• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hic iyi değilim :(

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Merhabalar hanımlar
Büyük bir cesaretle kendimi gazlayip yazıyorum :oops:
1 yildir kk üyesiyim rekor 107 kilodan diyet günlükleri forumundaki arkadaslarim sayesinde 87 kiloya kadar indim hedefim 66 kiloya inmekti ama ben dahads zayiflamak yerine 100 lere geri döndüm.. topikteki arkadaslarim 1 yıldır yazdigim arkadaslarim ve cok naif ve zarif oldukları icin beni demoralize etmemek adina anlayışla karşılayıp.dostluk gösteriyorlar belki burda biraz farklı açılardan bakıp sarsilir kendime gelirim diye düşündüm:KK51:
30 yaşındayım ve son 10 yıldır çoğunlukla kilolu gecti 2 cocugum var ve artik onlarin yanında misal okullarinda kendimi özgüvensiZ hissediyorum yakistiramiyorum kendimi esimin be cocuklarimin yanına.. bakim yapma istegi bile yok icimde birkaç gün kendimi iyi hissedip basladigim diyetim en fazla 3 gun sonra yerlerde oluyor yiyip yiyip suurumu yitiriyorum resmen.. su son gunlerde özellikle ayaklarim beni taşımıyor bukemiyorum oturup kalkmak iskence beni bi sarsin sevabina:KK53::KK53:

Valla canım ben 50 kiloyum kilolu olsam töbe zayıflayamazdım yemek yemek benim hobim. O yüzden yiyen insanlara yeme de diyemem. Sağlık da önemli tabi. Yapma yeme kız
Hemen o elindeki hamburgeri sakince yere bırak :KK20:

50 kilo :KK53: masallah hep öyle kal insallah icimdeki kadin bakımlı zayif fit sportif benimm içim dışım neden farkli

Deli gibi plates yapasim var yuruyesim vat ama ardindan engel olamadigim yeme istegim beni darma duman ediyor batti balık tan gider deyip gomuluyorum yemeklere

50 kilo :KK53: masallah hep öyle kal insallah icimdeki kadin bakımlı zayif fit sportif benimm içim dışım neden farkli
Canımm öylesindir tabi ki tontiş bayanlar hem daha güzel oluyo. Tek sıkıntı sağlık bence yine verebilirsin. Bir kere vermisin çünkü:21:

İnsanın eşi mandam diye severken çocuğu çarşı ortasında şişko anne diye dalga geçerken Ya Rabbim bana da bi yardım :KK70:

Benim kocam duba gibi olmussun dedi gecenlerde ben sanki kendi manken dedikten sonrada kendini affettirmek icin valla oyle demek istemedim yani bi zayıflasan harika bir fiziğin olacak falan filan geveledi ama adam haklı ya ben olsam bende beni begenmem:(

Canımm öylesindir tabi ki tontiş bayanlar hem daha güzel oluyo. Tek sıkıntı sağlık bence yine verebilirsin. Bir kere vermisin çünkü:21:

Hicte oyle degil malesef sırtımda katlarımla beni görsen oyle dusunmezdin veriyorum sorun yok ama iki kat fazlasiyla alıyorum dalga konusu.oluyor bu bazen

Madem yeme isteğini durduramiyorsun o zaman hareketleri çoğalt.Sonuçta alınan kalori=verilen kalori olursa kilo aynı yerde kalır heralde.Hatta biraz kilo verdikten sonra bunu devam ettirmek için bu yöntem uygulanabilir.:KK58:

Iyi fikir aslinda ama bu şiş bacaklarla yurumek tam bir iskence

Back
X