Mrb kizlar..aylardir bulutlarin uzerindeydim hayatimda ilk kez beni mutlu etmek icin elinden geleni yapan gozumun icine bakan biri vardi..daha oncede bahsetmistim 2 kez cenaze ve bazi sebeplerden dolayi isteme isini ertelemistik.ondan kaynakli tamamen..bayram dedik.bu seferde annesi rahatsizlandi suan ne olacagi belli degil sinirsel bir rahatsizligi var kadinin epilepsi nobeti gibi de ama ne oldugu belli degil..kac gundur nöbet acil basinda bekliyor uykusuz yorgun..bugun oturduk yarim saat..önunu goremedigini ve yine ertelenirse ailemin yuzune bakamicagini mahcup oldugunu ve artik hic birsey dusunemedigini anlatti..uzgundu baya..zaten 4 aydir birlikteyiz evlilik konusunda uzatmayalim diyende oydu..beni de birakmak istemiyor ayrilma niyeti yok.sadece icini döktu.ankaraya goturecekler yillik iznini alip annesini..evdede sinirlenmis annesine.cunku biraz iyi olsa ilaclarini birakiyor vurdumduymaz..oglum siz yuvanizi kurun diyomus.o da nasil kurayim ayilip bayiliyosun uyku yok kac gundur kac kere dedim uyardim ben nasil yuva kuracamki benim nasil hayatim olacak demis..ya o kadar moralim bozukki kafam allak bullak..hayalini kurdugumuz hersey hayalde kaldi suan ve ben ne yapacam bilmiyorum