- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçin diye yazmadımne bileyim aşkmm sen buluşalım deyince bende hemen gelinlik siparişi verdim .s.s.s
Işte birazda onu aklimdan çıkarabilmek için şans vermiştim bu çocuğa ama bu da hüsran oldu benim içinKarşılıksız sevdiğine ne oldu unuttun mu onun senin adına çok üzülmüştüm. Her neyse resmini görmedi mi? Neren çirkin? Merak etme herkes benim peşimde yüz yüze görüp istiyorlar ama 2 gün sonra kayboluyorlar alış bunlara erkek milleti
Yaşı 30 civarı biliyorum kendisini sadece duygusal biriyaş kucuk galıba :)
Takma 2 günlük adamları benim 5 sene sevgilim bitti gitti. Her neyse kendini güzel buluyor musun?Işte birazda onu aklimdan çıkarabilmek için şans vermiştim bu çocuğa ama bu da hüsran oldu benim için![]()
Hem de fazlasıyla duygusalım o yüzden çabuk etkileniyorumYaşı 30 civarı biliyorum kendisini sadece duygusal biri
telefonda insan merak içinde olduğundan dolayı sürekli arar yazar ulaşmaya çalışır ama yüzyüze durum değişir belki mimiklerin daveanislarin hoşuna gitmedi çocuk bisey hissetmedi mesaj atıp arayıp görüşmek istemediğini dile getirmeye utanmış olabilir malum mahalleden taniomusswunKızlar moralim o kadar bozuk ki .. Ben bi çocukla yazışıyodum çocuk bizim mahallemizde tanıyorum çocukluktan beri biz telefonda baya baya sevgili gibi konusuyoduk .. iki gün önce buluştuk ama bulustuktan sonra daha yazmadı banaBüyük ihtimal beğenmedi görüntü olarak ama madem öyle niye ümit verdin telefon da gururum o kadar incindi ki anlatamm birde ben bu çocuğu sürekli goruyorm en kötüsü nasıl davranicm bilmiyorm
çocuğun niyetini siz yanlış anlamış olmayasınız çocukluktan beri tanışıyosanız tipiniz ona sürpriz olamaz zaten."telefondan çıkar gibi" ye fazla anlam yüklemeyin bi dahaki sefereTelefonda sevgili gibi konuşup yazışıyoduk sürekli onu demek istedim
Işte bende onu anlamıyorum görüntü olarak biliyodu beni buluşunca ne oldu yaniçocuğun niyetini siz yanlış anlamış olmayasınız çocukluktan beri tanışıyosanız tipiniz ona sürpriz olamaz zaten."telefondan çıkar gibi" ye fazla anlam yüklemeyin bi dahaki sefere
O beğenmedi diye kızmıyorum beni taniyodu sonuçta görüntü olarak neden böyle bir şey yaptığını anlamdıramadm ve tabi üzüldüm de doğal olarakZavallı çocuğun beğenmeme hakkı dahi yok. Artık namusumsun diyerek yüzüğü çıkartması gerekiyordu![]()
Ten uyumu , elektrik , gülüşünü beğenmemiştir mesela ne bileyim bakışını yemek yemeni çay içmeni ojeni ne bileyim. bu senin kötü olduğunu göstermez ya da adamı kötü biri yapmaz.O beğenmedi diye kızmıyorum beni taniyodu sonuçta görüntü olarak neden böyle bir şey yaptığını anlamdıramadm ve tabi üzüldüm de doğal olarak
O kişiyi biranda aklınızdan çıkarmayacaksınız, zamanla olacak. O kişiyle tüm irtibatınızı kesmeniz ve hiçbir şekilde takip etmemeniz işinizi kolaylaştırır. Depresyondasınız diye biliyorum -önceki konudan öyle anımsıyorum yanılmıyorsam eğer- depresyondan çıkmak için imkanınız varsa mutlaka uzman desteği almanızı öneririm. Bunun dışında günlük düzenli olarak yürümek de iyi gelecektir. Kendinizi değerli hissettirecek şeyler yapın. İnsan kendisini değerli hissetmeyince bir başkasından değer bekliyor, sevgi bekliyor böylece kendisini bu yoldan seveceğini, kendisini değerli hissedeceğini düşünüyor. Ama genelde böyle olmuyor, biz kendimizi sevmeyince bizim değerimizi anlamayacak kişilerle iletişime geçiyoruz ya da bu olaydaki gibi bir durumla karşılaştığımızda o değersizlik hissi oluşuyor yeniden. O yüzden başkasının değer vermesinden önce kendimize biz değer vermeli, biz sevmeliyiz. Bu cümlede yazıldığı gibi kolay olmuyor ama sizin de çabanızla zamanla olacaktır. Mutlu olacaksınız ama mutlu olmak da biraz sizin çabanıza bağlı. Değişiminize bağlı, değişim biraz sancılı bir süreçtir ama çabalarsanız birçok şeyi değiştirmiş olabilirsiniz.Işte birazda onu aklimdan çıkarabilmek için şans vermiştim bu çocuğa ama bu da hüsran oldu benim için![]()
Telefonda sevgili gibi konuşup yazışıyoduk sürekli onu demek istedim