Ben hiç şımartılmadım ki !

anneniz yaşadıklarının hesabını soruyor etrafından. sert durarak güçlü olduğunu sanıyor.sizi okşayıverse tüm kaleleri fethedilicek bence bundan korkuyor.

bu denli hırçın oluşunun sebebi hayatta kötü şeyler var evde alışınki ilerde zorluk çekmeyesiniz diye..
kendi yenilmişliğini bu şekilde dik durarak bastırıyor.

onu anlamya ona yakın olmaya çalışın. aslında onunda ilgiye ve şımartılmaya ihtiyacı var.

inanamıyorum ya bi anne çocuguna nasıl sen yeme ben yiycem diyebilir...nasıl çocugu yemeden bogazından gecebilir çok şaşırdım.üzülme cnm umarım bundan sonra hayat sana göz kırpar...

canım benim ya cok üzüldüm bi kızın anneye okadar cok ihtiyacı varki cok seyden mahrum bırakmıs seni ana gibi yar olmazmıs sen o güzellikleri bilmiyosun ama üzülme seni cok seven sımartan biri karsına cıkacak ve cocugun senin gibi bi annesi oldugu için cok sımaracak sımartacaksın buna eminim allah bahtını güzel yapsın sasın bol olsun insallah güzel bi yuvan olur da bu yasadıklarını unutursun benim annemde az huysuz değildi dersin güler gecersin
cok kafana takma güzelim anne o bence seni cok seviyor ama iste belki sevgiyi tatmamıstır belki gecmişin acısı vardır belki sevgiyi ögretmemişlerdir belki sizede hayatın acımasız oldugunu ayaklarınızın üzerinde durmanız gerektiğini anlatmaya calısıyo tamam hiç iyi bir dille anlatmıyo ama napalım anamız onlar basımızın üzerinde yerleri var bence senin iyi bi annen var sen anneni sev sevdiğini söyle kalbini kırma mutlu et bosver herkes sımartılmıyo ama bişekilde kendimize biyerden pay cıkartıyoruz mutlu olmak için lütfen kendini üzme :teselli:

bence annenizin yasadiklari bu duruma itiyordur onu
tabiki dogru bir sey degil ben büyüttüm iste simdi onlarda sira demesi cok yanlis
büyütmüs olabilirsin ama sen annesin mecbursun
tabiki evlatlarda yardimci olmak zorunda ama bunu baski ve isteksiz yaptiklari sürece iste böyle onlar icin sorun olur
canim allah yardimciin olsun öyle insanlarla yasdamak zor

valla aynı sotun bendede var hiç üzülme alış bunlara çok sıkıcıda olsa yaşam çekilmez olsada yapılacak bişey yok aileni atsan atamıosun satsan saatamıosun hayatta sıkıcı olmayan bişeyde yok zaten hep insanları kandırıo bu cilveler öle böle son bulucak

bu nasıl bi annelik iç güdüsü anlayamadım.şimdi ben sana aa belki annenin sorunları vardır şöyledir,böyledir diyemicem..bi annenin ne kadar büyük sorunları olsada yemez elindekini çocuğuna yedirir ama senin annen sanırım sadece biyolojik anne olabilmiş ne yazıkki..umarım ilerde sen göremediğin bi çok şeyi kendi çocuklarına yaşatırsın.

işte anne baba olmak zor. benimde ailemle ilgili bircok problemim oldu. ama bunlar seni olumsuz etkilememeli.
ben hep diyorum yasıtlarım sivilceleriyle bogusurken ben hayatı anlamaya basladım. daha erken olgunlaştırır bu tur aile sorunları.
sende güzel yanından bak. aile sevkatını baska yerde bulamazsın.ama yoksada arama be güzelim. kendine güvenen.ayakları üsstüne basan bir birey olki. günü gelince cocugunu senin sahip olamadıgın sevkatın birmilyon katını ver...

Ben her zaman doğurmakla anne olunmayacağını düşünenlerdenizm annelik başka bir his bence doğurmakla bitmiyorr:1rolleyes:

canım anneni olduğu gibi kabul etmişsin zaten boşver düşünüp kendin üzme dilerim seni çok sevecek şımartacak sevdiğin bir eşin ve tatlı tatlı çok iyi annelik edeceğin çocukların olur:1hug:a.s.

Ayy canım yaa inan çok üzüldümm
Çok şaşkınım bir anne nasıl meyve yediğini laf eder evladının anlamış değilim doğrusu:1no2:

canım her kadın bir olmuyor işte
benim annemde bizleri sever ama çok fedakar ve şefkatli değildir.yani klasik anne modeline pek uymaz.
yinede anne işte saygısızlık yapmamak gerek.inşallah evliliğinde mutlu olursun ve sen evlatlarına iyi bir anne olursun canıma.s

Back
X