ben hiç mutlu olamayacak mıyım :(

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
38
insanın karşısına hep mi tuhaf tipler çıkar. tam inandım güvendim diyorum ama adamn her gün farklı iğrençlikleri çıkıyor.

ben mi bahtsızım ortada düzgün insan mı yok. 26 yaşındaym ve bundan sonra karşıma kimse çıkmycak tekrar güvenemiycek mişim gibi geliyo çok üzülüyorum :KK43:

benim gibi hissedenler var mı? nasıl ayakta kaldnız?

insanın karşısına hep mi tuhaf tipler çıkar. tam inandım güvendim diyorum ama adamn her gün farklı iğrençlikleri çıkıyor.

ben mi bahtsızım ortada düzgün insan mı yok. 26 yaşındaym ve bundan sonra karşıma kimse çıkmycak tekrar güvenemiycek mişim gibi geliyo çok üzülüyorum :KK43:

ayrıldın mı o çocuktan??

Ben de ozel hayat konusunda cok sansli olmayanlardanim. Nerde abidik gubidik tip var kader onu cikardi karsima. Ayakta kalamayacak bir durum yok ki... Ayakta kalmasina kalirsiniz da hayata ve insanlara bakisiniz oyle darbe alir ki bir daha asla kimseye guvenemezsiniz.

Herkesin kaderi farklı,karşına kim çıkar nasıl biri çıkar kaç yaşında çıkar bilemezsin, bu tip düşüncelerden uzaklaşmaya bak. bir söz var severim, kaliteli yalnızlığı, kalitesiz birlikteliğe tercih ederim diye. bi arkadaşım vardı 28 yaşında, hiç evlenmeye niyeti yoktu, 29 unda nişanlandı :)

Siz çizginizi bozmadan, yanlis kisilere taviz vermeden umutla beklemeye devam edin. Onemli olan gorustugunuz kisilerde ciddi yanlisliklari fark edince yaptiginiz gibi yol vermek. Hatalari sineye cekecek kadar duygulara bogulmadan hareket edebilmek.
Sanslisiniz ki is isten gecmeden ciddi karakter bozukluklarini gostermis Allah size. Kendini oyle guzel saklayan erkekler var ki.

elbette mutlu olacaksın ama önce buna inan herkesin başından bir şeyler geçiyor güçlü olmalısın

Zor geliyor yapayalnizimm. Onumde sinavim var onu kazaninca hersey daha farkli olcak insallah. 3 ay disimi sıkmaliyim sadece. Ara ara cok kotu oluyorum ara ara iyiyim. Gecicek insallah bu gunler. Cevremde guvenebilcegim herseyimi anlatabilcegim kimse yok. Bu da beni kotu yapiyor...

nasıl iğrençlikleri var?

Hayatta her zaman kaç yaşında olursan ol karşına hep daha iyileri çıkacak çünkü sen yaşadığın bütün olumsuz olaylardan ders çıkarmış olacaksın ve her ilişkine daha da fazla temkinli yaklaşacaksın istersen 50 yaşında ol gene de karşına birileri çıkacaktır önemli olan senin geçmişle yaşamayıp, geleceğe umutla bakman.

ayakta durmak ve güçlü olmak zorundasın.daha yaşın genç ve inan böyle abidik gubidik insanlar karşına çıkacak.önemli olan kendine olan saygını ve özgüvenini kaybetmemek.herkese hemen güvenme.maalesef,hayatın şu gerçeğide var;toz pembe yaşayamsyacak acabalarla dolu bir bakış açın olacak.önemli olan dediğim
gibi yıkılma ve güçlü dur...

Selamlar oncellikle ben mutlu olamayacagm yalniz kalicm dusuncelerini sil.hayata daha olumlu bak ne olursa olsun bunlari hep ders olarak al kendine.bunlari yasamamis olsaydin sen sen olmazdin zaten.karsina bir anda oyle biri çıkarki oncekiler olmadi diye şukredersin. Ve mutlu olmayi hic kimseye baglama sen tek oldugun icin degerlisin umarim sinavin da cok guzel gecer her sey istedigin gibi olur cok mutlu ol:)

X