- Emoji Skoru
- 2.169
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Kalenderender
Bunlari dedirtmeyin işte arkanızdan. Anlayışlı olun. Ya hafta sonları gorusuyolar sadece ben ne yapacagim orda maksat oğlumu gormekse hafta içi görürüm zaten deyin. Empati önemlidir sizin de dediginiz gibi.Evet abartıyorsunuz:) bu kadar abartılacak bir durum yok. Öncelikle kayın validenize böyle bakmaktan vazgeçin. Eşinden boşanmak istiyor, ama siz kendinize göre bunu sebepsiz görüyor sunuz, neden? Çünkü adamın bir zararı yok ki kvnize. Bu bir sebep mi? Sizde kadınsınız, sırf başımıza kalacak korkusuyla bir kadına böyle bakıyorsunuz. Ki kadın hala kocası nerede kalacak, bare evde kalsın o diye düşünüyor.
Evet bir hafta sonunuz olabilir ama ne olmuş? Ömür boyu bütün hafta sonları sizin.
Benimde oğlum var. Ne gecem var ne gündüzüm, ne hafta sonum. Yeri geliyor hasta, yeri geliyor anne sarılarak uyuyalım diyor. Muhtemelen 20-25 sene oğluma bakacağım Allah izin verirse. Gerçekten ileride sıra benim sorunlarıma gelince çocuğum böyle mi yapacak ya? Çok acı çok. Kahvaltı edeceğini söylememişti diyip surat mı asılacak? Bir peynir bir zeytin, ne olur ki?
Bilmiyorum. Bugünün yarını da var bunu biliyorum.