Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@milad_tb canım benım ben daha net ve sertte yazarım ama kımseyı kırmak istemem zaten farkındasın durumunun bende 53 kılodan 81 gormus bır ınsanım şimdi yavasta olsa verıyorım moralım ,sınırlerım bozuluyor saçmalıyorum depresyona gırıyorum bır anım bır anıma uymuyor tatlı sevmeyen ben aklıma çesıt çeşit tatlı gelıyor bıde ben yemek yapmayı çok seven biriyım üşenmem inan şu saatte 3 çeşit bıle yaparım hayatta üşenmem :)zor bır sureç kendıne yasaklar koyucan gerekırse kendıne ayrı evdekılere ayrı hemek yapıcaksın ben kendıme ayrı evdekılere ayrı yemek yapıyorum bence yeterı kadar cıddıye almıyosun bır baskası senı cesaretlendıremez banada kardesım sısko dıyodu yada buna benzer şeyler ama benı hıc bır zaman harekete geçirmedi ben alışverıse gıdıp kıyafet bulamayınca yakıstıramayınca sılkelenıp kendıme geldım sadece buyuk beden satan yerlerı tercıh etme buyuk beden satmayan magazaları gez aynada bak kendıne sen kendıne kıloyu yakıstırıyosan kımse senı etkıleyemez herşey sende bıtıyor gerçekten zayıflamak istıyosan başarırsın ay anma uzun yazmısım![]()
Dikkat ediyorum. Kafama koydum. 55 kilo olmak istiyorum.
Birlikte diyete baslayalim. Yemiyelim. Incecik zayif olalimmmm
Hahaha afedersin bende öküz gibi yiyorum yeni doğum yaptım 58 kiloyum gııızValla canım ben 50 kiloyum kilolu olsam töbe zayıflayamazdım yemek yemek benim hobim. O yüzden yiyen insanlara yeme de diyemem. Sağlık da önemli tabi. Yapma yeme kız
Hemen o elindeki hamburgeri sakince yere bırak![]()
Buna doğum sonrasıda geçerlimi? Sütüm az sürekli yiyorum doyma hissim yk artık çok kötü hissediyorum kendimiHanimlar
Bu olay tipik bir gluten ve laktoz toleranssizligi gibi geldi bana.
Herseyden once:
Hormonlariniz OK mi? Ilac kullaniyorsaniz (dogu kontrol) vs kilo alirsiniz. Teshis edilmezse hipotiroid de kilo aldirir. Mutlaka hormonlari check edin.
Bugdayli yiyecek tuketiyor musnuz? Tuketmeyin. Ne olursa olsun ekmek, makarna, bulgur, unlu hersey OUT.
Sutlu besin tuketiyor musunuz? Yogurt haric hepsini kesin. Sut eger laktozsuzsa icin.
Et tuketiyor musunuz? Minimuma indirin ve yagsiz olsun.
Balik ve deniz urunleri? Bol miktarda ama asla kizartmayin. Izgara veya firin.
Tavuk? Arada bir.
Yesil sebzeler? Dunyadaki butun yesil sebzeleri yiyin, en koyusu en iyisidir. Mumkunse cok hafif haslayarak, limonla.
Tuz, seker, kahve, nitratli ve elden gecrilimis besinler (salam, sucuk, sosis) kesinlikle yasak.
Sabahlari tika basa kahvalti yapin, iki uc haslanmis yumurta mesela.
Cayi asiri icmeyin.
Tum siselenmis meyve sulari ve asitli icecekler OUT.
Meyve suyunuzu kendiniz sikacakla cikarin.
Tum meyveler IN, ama muza oncelik verin, sabah iki uc tane en az!
Aksam saat 6:00 biraz once bol lifli karisik sebze corbasi, biraz zeytinyagli ve bol limonlu...icin (bu cooook onemli, istediginiz kadar icebilirsiniz, et suyuna olabilir, az miktarda haslanmis pirinc de olabilir)
Saat 9:00-11:00 arasi yatin. 11:30 u kacirmayin cunku kansere karsi direnc veren melatonin bu saatlerde salgilaniyor. Odaniz full karanlik olmali!!!!
Mumkunse gunde en az 5 km yuruyun.
Disarida yiyeceklerinizi glutensiz secin, asla ketchup, mayonez kullanmayin.
Icinde nitrat, sulfur dioksit, tatlandirici olan tum yiyeceklerden kacinin!!!
