• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben harbi salağım ...

hayyal'im maalesef hemcinslerimizin en büyük özelliği değil mi, sıkıştığı noktada eskileri ortaya dökmek, belaltı vurmaya çalışmak

Neden bel altı olsun? İnsan kendi gerçeğinden nereye kadar kaçabilir ki?
Ha siz diyorsanız ki biz böyle mutluyuz diyecek bir şeyim yok..
Neyse bu konu çok uzadı anlayan anladı nasılsa neyin neden söylendiğini..

hece arkadaşım (tanımam ama :)) tencere ve kapakta olduk. Konu sahibinin kalitesi ortada benim açımdan artık yoruma katılacağım bir konu değil.

merhaba ,

eşinizin durumu kesinlikle normal değil size komik gelebilir ama ben böyle bencil bir insanla hayatta ömür geçiremezdim allah sabır versin size kızmayın ama eşiniz çok sinirimi bozdu nedense :20:

hece arkadaşım (tanımam ama :)) tencere ve kapakta olduk. Konu sahibinin kalitesi ortada benim açımdan artık yoruma katılacağım bir konu değil.

ha siz beni yerden yere vuracaginiz bende susup oturacam oylemi sizinde ne kadar kaliteli oldugunuz belli tanimadan etmeden yok assagilik kompleksi var gorumler evine almiyor yok hayalci pardon ama size kim veriyor bu hakki

Kimden alıntı yaptığına bak istersen :34:

Bunu yazan siz değil misiniz :ssz:

hybris kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hayyal'im maalesef hemcinslerimizin en büyük özelliği değil mi, sıkıştığı noktada eskileri ortaya dökmek, belaltı vurmaya çalışmak

merhaba ,

eşinizin durumu kesinlikle normal değil size komik gelebilir ama ben böyle bencil bir insanla hayatta ömür geçiremezdim allah sabır versin size kızmayın ama eşiniz çok sinirimi bozdu nedense :20:

canim basdada dedim ve diger yorumlardada belirttim bazilari sinir bozucu ama yaptiklarinin yaninda bende artik ses ve sorun cikarmiyorum arkadaslarin cogunluguna komik geldi ve okursaniz yorumumu orda belirttim

Neden bel altı olsun? İnsan kendi gerçeğinden nereye kadar kaçabilir ki?
Ha siz diyorsanız ki biz böyle mutluyuz diyecek bir şeyim yok..
Neyse bu konu çok uzadı anlayan anladı nasılsa neyin neden söylendiğini..

bunu da yazan siz değil misiniz ???????

ben konu sahibi miyim kırmızılı yeri bana yazıyorsunuz. Ki ortada sizinle ilgili birşey mi var, hayyal benim arkadaşım ve ben onun mesajına yorum yaptım.

canim basdada dedim ve diger yorumlardada belirttim bazilari sinir bozucu ama yaptiklarinin yaninda bende artik ses ve sorun cikarmiyorum arkadaslarin cogunluguna komik geldi ve okursaniz yorumumu orda belirttim

komik mi :53: hamilelik beni çok değiştirdi sanırım :49:

allah başka dert tasa vermesin o halde ,

ertesi gün ameliyat olacak babamın pijamasını geceden kocam giyecek sanırım onu paralardım birazcık düşüncesiz biri galiba

bunu da yazan siz değil misiniz ???????

ben konu sahibi miyim kırmızılı yeri bana yazıyorsunuz. Ki ortada sizinle ilgili birşey mi var, hayyal benim arkadaşım ve ben onun mesajına yorum yaptım.

Konu sahibi değilseniz o zaman sizde konu sahibiymiş gibi olaya müdahil olmayın, daha öce ki yorumlarımda ne size ne de hayyal e bi şey yazmadım o haldeyken yaptığım yoruma müdahil oluyorsanız eğer neden yazdın da diyemezsiniz..
Orada bahsettiğiniz kişilerden biri de benim doğal olarak elbette ki sizden alıntı yaparak yazacağım..

komik mi :53: hamilelik beni çok değiştirdi sanırım :49:

allah başka dert tasa vermesin o halde ,

ertesi gün ameliyat olacak babamın pijamasını geceden kocam giyecek sanırım onu paralardım birazcık düşüncesiz biri galiba
canim komikmi dedim bende bide elestiriyorsun hem babamin ertesi gun ameliyat olacagini kim soyledi yok oyle birsey annem en az 3 ay onceden hazirlar valizi

Bu hep söyleniyor ve ben bunu anlayamıyorum. İnsan geçmişiyle bir bütün değil midir?

Üzerinden epey vakit geçmiş ve takdir edersiniz ki kimse kendi ilişkisi ve birlikteliği için mükemmel diyemez bu hayatta.

Herkesin evliliğinde ve yaşamında kötü dönemler diye adlandırdığı zamanlar vardır...

'Bunları bak sen zaten mutsuzsun' diye adlandırmak yanlış...

