ben hayatımda böyle muamele görmedim

KELEBEK_ADASI

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
318
165
23
41
gerçekten sinirlerim çok bozuk yaklaşık bundan 3 yıl önce kadar alışveriş yaptığım bir mağzdan kredi kartı ile değil normal hesapla yapmıştım taksitle ödemeleri bitirip makbumuzu alıp hesap kapandı zannediyorum.yaklaşık 50 liralık bir ödemem kalmış ve benim bundan haberim yok.hiç bir şekilde bana bugüne kadar ulaşılıpta bilgi verilmedi.nasıl bir hukuk bürosuna beni vermişlerse defalarca aramışlar ama bana ulaşamamışlar hukuk burosundan ben evli biriyim eşim haricinde kardeşime msj iletilmişmiş evime haciz gelicekmiş.kardeşim msjı bana attı ve ben şok oldum.hemen aradım büroyu dedim ben şu kişiyim konu nedir dedim bana verilen cevap şu bilmemezlikten gelmeyin o kadar aradık cevap vermiyorsunuz bizde yakınlarınıza msj atıyoruz beni dedim nasıl bir numaradan aradınız çünkü banka ve yada hukuk büroları genelde 212 numaralardan ararlar yada ben yanlış biliyor olabilirim bir hat üzerinden aramışlar örnek veriyorum vodofon gibi bende isimsiz numaralar cevap vermediğimden açmamışımdır buraya kadar okey benim hatam olabilir( ayrıca her seferinde aradıkları numara farklı sonradan baktım inceledim)onlarada bu şekilde ifade ettim tel açmama konusunu.dedim bu güne kadar bana hiç bilgi verilmedi haberim de yok ben bitti sanip hesap kapandı sandım dalgımlığıma geldi borcum ne kadar dedim 190 lira dediler tamam dedim şu gün yatırıcam dedim koş koş hemen parayı bulursan kapatırsın dedi karşımdaki bayan ben şok oldum siz dedim nasıl bu şekilde konuşabilirsiniz benimle bana icra göndericeksiniz dedim evime icra kağıdı gelmeden gönderilebiliyor mu dedim bilmediğimden sordum bu soruyu siz dedi bankaları boşaltmaya alışmışsınız gayet iyi biliyorsunuz herşeyi dedi dedim benim bankaya borcum olmadı hiç bu bir dedim hadi oldu diyelim ben dolardırıcı mıyım dedim kredi çekip çekip ödemicem hangi insan keyfinden ödemez falan dedim pat tel yüzüme kapatıldı.ertesi sabah tekrar arandım tabi sinirden deli olmuş durumdayım bu arada gece hiç uyuyamadım şikayet edicem çünkü. sabah 9 civara tel çalmasına uyandım oo dedi hanımefendi uyanabildiniz mi ne yaptınız ödücek misiniz dedi sizi dedim şikayet edicem diyip kapattım.ben hayatımda böyle bir şey hiç yaşamadım girdim hukuk sitesine bunların arardığı haklarında 330 küsür dava açan mı dersiniz şikayetler mi neler neler.gerçekten yaşadıklarıma inanamadım acaba dedim işletiyorlar mı beni ama tamamen gerçekmiş.şimdi dava açmalı mıyım sizce yada kime şikayet edebilirim.aradıkları tel ve 1 adet msjları elimde mevcüt.kusura bakmayın uzun oldu ama çok sinirlendim

Sizin gercekten borcunuz varmi?
Ayrica o uslupla konusamaz ne demek bankalRi bosaltmaya alisksiniz.
Bana dolandirici gibi geldi bilemedim

Sizin gercekten borcunuz varmi?
Ayrica o uslupla konusamaz ne demek bankalRi bosaltmaya alisksiniz.
Bana dolandirici gibi geldi bilemedim
evet varmış bir ödeme kalmış bunu öğrendim ben alışveriş yaptığım yerden.bende dolandırıcı sandım inanamadım ama gerçekten herkesle konuşma terzları bu şekilde netten çok şikayet var.