Eger glutensiz beslenecekseniz ben buraya bilgiler ekleyecegim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/glutensiz-beslenme.867174/
@milad_tb benı yanlıs anlaama bende oyleydım 4 gun yapıyodum sonra bozuyodum bazrn buyun gun yapıyodum gece bozuyodum bır anlık bır durum sonra pısman oluyodum bır sakince düşün hedefını belırle dıyetten zıyade saglıklo beslen tabak küçültöeyı denemedıysen gercekten etkılı
Benim de kilo problemimi biliyorsun. Bazen bende çok sıkılıyorum. Özellikle tatlı yememek deli ediyor beni. Ben de eski kıyafetlerime baktım üzerime olmadılar, yeni kıyafet almaya gittim, büyük beden ve onlarda bu genç yaşimıza rağmen çok kadınsı ve yakışmıyor. Genelde spor kıyafet giyen biri olarak her markada kot pantolon, neredeyse hiç bir markada polo yaka bedenime göre thsirt bulamadım. Eve gelince ağladım, eşime birşey demedim ablamı aradım anlattım. Tek çare zayıflamak. Başka yol yok. Mecburuz ve vereceğiz. Vallahi bazen canım pasta istiyor eşimden gizlenip kendi kendime oturup ağlıyorum yemicem diye. Aman aman kilo da veremiyorum. Ama olsun en azından almıyorum ve yavaş yavaş gidecek biliyorum. Uzun oldu yazım.
Kilo almak için tedavi görmüş biri olarak "amaan yemeyiver sende" derim ama ne kadar etkili olur bilemem.
Cidden merak ediyorum ama mesela yemeyiverseniz ne olur ki? O iştah hissini bilmediğim için.
instagramda denizinizi isimli hesabın paylaştığı yazı: "Bugün işte çok fazla atıştırdım ve asıl açlığın ruhumuzda olduğunu bir kez daha düşündüm. Duygusal açlık çoğumuzun yaşadığı. İstediklerini yapamamanın verdiği açlık ya da sorunların içinde kalınca, yorulunca ya da stres altındayken eksik kalan iyi hissetme duygusunun verdiği açlık. Sanki yedikçe tam olacağız, yedikçe duygusal eksikler tamamlanacak.. Ama bu sadece bir yanılsama. Keşke asıl odağımızı bulabilecek kadar yüksekten bakabilsek..."
Ben 58 kg yum bir kızım var 16 aylık ve eski kiloma dönmek için un ve şekeri tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum... aç ta kalmıyorsunuz. un ve şeker ve bunları içeren gıdaları yemiyorsunuz.. haftada 3 de spor yaparsanız zayıflayacağınıza inanıyorum.
birde diyet olarak düşünmeyin genel olarak hayatımdan un şeker çıkarmayı hedefliyorum bu sayede vücut fazla kiloları atıyor ve ideal olan kiloya gelince sabit kalıyor.
Sen sars dedin diye seni sarsmak istiyorum şuanda. Ya sen böyle güzel güzel kıyafetler giyip, her yerde o kıyafetlerle sanılıp, tartıya çıktığında yeniden kilo vermiş diyip, mutlu mutlu dolaşmak yerine, kilolu olup insanlardan kaçmayı yeğliyorsan devam et yemeye, ama yok istemiyorsan diyet yap ve ver şu kilolardan, kurtul. Ha ayrıca kilonla dalga geçen olursa onları da YEEEEEE....
Yaaa aşk olsun, ben kilonla dalga geçmedim ki.Sarsıldımsenide yemem gerekiyor bu durumda
![]()
Noldu? O verilen 13 kilo ne kadar zamanda ve nasıl geri alındı?Merhabalar hanımlar
Büyük bir cesaretle kendimi gazlayip yazıyorum
1 yildir kk üyesiyim rekor 107 kilodan diyet günlükleri forumundaki arkadaslarim sayesinde 87 kiloya kadar indim hedefim 66 kiloya inmekti ama ben dahads zayiflamak yerine 100 lere geri döndüm.. topikteki arkadaslarim 1 yıldır yazdigim arkadaslarim ve cok naif ve zarif oldukları icin beni demoralize etmemek adina anlayışla karşılayıp.dostluk gösteriyorlar belki burda biraz farklı açılardan bakıp sarsilir kendime gelirim diye düşündüm
30 yaşındayım ve son 10 yıldır çoğunlukla kilolu gecti 2 cocugum var ve artik onlarin yanında misal okullarinda kendimi özgüvensiZ hissediyorum yakistiramiyorum kendimi esimin be cocuklarimin yanına.. bakim yapma istegi bile yok icimde birkaç gün kendimi iyi hissedip basladigim diyetim en fazla 3 gun sonra yerlerde oluyor yiyip yiyip suurumu yitiriyorum resmen.. su son gunlerde özellikle ayaklarim beni taşımıyor bukemiyorum oturup kalkmak iskence beni bi sarsin sevabina![]()
valla bende aynı durumdayım...vermeye basladım ama çok yavas...8 eylulde basladım yaklaşık 6 kılo verdım....ama ben cok kaçamak yapıyorum..ornek mı kıza ıslak mendıl almaya markete gıdıp bır paket karam alıp döndum.....hadı aldın aynı gun bıtırme demıben bır parça alayım yarına bırakayım dıyemıyorum bı turlu evde varsa oturup hepsını yıyorum....sonrada nıye gıtmıyo kılolar
![]()
Yaaa aşk olsun, ben kilonla dalga geçmedim ki.Ben de dün çok güzel bir bluz beğendim fakat cık olmadı, kat kat kat oldum. Arkadaş bana ZAYIFLAAAAAA dedi. zaten iki gündür diyetteyim. Daha da zayıflama isteğim oluştu. Bugün yemekte pilav var ama yemicem
![]()