Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okadar yanlız hıssedıorumkı kendı 6 ay once benı terk eden sevgılım hala aklımda ve bılıorumkı benı ıstemeyenı benımde ıstememme lazım ama becermeıorum bır turlu gecmıo sevgım özlemım sankı baskasıda cıkmayacak gıbı gelır karsıma sankı hıc evlenemeyecegım gıbı gelıyor
aman evlenıp de ne yapacan been sevdıgım adamla evlendım ama bın pısmanım sımdı bır cocukluyum ve bosanmak ıcın kendımı yırtıyorum
ben hazıranda 28 oluyorum cok mutsuzum karsıma neden kımse cıkmıyor begenen bırı bıle cıkmıo yaa bakımlıyım alısyorum begenılıorum ama neden kımse yok neden cok uzgunum bugun ısyerınde gezı duzenlıyolar herkez nısanlısını esını getırecek ben yanlızım deger veren kımse yok bana neden cıkmıor
Yalnızda olsan da her zaman mutlu olmayı bil. ben herzaman hep benden aşağıdakilere bakıp mutlu olmayı deniyorum benim üstümdekilere bakınca da huzursuz oluyorum. Etrafındaki evli veya nişanlı mutsuz çiftleri görünce iyi ki ben bunlar gibi değilim diyorsundur.Eminimki Allah senin karşına birisini çıkaracaktır daha zamanı vardır biraz sabrt derim Mutluluklar her zaman seninle olsun kalbini karartma
herkesin bu dünyada bir dengi vardır mutlaka unutma bunu.
okadar yanlız hıssedıorumkı kendı 6 ay once benı terk eden sevgılım hala aklımda ve bılıorumkı benı ıstemeyenı benımde ıstememme lazım ama becermeıorum bır turlu gecmıo sevgım özlemım sankı baskasıda cıkmayacak gıbı gelır karsıma sankı hıc evlenemeyecegım gıbı gelıyor
altı ay sevdiğin insanı unutmak için çokta uzun olmayan bir süre gibi geliyor bana
ama hayat herşeye rağmen devam ediyor..
ben hiçmi evlenemeyeceğim dememelisin
rabbim hakkın da ne hayırlıysa onu versin dilerim
yaşın kaç?