Ben hata yapıyorum :(

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
48
benim sorunum arkadaşlarımla lisedeyim ben dışlandığımı hissettim iki kez ve arkadaşlarımın sevmediği ama sohbet ettiği kişilerle takıldım onlara sinirimden ama onlar o kişilerin arkasından konuşup yüzüne gülüyolar buda yanlış haksızmıyım bizim arkadaş grubumuzda daha önce birbirine afedersiniz arkalarından ikiside kötü kadın felan dedi arkadaş değilken ama şimdi canciğerr oldular bunlar hep bana yanlış geliyo ama herkes birbirinin arkasından konuşup yüzüne gülüyo napıcam bilmiyom bende şuan satmış oldum

yıl 2015 "kötü kadın" ne la

konu sahibi önce 2 nokta, 3 virgülle daha anlaşılır yazabilirsin.. Kendine başka bir grup bul, salla diğerlerini de..

Canım benim sen yorma bunlarla kendini lise bitecek hepsini unutacaksın bunların. Bunlar en masum dertler. Kendini derslerine ver seneler hızla geçiyor bugün ders çalışmadığın her gün senede okul kazanamadıgın yıllar olarak döner. Üzme kendini böyle şeylerle arkadaş her zaman bulunuyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…