Ben hayatimda boyle sacmalik gormedim

Bana kotu gelmedi, koseleri kullanmak icin bosluk birakmasini mi istediniz? Ev cok icinize sindiyse alin bence, ilerde de istediginiz mutfagi tumuyle yaptirirsiniz..

Hayir amerikan mutfak degil tezgahin tam karsisinda cam ve duvar var. Ben o karsi duvara camin altina bir tezgah yaptirmayi dusunuyordum projesini bile kendim cizmistim hatta.

canım size mutfağın iş bitince ki halini gösterdiler değil mi? al o fotografı göster, bunu gösterdiniz bu şekilde teslim edilecek yoksa mahkemeye gideceğiz diyip diretin, kalan parayı da asla vermeyin.
Canim mutfagin ilk hali var fotografta duz bir mutfak, o haldeydi, biz dedik bi bu mutfakta baska islem yapilacak mi hayir dediler yapilmayacak, o halde alan var biz kendimiz yaptirmak istiyoruz bir kac ek dolap mutfakcinin telefonunu verin biz goruselim farkini odeyelim yaptiralim dedik tamam dediler. Mutfakciyla konustuk 2 gun sonrasi icin sozlestik. Gittigimizde boyle bir sacmalik yapilmisti, hatta o delikler yoktu kapaliydi oralar ben mutfakciya bu sekilde kabul edemem, madem buraya kose yapmaya kalktiniz o halde bana koseleri kullanabilecegim hatta kor kose sistemleri var sepet seklinde bunlardan takabilecegim bir hale getirin dedim tamam dedi bunun icin fark odemem gerekiyor mu dedim hayir fark odemeniz gerekmiyor ama 2 haftayi bulur dedi. Tamam dedim beklerim 2 hafta vaktim var. Sonra 2 hafta bitti yok, sonra kar yagdi gelemedik dediler 4. Hafta bu ve yaptiklari sadece olan dolaplari delmek olmus.

Simdi mutfakci bana zaten kose olacagini sonra soylediler oraya eklenmez ki tum mutfagin kalkmasi lazim beni ilgilendirmez anca boyle olur diyo, muteahit ve mimar benim isim degil diyo... muhattap bile bulamiyoruz karsimizda. Kalan parayi vermem o halde yaptiririm ben mutfagi dedigimde de ilk haline getirelim o halde ver paramizi diyorlar ama benim vaktim yok ben bu kaybedilen zamanda gonlume gore yaptiracak gececektim eve, simdi hem bunca vakit kaybetmis hem de eski haliyle almis olacagim. O parayi vermeyi asla dusunmuyorum ama olaylar karisacak girtlagimiza cokecekler medeni insanlar olsalar hukuki yollarla o paraya almaya calisirlar bende mahkemede durumu arz ederim ama bu dolabi yapan adamlarin medeni davranabilecegini dusunmuyorum acikcasi

çok sinir bozucu bir şey gerçekten anlamıyorum ben kiracı olduğum halde, bir sıkıntı olunca muteahiti arıyoruz, adam birini yolluyor geliyorlar ilgileniyorlar. böyle saçma şey görmedim. diğer evler nasıl teslim edilmiş, yani mimar muteahit sorumlu değilse kim sorumlu? mobilyacı kendi başına almadı ya bu kararı? valla bence işi mahkemeye taşı ama sen giden zamana da yanıyorsun ve çokta haklısın. gerçekten zor bir durum. ama eninde sonunda halledilecek, canınızı sıkmayın.

40 daire var ve boyle sacma sapan olan tek mutfak benimkisi. Once duz yapmislar sonra koseye cevirmeye kalkmislar olmamis tabiki ve simdi o delikleri biraz buyutelim oyle kullanin diyorlar.

Ben 7,500 lirayi vermeyip kendim yaptiricam, buyursunlar alabiliyorlarsa mahkeme karariyla alsinlar diyorum. Ama tabi evimi basip basima bela olurlarmi diye de dusunmuyor degilim ote yandan

hayır canım, o zaman sana öyle bir mutfak teslim ettiklerini nasıl ispat edeceksin? biz dogru düzgün teslim ettik ama paramızı vermediler derler, ispat edemezsin ki? bence sen ara adamları ve mahkemeye başvuracağını evi de böyle teslim alamayacağını diğer 40 daire nasılsa sizinkinin de öyle olması gerektiğnii söyle, mahkeme falan diyince belki tırsarlar hemen hallederler. yani sen haklısın ama parayı vermezsen ve o eve yerleşirsen haksız duruma düşersin. parayı verme ama adamları da zorla, sakın gidipte kendin bir şey de yaptırma.

Fotograflarin cekilme tarihi, telefon kayitlari, hersey mevcut. Zaten yasal olarak o benim ona verecegim 7,5 u da ispatlayamaz o onun da hicbir belgesi yok su an daha verecegi var demek icin

Var ya bunlaırn birçoğunu bir araya toplayıp vereceksin ateşe
Biz de ev alırken o şöyle tamam bu böyle tamam orda izolasyon var burda var dedikleri tamam abla tabi abla dedikleri
her-şey yalan çıktı..Nefret ediyorum işlerini hakkıyla yapmayan insanlardan.Hakkınızı arayın her koşulda

Kör dolabın gözünü öldürmüşler.

Mahkeme falan derseniz geri adım atabilirler.
Soyledik mal sahibi telefonu suratimiza kapatiyor zaten mutfakci ve mimar da muhattabiniz ben degilim diyor...

Bende madem oyle yaptiririm mutfagi parasini da ona verecegimden duserim buyursun mahkeme karariyla kendisi acain dava alsin o parayi. Oturup konusmaya bile yanasmiyor ki koskoca insan telefonu suratimiza kapatmak nedir

son halinin çizimini görmediniz mi? istemediniz mi?
Zaten biz evi aldigimizda duz mutfak vardi baska bir islem yapilmayacakti bize oyle dediler biz de kendi butcemizden ilave yaptiracaktik ki gittigimizde bu rezaletle karsilastik. Duzetiyoruz dediler dedim bu sekilde kabul etmem verecegim bir fark varmi varsa soyleyin hayir yok dediler 4 haftadir duzeltecekler diye bekliyoruz duzeltmis hali bu dolaplarin koseye bakan yerlerine delik acmislar o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…