Benim icin problem yok zaten ama kendini o kadar sartlamiski ben hayat kuramicam diye..deselerki bana annen bir omur bakimlik olacak evlenmem artik napim diyor ama bunun durumu farkli diyor..komsusu var yillarca annesine bakmak icin evlenmemis adam 55 yasinda ve annesi suan son anlarini yasiyor..diyorum bak adam annesi gidince tek kalacak bir omru gitti kendi yuvasi cocugu belkide olamicak neden olumsuz bakiyorsunki.3 ablasida var tek cocuk olsa anlarim.birazda annesi sorunlu zaten..babasi sag bu arada..bazi seyleri bilerek yapiyor..Daha bir kac ay olmus taniyali, acele etmeye ne gerek var demi? Kafani yorma sen onu tanimaya bak bu surecte. Ailenede anlar durumu, annesi hasta sonucta nasil gelsinler
Hayir o degil..aslinda belirtmeyi unutmusum..suan erkek arkadasim bunalimda ben onu o bunalimdan nasil cikarmaliyim nasil destek olmaliyim..Ne kadarda abartıyorsunuz mutsuzluğunısun sebebi evlenememeniz mi?
Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.3 ablası var, baba hayatta, anne hasta diye hiç evlenmemeyi mi düşünüyor?
Elbette hastalık için ertelenir birşeyler fakat hiç evlenmem artık napiyim demek enterasan geldi bana.
Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.ben aksa3 ablası var, baba hayatta, anne hasta diye hiç evlenmemeyi mi düşünüyor?
Elbette hastalık için ertelenir birşeyler fakat hiç evlenmem artık napiyim demek enterasan geldi bana.
m dedim onabakk olabilir annen yeni hastalanmadi 7 yildir ugrasiyorsun..tek evlat sen degilsin neden kendi hayatini bunalima sokuyorsunki neden hemen kendinden vazgeciyorsun belki duzelecek iyi olacak..ama diyosanki ben evlenmek istemiyorum kimseyi istemiyorum alcam anamla babami yanima onlarla gecircem hayatimi cikar giderim hayatindan..ama kendi hayatini cöpe atma dedimİş annesinde bitiyor, bu vurdumduymazlığı bırakıp ilaçlarını düzgünce kullanacak. Bu kadar dramatize edilecek bir şey yok. Erkek arkadaşınız sorumlulukların altında ezilmiş sadece. Biraz daha cesur ve güçlü olmaya ihtiyacı var. Siz biraz rahatlatmaya çalışın, herkesin bu tarz sorunlarla uğraştığını büyütülecek birşey olmadığını söyleyin.
Aynen banada enteresan geliyo..hemen moda sokuyo kendini..ya diyorum annen 7 yildir hasta..neden karsima ciktin beni ikna icin ugrastin geldinailemle tanistin.herkese soyledik neden yani..bu kadin hasta ara ara hep boyle.ben aksa3 ablası var, baba hayatta, anne hasta diye hiç evlenmemeyi mi düşünüyor?
m dedim onabakk olabilir annen yeni hastalanmadi 7 yildir ugrasiyorsun..tek evlat sen degilsin neden kendi hayatini bunalima sokuyorsunki neden hemen kendinden vazgeciyorsun belki duzelecek iyi olacak..ama diyosanki ben evlenmek istemiyorum kimseyi istemiyorum alcam anamla babami yanima onlarla gecircem hayatimi cikar giderim hayatindan..ama kendi hayatini cöpe atma dedimİş annesinde bitiyor, bu vurdumduymazlığı bırakıp ilaçlarını düzgünce kullanacak. Bu kadar dramatize edilecek bir şey yok. Erkek arkadaşınız sorumlulukların altında ezilmiş sadece. Biraz daha cesur ve güçlü olmaya ihtiyacı var. Siz biraz rahatlatmaya çalışın, herkesin bu tarz sorunlarla uğraştığını büyütülecek birşey olmadığını söyleyin.
Kendi israr etti neler yapti ikna etmek icin beni ailemle konustu falan.yoksa ben kabul etmedim evlilige sicak bakmiyordum4ayda evlilik kararı. Sorması ayıptır nasıl kabulettirdin bende deneyeyim birdahaki sevgilimde .Çok abartmışsınız ya
Kesinlikle hayir..yanlis anlasilmasin..ben hep diyorumki acele etme annenle ilgilen elbet duzelecek bir omur hasta kalmayacakki..zaten daha yeniyiz illa bu yik evlenmek zorunda degiliz diyorum.ama o bu yil olsub istiyor.hem yuvami kurmak istiyorum diyor hemde annem cok sorumsuz biliyordu hastalaniyor ilaclarini birakinca iyiyim diye aynisini yapiyor ben her seferinde kendi planlarimi ertelemek zorunda kaliyorum yoruldum diyorAdamin annesi hastaymis gayet normal degil mi bunalim takilmasi. Adami evlilik de evlilik diye darlamiyorsunuzdur umarim bu durumdayken. 4 aylik iliski 14 yillikmis gibi konusuyorsunuz. Bana daha cok adamin bunalimindan,annesinin hastaligindan cok uzerinizden giden ilgiden sikayetcisiniz gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?