Nasil yani 2 gun kisa bir sure olmasi avantaj olabilir mi yani ?kalınır tabi ki spermler yumurtlamana kdar yaşamş olabilirler. 2gün kısa bi süre. ortalama 3 gün yaşıyorlarmış.. umarım hamilesindir
Cok tesekkur ederim . Insallh hamileyimdr . :)Canim eger yasayan spermler varsa hamile kalman mumkun.Illa yumurtlama gunu olmasi gerekmiyor.Hatta oncesi ve sonrasi olmasi ihtimali arttirir diyorlar.
test yapmaya cesaretim yok biraz gecsin yapacm diorum esimde yok yanimda negatif cikarsa cok uzulurum kndimi toparlayam . Yorumlarin icin cok tesekkur ederim sizenormalde hiç gecikme yaşamam diyosun ne güzel bak belki hamilesindir istersen sabah test yap
Ne guzel allah bekleyen herkese nasip etsin . Bebeginizide size bagislasin . :)Bende bu şekilde gebe kalmışım yum günü ilişki olmamıştı olmaz tutmaz diyordum bi baktım tutmuş :)
Amin. İsteyen herkese nasip olsun inşallahNe guzel allah bekleyen herkese nasip etsin . Bebeginizide size bagislasin . :)
Amin allah razı olsun ...Rabbim kalbine göre versinnn
Hayırlı olsun cinsiyeti ne?Bende bu şekilde gebe kalmışım yum günü ilişki olmamıştı olmaz tutmaz diyordum bi baktım tutmuş :)
Erkek canım. Bizde o teori tutmamış onun için sorduysan :)Hayırlı olsun cinsiyeti ne?
Erkek canım. Bizde o teori tutmamış onun için sorduysan :)
Çok teşekkür ederim canım evet ilk bebiş :)Evet onun için sordum hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olmuştur en önce Allah sağlık versin hayırlı evlat olsun.. ilk çocuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?