slm kızlar 3yıllık evliyim bende sag yumurtamda yaklaşık 3mm kist var diger tahlillerim normal şuan kıloman kullanıyorum 2ci deneyimim rengilıme 1 hafta var benim gibi kistti olupta kılomanla hamile kalan varmı lütfen cvp verirseniz sevinirim çok sabırsızım çok blandım artık bebiş istiyom ve bura bende hamileyim yazmak istiyorum((
inşallah canımgerçekten çok bunaldım laf sokmalarından 3eltim hamile herkez dogumu hamileligini vss şeyler konuşuyolar bende sadece dinliyorum bazen günlerce evden çıkmıyorum kimse bişey sormasın diye eşim çok anlayışlı ben üzülmiyim diye hiç çocuktan bahsetmiyo oda çok üzülüyo biliyorum sen tedavi oluyonmu ????????
inşallah canımgerçekten çok bunaldım laf sokmalarından 3eltim hamile herkez dogumu hamileligini vss şeyler konuşuyolar bende sadece dinliyorum bazen günlerce evden çıkmıyorum kimse bişey sormasın diye eşim çok anlayışlı ben üzülmiyim diye hiç çocuktan bahsetmiyo oda çok üzülüyo biliyorum sen tedavi oluyonmu ????????
üzülme bu Allahtan gelen birşey
Rabbim nasip ederse olur inşallah
sen takma kimsenin lafını
ben bir sürü tedaviler denedim tüp bebeği 4 sefer denedim ama nasip değilmiş
vardır bir vakti zamanı nasip ne zamansa o zaman olur inşallah
yeterki sağlıklı hayırlı olsunda
bu arada yaşın kaç ben 32 yaşındayım
üzülme bu Allahtan gelen birşey
Rabbim nasip ederse olur inşallah
sen takma kimsenin lafını
ben bir sürü tedaviler denedim tüp bebeği 4 sefer denedim ama nasip değilmiş
vardır bir vakti zamanı nasip ne zamansa o zaman olur inşallah
yeterki sağlıklı hayırlı olsunda
bu arada yaşın kaç ben 32 yaşındayım
ben 25yaşındayım 4kere aşılama yaptırdın ben aşılama yaptırıp hemen olcagını düşünüyodum aslıda ben daha 2kloman kullanıyom birde yaşlı bir kadın zamlarımı çekti yani kasıklarıma bardak attı başka tedavi olmadım aşılama düşünüyorum ben aydında oturuyorum buralarda araştırıyom ama güvenebilcegim biyer bulamadım sonra belki tüp bebek ama çok palı deme bilmiyorum inşallah o aşamaya gelmez sen nerden tüp bebek fiyatı ne birde burda bir komşumun çocugu uzun süredir olmuyodu hem o hemde eşi amalıyat oldu eşi belinden amalıyat oldu ve sonra tüp bebek yaptırdı ve tüttü dr onnara kesin olur demiş ama ikisinin amalıyatı 11 milyar tutmuş
Canım özelden msj atmışsın ama msj yazamıyorum. 2. aşılamayla hamile kaldım klomen kullandm,ardından 1 tane çatlatma iğnesi oldum. Ankara baskent hastanesi hulusi beye gittim. Gercekten çok iyi ve ilgili bir doktor...
Umarım aşılaman tutmuştur ve hamilesindir, moralini yüksek tutmaya çalış...
Canım özelden msj atmışsın ama msj yazamıyorum. 2. aşılamayla hamile kaldım klomen kullandm,ardından 1 tane çatlatma iğnesi oldum. Ankara baskent hastanesi hulusi beye gittim. Gercekten çok iyi ve ilgili bir doktor...
Umarım aşılaman tutmuştur ve hamilesindir, moralini yüksek tutmaya çalış...
canım çok saol cvp verdigin için ALLAH bebegini kucagına almaya nasip etsin benim ilk aşılama denemem ben izmir ege dogum evin de yaptırdım inşallah hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkese nasip etsin