• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben harbi salağım ...

yaa esin cok komikmis gercekten gulerek okudum peki bir yere giderken
yemek gelince ilk o tadina bakiyor mu? yada bir seyi ilk o izlemek istiyor mu?]
merak etttim

canim esim yurtdisinda yetisdiginden sanirsam oyle mac film fln kalkip acip bakmaz ben secerim oda izler oyle aklina gelip bakmaz bu konuda bir adim ondeyim evet yemekde o bakiyor tadina hemde bir yere davetliysen yabanci yerlere gitmez sozunun gectigi yerlere gider oralarda cekinmeden soyler abla yenge v.s ben bakayim tadina ilk bakan ben olcam diye onlarda seviyor bunun bu halini hoslarina bile gidiyor inan sevmeyen yok esimi ailesinde hatta amcasi bile diyor bu cocuk o anne babadan degil diye daha dun bile kuzeni beni gordu okuldan cikarken cok sanslisin dedi

Son düzenleme:
Olaylar her ne kadar mizahi olarak anlatılsa da kullandığın sıfatı beğenmedim. “bekaretini alma” meramını anlatacak başka kelime mi bulamadın?

canim esim yurtdisinda yetisdiginden sanirsam oyle mac film fln kalkip acip bakmaz ben secerim oda izler oyle aklina gelip bakmaz bu konuda bir adim ondeyim evet yemekde o bakiyor tadina hemde bir yere davetliysen yabanci yerlere gitmez sozunun gectigi yerlere gider oralarda cekinmeden soyler abla yenge v.s ben bakayim tadina ilk bakan ben olcam diye onlarda seviyor bunun bu halini hoslarina bile gidiyor inan sevmeyen yok esimi ailesinde hatta amcasi bile diyor bu cocuk o anne babadan degil diye daha dun bile kuzeni beni gordu okuldan cikarken cok sanslisin dedi

ilgincmis biz gulerek okuyoruz ama sen sinirleniyorsundur canim herkes mukkemel degil
Allah mutlulugunuzu dayim etsin

Olaylar her ne kadar mizahi olarak anlatılsa da kullandığın sıfatı beğenmedim. “bekaretini alma” meramını anlatacak başka kelime mi bulamadın?

aslinda olabilir ama annem tuvalete girip o kelimeyi kullaninca benimde aklimda kalmis :26:

şu forumda şöle abuk subuk kelımelere takılanlara uyuz oluyorum ne var bunda oyle dedıyse ayrıca bu bır tabırdır ve kullanılır yanı daha once duydum ben bunu bunda bırsey yok
bırsey yazıyosun hemen cımbızla tutuluyo bı kelımen artık cullanıyorlar ustune vay bunu nıye yazdın bılmem ne sankı konu sahıbının agzından bı tek o kelıme cıkmıs

şu forumda şöle abuk subuk kelımelere takılanlara uyuz oluyorum ne var bunda oyle dedıyse ayrıca bu bır tabırdır ve kullanılır yanı daha once duydum ben bunu bunda bırsey yok
bırsey yazıyosun hemen cımbızla tutuluyo bı kelımen artık cullanıyorlar ustune vay bunu nıye yazdın bılmem ne sankı konu sahıbının agzından bı tek o kelıme cıkmıs

Yani eleştiri yapılabilir, yorum yapılabilir. Sen nasıl beni rahatça eleştiriyorsan ben de konu sahibinin üslubunu saygı çerçevesinde eleştirebilirim. Uyuz olabilirsin istediğin kadar.

Yani eleştiri yapılabilir, yorum yapılabilir. Sen nasıl beni rahatça eleştiriyorsan ben de konu sahibinin üslubunu saygı çerçevesinde eleştirebilirim. Uyuz olabilirsin istediğin kadar.

ayyy bırde ıstedıgımı yazarım ıste sana mı sorucamlara gelirse iş işin içinden hiç cıkılmıyor buyrun yazın ne ısıyrsanız elestırın durun
kac sayfadır herkes eglenıyor konu begenıldı sızden baska kımse farkeden yok konu sahıbının kaba oldugunu

şu an böğüre böğüre gülüyorumm yaa alem kocan var:) çocukların yastığını felan çekmiş yaa oğlun evlenince damatlığıda ilk ben giyicem diye atlamasın :)) obsesif kocan kesinlikle ama bence öok rahatsız edicei birşey değil hayatınız da renk işte:))))

yok canim zannetmiyorum oglunun damatligini alsin hatta ogluma sunnet yaptim kuzenimin oglu dediki teyze ben giyimmi abimin sunnetligini daha esimin elinde yokkk canim bizim oglanin sunneti bitsin sana verirriz dedi bende yolda cocugu dariltmasaydik bi giyip cikarsaydi dedim niye canim daha oglum giymedi cemiyet bitsin onun olsun dedi zannetmem o kadarda degildir yani :34:

