• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hic mutlu olamicakmiyim....

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kizlar..aylardir bulutlarin uzerindeydim hayatimda ilk kez beni mutlu etmek icin elinden geleni yapan gozumun icine bakan biri vardi..daha oncede bahsetmistim 2 kez cenaze ve bazi sebeplerden dolayi isteme isini ertelemistik.ondan kaynakli tamamen..bayram dedik.bu seferde annesi rahatsizlandi suan ne olacagi belli degil sinirsel bir rahatsizligi var kadinin epilepsi nobeti gibi de ama ne oldugu belli degil..kac gundur nöbet acil basinda bekliyor uykusuz yorgun..bugun oturduk yarim saat..önunu goremedigini ve yine ertelenirse ailemin yuzune bakamicagini mahcup oldugunu ve artik hic birsey dusunemedigini anlatti..uzgundu baya..zaten 4 aydir birlikteyiz evlilik konusunda uzatmayalim diyende oydu..beni de birakmak istemiyor ayrilma niyeti yok.sadece icini döktu.ankaraya goturecekler yillik iznini alip annesini..evdede sinirlenmis annesine.cunku biraz iyi olsa ilaclarini birakiyor vurdumduymaz..oglum siz yuvanizi kurun diyomus.o da nasil kurayim ayilip bayiliyosun uyku yok kac gundur kac kere dedim uyardim ben nasil yuva kuracamki benim nasil hayatim olacak demis..ya o kadar moralim bozukki kafam allak bullak..hayalini kurdugumuz hersey hayalde kaldi suan ve ben ne yapacam bilmiyorum

Daha bir kac ay olmus taniyali, acele etmeye ne gerek var demi? Kafani yorma sen onu tanimaya bak bu surecte. Ailenede anlar durumu, annesi hasta sonucta nasil gelsinler

Daha bir kac ay olmus taniyali, acele etmeye ne gerek var demi? Kafani yorma sen onu tanimaya bak bu surecte. Ailenede anlar durumu, annesi hasta sonucta nasil gelsinler
Benim icin problem yok zaten ama kendini o kadar sartlamiski ben hayat kuramicam diye..deselerki bana annen bir omur bakimlik olacak evlenmem artik napim diyor ama bunun durumu farkli diyor..komsusu var yillarca annesine bakmak icin evlenmemis adam 55 yasinda ve annesi suan son anlarini yasiyor..diyorum bak adam annesi gidince tek kalacak bir omru gitti kendi yuvasi cocugu belkide olamicak neden olumsuz bakiyorsunki.3 ablasida var tek cocuk olsa anlarim.birazda annesi sorunlu zaten..babasi sag bu arada..bazi seyleri bilerek yapiyor..

Ne kadarda abartıyorsunuz mutsuzluğunısun sebebi evlenememeniz mi?

İyi de Ada'm makul değil

Hastaya geçmiş olsun da hasta ise tedavi olur bu neden evlenmesin

Babası da varmış hem kadın da yalnız
Değil

Çok da yeni aceleniz ne bekleyin

Seneye isterler

Adamin annesi hastaymis gayet normal degil mi bunalim takilmasi. Adami evlilik de evlilik diye darlamiyorsunuzdur umarim bu durumdayken. 4 aylik iliski 14 yillikmis gibi konusuyorsunuz. Bana daha cok adamin bunalimindan,annesinin hastaligindan cok uzerinizden giden ilgiden sikayetcisiniz gibi geldi.

4ayda evlilik kararı. Sorması ayıptır nasıl kabulettirdin bende deneyeyim birdahaki sevgilimde .:KK45: Çok abartmışsınız ya

İş annesinde bitiyor, bu vurdumduymazlığı bırakıp ilaçlarını düzgünce kullanacak. Bu kadar dramatize edilecek bir şey yok. Erkek arkadaşınız sorumlulukların altında ezilmiş sadece. Biraz daha cesur ve güçlü olmaya ihtiyacı var. Siz biraz rahatlatmaya çalışın, herkesin bu tarz sorunlarla uğraştığını büyütülecek birşey olmadığını söyleyin.

