• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hiç aşık olamayacak mıyım?

wonderwoman12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
13
3
1
31
Herkese iyi akşamlar. Evet belki çok büyük bir dert değil ama acaba bende mi bir problem var diye düşünmeye başladım artık. 23 yaşındayım üniversitede son senem, konuştuklarım oldu şimdiye kadar ve kimseye hoşlantıdan öte bir şey hissedemedim o yüzden de sevgilim olmadı hiç. Asosyal, evden çıkmayan biri de değilim. Sadece kalbim atsın, midemde kelebekler uçuşsun o heyecanı hissediyim istiyorum ama olmuyor işte. Çok mu şey istiyorum? Bende bir sorun mu var sizce? Doğru insan bana denk gelmeyecek sanırım :(

canım tabikide çok şey istemiyorsun ve haklısın :) yaptığın şeyde herhanği bir psikolojik poblem yok en doğrusunu yapıyorsun bu çağda hele erkeklere güvenmek kolay bişey değil sorun sende değil. :) sadece zamana bırak illaki kalbininn çarpacağıı kişiyi bulacaksınn:KK200:

Daha yaşınız çok genç, bu umutsuzluklar için erken. Tabii ki olursunuz, sadece henüz yüreğinizi hoplatacak birine denk gelmemişsiniz.

Ha biz oluyoruz da noluyor çok mu iyi sanki, o ayrı :KK53:
En deli dolu çağlarım. Gerçekten çevremde sevgilisi olmayan yok. Sürekli yenilerini bulanları geçtim bütün arkadaşlarım yıllardan beri biriyle beraber. Okul bitince nerede nasıl yaşayacağım ki o koşuşturmada :(

canım tabikide çok şey istemiyorsun ve haklısın :) yaptığın şeyde herhanği bir psikolojik poblem yok en doğrusunu yapıyorsun bu çağda hele erkeklere güvenmek kolay bişey değil sorun sende değil. :) sadece zamana bırak illaki kalbininn çarpacağıı kişiyi bulacaksınn:KK200:
Bir şey yapmıyorum ki yanlış olsun zaten. boş geldim bomboş gidiyorum sanırım. Sadece ufak bir kalp çırpıntısına ihtiyacım var güvenmeyi bile geçtim :(

Herkese iyi akşamlar. Evet belki çok büyük bir dert değil ama acaba bende mi bir problem var diye düşünmeye başladım artık. 23 yaşındayım üniversitede son senem, konuştuklarım oldu şimdiye kadar ve kimseye hoşlantıdan öte bir şey hissedemedim o yüzden de sevgilim olmadı hiç. Asosyal, evden çıkmayan biri de değilim. Sadece kalbim atsın, midemde kelebekler uçuşsun o heyecanı hissediyim istiyorum ama olmuyor işte. Çok mu şey istiyorum? Bende bir sorun mu var sizce? Doğru insan bana denk gelmeyecek sanırım :KK43:
kader kısmet işi

En deli dolu çağlarım. Gerçekten çevremde sevgilisi olmayan yok. Sürekli yenilerini bulanları geçtim bütün arkadaşlarım yıllardan beri biriyle beraber. Okul bitince nerede nasıl yaşayacağım ki o koşuşturmada :KK43:
Haklısınız ama yaş ilerleyince de bu durum değişmiyor :) Etrafımdaki arkadaşlarım evleniyor mesela. O yüzden etrafınızla karşılaştırmayın kendinizi.

İkincisi okul bitince iş hayatına gireceksiniz, yepyeni ortamlara gireceksiniz. Okulu bitirenler ölüyor mu sanıyorsunuz? Biz de yaşıyoruz yapmayın gözünüzü seveyim :)

Haklısınız ama yaş ilerleyince de bu durum değişmiyor :) Etrafımdaki arkadaşlarım evleniyor mesela. O yüzden etrafınızla karşılaştırmayın kendinizi.

İkincisi okul bitince iş hayatına gireceksiniz, yepyeni ortamlara gireceksiniz. Okulu bitirenler ölüyor mu sanıyorsunuz? Biz de yaşıyoruz yapmayın gözünüzü seveyim :)
Yok hayır ondan demedim yaşıyorsunuz tabi ama üniversite ortamı daha stressiz ve rahat ya o yüzden. umarım dediğiniz gibi olur

doğru kişiyi beklemek yanlış değil bence . çünkü bende doğru kişiyi bekliyorum . Önce arkadaş olup sonra sevgili olmak istiyorum ...
hop tanıştık buluştuk çıkalım mı ? seni şurada gördüm tanışabilir miyiz ? ben instagram dan ekle filan bana çok banel geliyor . ben inanıyorum sende inan çıkacak karşına biri ... bide aşkın kimyasal tanımı var ona bak :KK70: belki hormon eksikliğin vardır ?

doğru kişiyi beklemek yanlış değil bence . çünkü bende doğru kişiyi bekliyorum . Önce arkadaş olup sonra sevgili olmak istiyorum ...
hop tanıştık buluştuk çıkalım mı ? seni şurada gördüm tanışabilir miyiz ? ben instagram dan ekle filan bana çok banel geliyor . ben inanıyorum sende inan çıkacak karşına biri bide aşkın kimyasal tanımı var ona bak :KK70: belki hormon eksikliğin vardır ?
En son ölçtürdüğümde kadınlık hormonu da erkeklik hormonu da gayet yerindeydi valla :D ben de hep ilk görüşte etkilenmek istiyorum sonra devamı gelsin ama olmuyor işte. bekleyelim bakalım

Back
X