Konu başlığı bana da hoş gelmedi ama benim merakım başka ,
Konu sahibi kendinize iç çamaşırı , gecelik falan aldığınızda ilk ben deniyecem diye tutturuyor mu eşiniz:37:

ayyy bırde ıstedıgımı yazarım ıste sana mı sorucamlara gelirse iş işin içinden hiç cıkılmıyor buyrun yazın ne ısıyrsanız elestırın durun
kac sayfadır herkes eglenıyor konu begenıldı sızden baska kımse farkeden yok konu sahıbının kaba oldugunu

kizlar tartismayin bu mubarek gunde elestirende olabilir her turlu yoruma acigim

Konu başlığı bana da hoş gelmedi ama benim merakım başka ,
Konu sahibi kendinize iç çamaşırı , gecelik falan aldığınızda ilk ben deniyecem diye tutturuyor mu eşiniz:37:

hayir bunu ilk yazdigimdada soyledim asla ama asla benim olan hicbirseyi uzerinde denemez

hayir bunu ilk yazdigimdada soyledim asla ama asla benim olan hicbirseyi uzerinde denemez

o zaman eşinizin durumu çok vahim değil, bu tarz obesif insanlar eşinin zorla topuklu ayakkabısını bile giymeye çalışır gizli gizli psikiyatristim bahsetmişti:))

Eğer olayı eğlenceli tarafından görürüsen çok malzeme çıkar bu huydan.
Çok sevimli geldi bana anlattıklarınız.
Mutluluğunuz daim olsun.

o zaman eşinizin durumu çok vahim değil, bu tarz obesif insanlar eşinin zorla topuklu ayakkabısını bile giymeye çalışır gizli gizli psikiyatristim bahsetmişti:))

yok canim asla boyle birseyi yok hatta oglum ablasinin montunu giymis usuyorum diye ona bile kizdi herkes kendi montunu giysin diye o konuda cok titizdir asla izin vermez kizim oglumun herhangi bir seyini giysin yada tam tersi oglum giysin cok kizar engel olur

:9::9:

eşin de kendimi gördüm bi an,tabii onun ki kadar abartı değil ama.

gazeteleri önce ben okurum,yeni bir kitap alınmışsa önce ben okumak isterim,hiç açılmamış bir yiyecek ( yoğurt,çikolata vb..) önce ben açıp minicik de olsa tadına bakarım,yeni bi şampuan,duş jeli falan almışsak önce ben yıkanırım vb..:1:

eşim ilk başta çok yadırgamıştı hatta zorunada gitmişti ama şimdi alıştı :ssz: ama çocuklar olduktan sonra bu öncelikleri zaten bi kenara bırakıyorum yavaş yavaş

Herkes her şeyin sıfırını ister ama eşiniz bencil geldi bana

olabilir bazi seyleri komik geliyor ama bazi seyleri gercekden bencillik yapiyor diyorum ama elinde olmadigini soyluyor cocuklugumdan beri ailem ozellikle annem boyle yetistirdi ya huy diyor yada aliskanlik benimkisi diyor kendide farkinda

:9::9:

eşin de kendimi gördüm bi an,tabii onun ki kadar abartı değil ama.

gazeteleri önce ben okurum,yeni bir kitap alınmışsa önce ben okumak isterim,hiç açılmamış bir yiyecek ( yoğurt,çikolata vb..) önce ben açıp minicik de olsa tadına bakarım,yeni bi şampuan,duş jeli falan almışsak önce ben yıkanırım vb..:1:

eşim ilk başta çok yadırgamıştı hatta zorunada gitmişti ama şimdi alıştı :ssz: ama çocuklar olduktan sonra bu öncelikleri zaten bi kenara bırakıyorum yavaş yavaş

kiz aynen esimin ikiz kardesi olabilirmisin acaba oda ayni gecen kitap aldim bi bakdim bunun elinde neyse benim zaten vakdim o yok kitabi okumaya diye ustunde durmadim aynen her Sabah gazete savasi veririz ama ben ramazan haric kahvaltiyi hazirlayana kadar o en az birini okumus oluyor esinde ayni ben gibi ilk yillar zoruma gidiyordu ve ilk defa gordugum icin bende yadirgadim ama zamanla alisdim

Back
X