi gezmeye gitti yalnız kalmıyım diye de Kv bana gelecekti. Gelmeyin tek kalınca dedim. Hamile halime tek kaldım diye herkes eşime cok kızdı. Kv gelseydi herkes cok mutlu olacaktı basta gezmeye giden kocam. Gezdiği de burnundan geldi.. Bi daha da hiç bi seyahatte kv geleyim demedi. Bi kez kötü olun sürekli çekmektense

Kv benden faha nazlı hemen hemen her aksam keyfi olmaz ama hep dediği olsun ister ben gitmicem diyince benden kötüsü olmayacak ama yarın ben gelemicem isteyen gitsin dicem

Ağzınız diliniz bağlı mı ?
Doktor yolculuk yapmamın sakıncalı olduğunu söyledi ben gelemem diyin,zaten eşiniz sizi bırakıp gidemez. Yani karnı burnunda hamile kadının ne işi var 500 kmlik yolda ?
İnsanlar ne düşüncesizler ya pes !

Doktot uzun yola gitmenin riskli olduğunu söyledi falan deyin. Hatta bence bahaneye bile gerek yok, hamilesiniz, gelemem deyin. Bebek masrafımız cok, benzini karşılayamayız deyin. Kötü olursaniz da olun

Sabahtan beri bşr sürü sey söyledi eşim bebeğin odasına benim yatmam için çekyat almadım bıbay sıkıştık diye geçen hafta sonu gittik zaten pazartesi nst ye girdim hiç yoktan 50 lerde sancım çıktı dr bile dedi erken başlamıs sancılar böyle giderse doğumu başlatır diye ama anlamıyorlar eşim yine konuştu az önce suratını astı oturuyor

Eşim çok iyi bana karşı ona kıyamıyorum çünkü bana bişey diyemiyorlar ama eşime yükleniyorlar

Eşim çok iyi bana karşı ona kıyamıyorum çünkü bana bişey diyemiyorlar ama eşime yükleniyorlar
Kıy kıy bişey olmaz
Acıma acınacak hale gelirsin
Bi. Ee son aylarda seyahat tıbben sakıncalı emboli riski bile var. Uçak için bile rapor alınıyor. 500 kmye gitme bence hele sancı varmış asla gitme

Kıy kıy bişey olmaz
Acıma acınacak hale gelirsin
Bi. Ee son aylarda seyahat tıbben sakıncalı emboli riski bile var. Uçak için bile rapor alınıyor. 500 kmye gitme bence hele sancı varmış asla gitme
Emboli ne canım ben bilmiyorum ama ben se gitmicem her hafta gidilecek mesafe değil ki ayrıca acelesi de yok sadece inada bindi iş

Back
X