ben hamileyiimmm :D allah herkeze nasip ettisinn

sevmekzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
11
0
36
Antalya
ben 22 aylık evliyim bebk istedim olmadı tedaviye basladık ilac kullandı eşim aşılama yapıldı tutmadı şuanda kendiliginde hamile kaldım kimse strese girmesin arkadaslar mevlam öyle büyükki anlatamam eşimin sperm sayısı azdı 3 milyondu ilaclarla klomen ,zingo c,trental,proxeed ama hareketlilik artmamıs tı şdoktorumuz bunun üzerine bu ilaclara takviye olarak proxeed plus verdi ve yaklasık 1 ay kullandı eşim bu gün şans eseri ögrendimki yaklasık 3 haftalık hamileyim allah isteyipde olmayan herkeze yardımcısı olsun ve en kısa zamanda bu mutlu haberleri almak nasip etsinnn :):49:

masallah allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin
benimde bi sorum var hicbir forumdan cvp gelmedi
ben yaklasik 5 senedir kabizlik cekiorum ama bu son 1 haftadir hep ishalim kuru yememe ragmen ve normalinde adetime 2 hafta kala hem gögüslerim sizlar hic dokunmamam hemde karnim agrir ama bu ay ikiside agrimio yarin olmam gerekio sadece bugün son bikac saatdir ishaldenmi yoksa adettenmi karnim agrio ayirdedemiorum gazimda var ishalden dolayi oda agri yapio

ben 22 aylık evliyim bebk istedim olmadı tedaviye basladık ilac kullandı eşim aşılama yapıldı tutmadı şuanda kendiliginde hamile kaldım kimse strese girmesin arkadaslar mevlam öyle büyükki anlatamam eşimin sperm sayısı azdı 3 milyondu ilaclarla klomen ,zingo c,trental,proxeed ama hareketlilik artmamıs tı şdoktorumuz bunun üzerine bu ilaclara takviye olarak proxeed plus verdi ve yaklasık 1 ay kullandı eşim bu gün şans eseri ögrendimki yaklasık 3 haftalık hamileyim allah isteyipde olmayan herkeze yardımcısı olsun ve en kısa zamanda bu mutlu haberleri almak nasip etsinnn :):49:

aminnn cnmm
ne guzelll mutlulugunnn bebisinin kucagina almanlaaaaa dahadaha buyusun insallahhh allahh hayirli hailleliklerr versinnn hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bebisiniiii
bizlerede dua ettt hamislerin duasi tutarmis yaa :)))

Son düzenleme:
:49ederim etmezmiyim mevlam isteyen herkeze nasip etsinn biz ugrastık mevlam bos cevirmedi dualarım anne olmak isteyen herkeze inşallah biran önceee onlarda hamile olurlar :(

Back
X