- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Erkek arkadaşın İzmirde değil mi? Çünkü ben evin içinde bile korktum bugün.
Bizim üst katın camı aşağıya indi o derece bi havada ne şemsiyesi?
Senin dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyor olabilir mi?
kaç yaşındasın? tamam fırtına bugn benide etkiledi aynı şekilde ama bu kadar abartmana gerek yoktu ki...hoş erkek arkdşında biraz kabaca cevap vermiş
22 yaşındayım canım sen ne durumda kaldın bilemiyorum ama iç çamaşırıma kadar tepeden akan saçaktaki çamurları yedim ben bugün saçlarımın arası taştan topraktan ayrılmıyo bile hala daha taş çıkıyo kafamdan abartma değil bu çünkü çok kötü bi durumdaydım gerçekten de hayatım boyunca böyle kötü bir gün yaşamamıştım hiç yediğim o buzları unutamam asla canımın acısını morluk içindeyim
ne düşündüğü hakkında hiç bir fikrim yok canım tek düşündüğüm düşüncesizliği ağlayarak bir korkuyla anlattım sorun yoktu çünkü konuşuncaya kadar canım yaaaaaaçok moralim bozuk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anladım..sen canınınn acısından biraz daha huysuz olmuş olblrsn.
erkek milleti bildiğin yontulmamış odun zaten..onun düşüncezsliğini çokda takmageçmş olsun
Erkek arkadaşın ve sen kaç yaşındasınız? Büyük ihtimalle senin şımarıklık yaptığını düşünüyor kendisi.
Yani bana öyle geldi. Arkadaşının alaylı cevaplarının başka açıklaması olamaz.
Geçmiş olsun canım öncelikle
Biz duygusal yaklaşıyoruz olaya erkekler daha mantıksal durum bundan ibaret bence ..
teşekkürler canım sağolasın ya öyle ama insan insanlık namına bi ilgilenir yani beter ol dicekti neredeyse yaaabu vakit oldu bak hala daha konuşmadık 6 buçukta konuştuk en son kavga ettik hiç mesaj atmadı aramadıda
Onlara neden ''odun'' diyoruz ya biz :))
Atar ya neden atmasın ? Tek sorununuz buysa tabi.
Bence mesaj atsa da cevap verme. Aradan saatler geçsin öyle yaz.
Vücudunda morluklar varsa baya etkilenmişsindir bu durumdan.
Bırak durumun ciddiyetini anlasın. Ona göre basit bişi olabilir ama abarttığını da düşünüyor olabilir.
Merakta bırak onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?