Size katılıyorum insan geçmişiyle bütündür ama insan tamamıyla geçmişe ait değildir...

Ben konu sahibini de sizi de tanımam... Konu sahibini ya da başka düşünceyi savunduğumuz yok hybris ile... Sadece geçmiş konular ile değil şimdiki konuyla alakalı yorum yaparsak daha doğru olmaz mı sizce de?:34:

Açıkçası ben konu sahibinin yazdıklarını okudukça güldüm ve eşi obsesif olabilir diye düşündüm sadece okumaktan da büyük zevk aldım.

Ama bazı arkadaşların bu anlatılanlardan sadece arkadaşın yeni yemek takımlarına, aldıkları sıfır arabaya ve yeni yastıklara takıldığını görünce şaşırdım. Bunlardan bahsetmesi gerekiyordu çünkü olayın ne derece ilginç olduğunu ancak bu şekilde anlayabilirdik.

Ayrıca konu sahibinin önceden yaşadığı olumsuz şeyler olabilir ama bunu çirkin bir şekilde yüzüne vurmak çok ayıp.

Hemen bir psikoloğa koşun gerçekten normal değil..:26:

bu kadar elestireden sonra gitmemek olurmu baksaniza konu esimden cikdi benim havama assagilik kompleksime gecmise kadar uzandi gorumcemlerdeki sorunlar hic normal degil ben tam bir berbat insanin bide hayalci sizofren olduk aacil gitmem lazim hemde dediginiz gibi kosa kosa burayada yazmayin psikologa gidiyor diye hava atmis olurum neme lazim

Açıkçası ben konu sahibinin yazdıklarını okudukça güldüm ve eşi obsesif olabilir diye düşündüm sadece okumaktan da büyük zevk aldım.

Ama bazı arkadaşların bu anlatılanlardan sadece arkadaşın yeni yemek takımlarına, aldıkları sıfır arabaya ve yeni yastıklara takıldığını görünce şaşırdım. Bunlardan bahsetmesi gerekiyordu çünkü olayın ne derece ilginç olduğunu ancak bu şekilde anlayabilirdik.

Ayrıca konu sahibinin önceden yaşadığı olumsuz şeyler olabilir ama bunu çirkin bir şekilde yüzüne vurmak çok ayıp.

agzina saglik tatlim ben konunun icerini anlatmaya calisdim bu mubarek gunde yeminle soyluyorum hava atacak sekilde yazmadim hakkimida helal etmiyorum boyle ithamda bulunanlara ustelik gorumcemler icin kendimi sorgulamakdan nerde hatam demekden panik atak hastasi oldum dilerim en iyi gorumceler onlarin basinda olsun kesinlikle tekrar diyorum kul hakki olsun uzerlerinde kendi basinda yokmus ama hayat bu belki cok sevdigi birinin basina gelirse ben kimi kinadim yada ahini aldim dersen beni hatirla

Son düzenleme:
şimdi yorumları şöylee bir okudum da baka kaldım

ben hava atılacak bir yaşam görmedim gayet normal bir yaşamı var konu sahibinin , sonradan görme biri değilse bunlarla hava atacak kadar basit biri değildir sanırım

ben konu sahibinin eski konularını da biliyorum bununla onun alakası ne anlamadım hee o konulara bakıp güllük gülistanlık bir evlilik yaşadığını düşünmekte yanlış olur tabii

ben sahsen üzüldüm

bu arada anneniniz 3 ay önceden valiz hazırladığını ben nereden bileyim normal olarak bir gece önceden hazırlanır eee ameliyata üç ay varsa babanıza bin pijama daha alınır dert edecek neden giydin diyecek bir durumda yok

neyse ramazan ramazan kırmayın birbirinizi :13:

Son düzenleme:
kusura bakmayin ben yorumlarimi ilk sayfayi okuyarak yapmistim
simdi en son babanizin pijamasina kadar giydigini okudum
ve kesin artik bir sorunu var diyorum
ve sanirim derin bir ego sorunu yasiyor
asagilik kompleksi demistim ya artik hangi boyutunda bilmiyorum
cok saygisiz ve kompleksli geldi bana
anlatimlarinizda bana gorgusuzce geldi bu benim kendi fesatligim olsun artik

Hmmm

Konu güme gitmis.
Konu sahibi, konuyu anlatirken vurguladigi " yeni aldigim esyalar" cümlesi yüzünden hava atmakla suclanmis.
Neden bu kadar hasisiz, neden birinin cöpü olsa ve cöpüm var dese hava atmis olsun?
Ister gercekte almis olsun, isterse hayali, neden bu kadar önemli?
Yeni yemek takimi, araba, yastik estek köstek her ne ise, alinamayacak seyler mi?

Konu sahibi; esinizin davranislari cok tuaf.
Ne o öyle yahu.
Benim sinirlerim bozulur böyle bir durumda.
Sizin icin sorun yoksa, problem degil ama ben dayanamazdim.

Son düzenleme:
Back
X