3 ablası var, baba hayatta, anne hasta diye hiç evlenmemeyi mi düşünüyor?

Elbette hastalık için ertelenir birşeyler fakat hiç evlenmem artık napiyim demek enterasan geldi bana.
Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.

Elbette hastalık için ertelenir birşeyler fakat hiç evlenmem artık napiyim demek enterasan geldi bana.
Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.ben aksa
İş annesinde bitiyor, bu vurdumduymazlığı bırakıp ilaçlarını düzgünce kullanacak. Bu kadar dramatize edilecek bir şey yok. Erkek arkadaşınız sorumlulukların altında ezilmiş sadece. Biraz daha cesur ve güçlü olmaya ihtiyacı var. Siz biraz rahatlatmaya çalışın, herkesin bu tarz sorunlarla uğraştığını büyütülecek birşey olmadığını söyleyin.
m dedim onabakk olabilir annen yeni hastalanmadi 7 yildir ugrasiyorsun..tek evlat sen degilsin neden kendi hayatini bunalima sokuyorsunki neden hemen kendinden vazgeciyorsun belki duzelecek iyi olacak..ama diyosanki ben evlenmek istemiyorum kimseyi istemiyorum alcam anamla babami yanima onlarla gecircem hayatimi cikar giderim hayatindan..ama kendi hayatini cöpe atma dedim

Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.ben aksa
m dedim onabakk olabilir annen yeni hastalanmadi 7 yildir ugrasiyorsun..tek evlat sen degilsin neden kendi hayatini bunalima sokuyorsunki neden hemen kendinden vazgeciyorsun belki duzelecek iyi olacak..ama diyosanki ben evlenmek istemiyorum kimseyi istemiyorum alcam anamla babami yanima onlarla gecircem hayatimi cikar giderim hayatindan..ama kendi hayatini cöpe atma dedim

Adamin annesi hastaymis gayet normal degil mi bunalim takilmasi. Adami evlilik de evlilik diye darlamiyorsunuzdur umarim bu durumdayken. 4 aylik iliski 14 yillikmis gibi konusuyorsunuz. Bana daha cok adamin bunalimindan,annesinin hastaligindan cok uzerinizden giden ilgiden sikayetcisiniz gibi geldi.
Kesinlikle hayir..yanlis anlasilmasin..ben hep diyorumki acele etme annenle ilgilen elbet duzelecek bir omur hasta kalmayacakki..zaten daha yeniyiz illa bu yik evlenmek zorunda degiliz diyorum.ama o bu yil olsub istiyor.hem yuvami kurmak istiyorum diyor hemde annem cok sorumsuz biliyordu hastalaniyor ilaclarini birakinca iyiyim diye aynisini yapiyor ben her seferinde kendi planlarimi ertelemek zorunda kaliyorum yoruldum diyor

Kizlarr benim sorunum evlenememem degil.yalvardi yakardi neler yapti beni ikna edebilmek icin kalbimi calabilmek icin..ve yillar sonra ilk defa birine asik oldum ben..hep dedimki ilk defa bu kadar mutluyum.ailesine soyledi benimkilerle konustu...yani bu aksakliklar cikana kadar tozpembeydi durumlar..hatta ailesi bayramda gidelim nişani yapalim oglum onlar icinde uygunsa dediler..annesi bunlari bile bile ilaclarini gizliden birakmis..onun suanki sorunu bu..biliyordu durumunu ya ben artik huzurlu hayat istiyorum bunaldim diyor..hep ayni ben evlenemeyecekmiyim aynisimi olacak hep birseymi cikcak kaygisinda..ben acele etmemesini erken oldugunu belki bayrama kadar duzene girecek simdiden bunalima kadar gitmemesini soyledim ama yorulmus beyin olarak..

1. nokta evlilik nisan gibi adimlar icin 4 ay kisa diye düsünen biriyim
2. nokta zorluklar insanlar icin hemen bu kadar bunalmasina ne gerek var orasini anlamadim iste.

Back
X