Sanki dolandırıcı gibiler. Elinizdeki makbuzları ve borç tutarını kontrol edin bakalım.
Ama olabilirde. Aynı şey benimde başıma geldi. Son taksidini senedim gelince arayın alıp ödeyeyim tamam dediler. 1 ay sonra avukat aradı.
Mağazayı ayağa kaldırdım tabi. Neymiş muhasebeye bakan kız işten çıkarken,benim ödemeyeceğimi söylemiş.
Mantığa bak.
Ancak indirim yaptırabildim, avukat dosya bana geldi ödemek zorundasınız dedi durdu.

Sanki dolandırıcı gibiler. Elinizdeki makbuzları ve borç tutarını kontrol edin bakalım.
Ama olabilirde. Aynı şey benimde başıma geldi. Son taksidini senedim gelince arayın alıp ödeyeyim tamam dediler. 1 ay sonra avukat aradı.
Mağazayı ayağa kaldırdım tabi. Neymiş muhasebeye bakan kız işten çıkarken,benim ödemeyeceğimi söylemiş.
Mantığa bak.
Ancak indirim yaptırabildim, avukat dosya bana geldi ödemek zorundasınız dedi durdu.
ettim etmem mi benimde gözümden kaçmış mağzanında kaçtığına eminim kaç yıl sonra önüme çıktı ve çok sinir bozucu şekilde karşıma çıktıçdolandırıcı değilller buna eminim.

Hukuk büroları diye mesaj falan atıolar dolandırıcılar baktınız mı yaşadıgınız yerde öyle bi büro var mı ?

Ben konunun basini okudum devamina da bakicam ama bu hukuk burosu gorunumlu yasal mafyalarin bence yontemi bu borcunu senden istemek yerine seni toplum onunde kucuk dusurup aileni panikletiyolar. Gecen de babami aramislar ismi farkli soyleyince babam benim kizim degil demis. Sozde benim borcum varmis icralikmisim. Aradim tartistim meger bunlar soyisminden bulduklari numaralari sirayla ariyolarmis
Bu arada ozur dileyip müşterilerine ulaşamadıklarını söylediler halbuki ben bir dakikada bulup ulastim kadina.

Ya adi ustunde dolandirici iste.. zamaninda banada bu tip bir mesaj gelmisti.. borcunuz var sizi icraya verecegiz filan dediler.. hic cevap bile vermedim..

Ben konunun basini okudum devamina da bakicam ama bu hukuk burosu gorunumlu yasal mafyalarin bence yontemi bu borcunu senden istemek yerine seni toplum onunde kucuk dusurup aileni panikletiyolar. Gecen de babami aramislar ismi farkli soyleyince babam benim kizim degil demis. Sozde benim borcum varmis icralikmisim. Aradim tartistim meger bunlar soyisminden bulduklari numaralari sirayla ariyolarmis
Bu arada ozur dileyip müşterilerine ulaşamadıklarını söylediler halbuki ben bir dakikada bulup ulastim kadina.
aynen öyle bende şikayetlerde gördüm hep herkes sizin gibi yorumlar yapmış.borcu olmayan kişilere bile soyadı tutuyor diye arayıp tehtit emişler ve kardeşimin telini nasıl bulup ararlar ya çıldırasım geliyor düşündükçe.

Tahsilat hukuk burosudur ,
Arasyasn onlarin elemanlari ,prim aldiklari icin cok arsiz yuzsuz hareket ediyorlarv,avukati baroya sikayet edin ,
Yiuh yani

Nerden biliyorsun dolandirici olmadiklarini ?
öncelikle nette bir sürü şikayet var hiç biri dolandırıcı olduklarını yazmamışlar.gerçekten borçları olan insanlar sadece bunların konuşma tarzlarından şikayetçiler ve kendimde aradım hukuk bürosunu teli adresi herşeyi mevcut.

Back
X