Ben hep böyle mi kalacağım

simmer down

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
105
25
32
Merhabalar öncelikle hepinize , aslında insanın derdini yine kendisi çözer ama farklı farlı bir görüş ya da tecrübe de bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Konuma gelirsek biraz karışık ben 24 yaşında uni sınıf öğrencisiyim inşallah mezun sayılırim yaklaşık 3 yıl once okuldaki birlikte calistigimiz Asistanlardan birine aşık oldum karşılıksız olarak kaldı yani bn kendimce belli ettim (zaten fazlaca utangaç biriyim ) ama maalesef olmadı yaklaşık iki sene bi umut bekledim tabi bn onunla ilgili duyduğum her dedikodu ağlama nöbetleri dualar ... ama olmayınca olmuyor kader diyip kabullenmek gerek insallah isyan etmedim hic Allahtan istedim hep ama nasip .Yaklaşık bi sene önce şimdiki erkek arkadasımla tanıştım başta kesinlikle reddettim durumu yüzeyel olarak anlattımm ama ısrarcı oldu ve gerçekten bana hakkettigimden fazla değer verdi ve şuan ciddi düşünüyoruz ama onu her gördüğümde içim bi tuhaf aklıma geldiğinde üzülüyorum gözlerim doluyor. Gecen gun camdan bi kizla arabaya bindiklerini gordum birden icim acidi oyle bakakaldim sanki surekli kendimde hatalar arıyorum acaba o zaman söyle mi yapsaydimdaha bakimlimi olsaydım bu parfümü siksam dikkatini çekermiydim bunun sonu yok tabi belki çokta saçma ama kendimi alamıyorum böyle düşünmekten bi taraftanda karşımdaki insana haksızlık etmek istemiyorum gecer mi aasba bu duygudurumu Teşekkürler

Gecer canim gecer. Seni seven bir insani bulmussan kaybetme. Seven insan bulmak zor bu devirde. Sen diğerini dusundukce sevgilinden uzaklasirsan bu sefer o da senden soğuyabilir ve ilerde pisman olursun seni seven birini kaybettiğine. Eger o bahsettigin kisi de seni sevmis olsaydi parfumunun markasiyla yada sacinin gozunun boyasiyla degil sen olduğun icin severdi zaten seni. Bu yuzden asla suclama kendini. Ne kadar cok dusunursen o kadar gec unutursun. Düşünme. Sevgilinle geçirdiğin vaktin tadini çıkar ve seni seven biri oldugu icin mutlu olmaya bak. Haksizlik etme ona da kendine de.

Canım iddia ediyorum hepimizin hayatında bir platonigi olmuştur.. Ama öyle de kalmışlardır demek ki böylesi hayırlı değil mi.
Ve de sen narin ince düşünceli bir kizsin anladığım kadarıyla, bu durum seni biraz derin etkilemiş arada gorunce o etkilere tepki veriyorsun o kadar. Zaten okuldan mezun da oluyorsun onu gormeyeceksin bile. Hem bak kendin de dedin bu isin parfumle falan alakası yok simdiki erkek arkadaşını kaç kez reddetmissin mesela ama o vazgeçmemiş.. Seven her koşulda sever.

adam seni sallamamış hala parfum süresem mi ay çok güldüm canım ya .
parfumle olmaz dekolte giy bence git önünde eğil falan belki şansın olur o zaman .
seni istemiyor işte adam anla . istediği kızla gezer pardon ?

X