- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
ben 21 yaşındayım bekarım evlilik bana çok kutsal ve özel geliyor dini mahiyetini de düşününce evleneceğim insanı rüyam da görebilmek için ne çabalıyorum anlatamam çok merak ediyorum yani görücü filan olyo teklif eden oluyo ama ben de senin gibi bilmek istiyorum işte bu yaşlanacağım adam Allahın benim için yazdığı adam diye bu yüzden yanılıp kötü ve heyecanla karar vermekten çok korkuyorum bana akıl ver bu konularda peki sen ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor?
esim devlet memuru ve bos gunlerinde ozel korumalik yapiyor bende suanda ogrenciyim insallah ogretmen olacam canim benim bu olayi kizkardesimde cok istedi ne dualar yapip yatti ama olmadi cok zor birsey zaten belkide rabbim beni korudu yoksa ateist biriyle evlenecekdim sonradan ogrendim gercekden ateistmis aslinda cok basit diyorum kardesimde abla biri var cok iyi anlasiyoruz ama ofkesinin kontrolu yok dedi yakinda evlenecegiz birak ablacim ask mesk deme ileride ablami dinlemis olsaydim diyeceksin dedim ve o haftasi kardesime el kaldirmis ve o an birakmis sonra esini tanidi mukemmel bir esi var cok sukur kardesim ol benim icin dese olur o derece bir dedigini iki etmez cok iyi bir cocuk bize karsida saygida eksik etmez onada dedim sana deger verecek sozunu soz bilecek sana kendini degerli hissettircek biri oldumu gozun kapali evlen yinede diyorum bazilari boyle sonradan acayip degisiyor annemin sozu gelir aklima evlilik kumar gibi ya kazanirsin ya kaybedersin cok hakli