- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba hanımlar,
Erkek arkadaşımla bugün çok kötü kavga ettim.Sebep ise benim kaldığım zor duruma karşılık beni teselli etmemesi.Başıma gelen olay ise şu kızlar
Ben izmirde oturuyorum ve bugün izmire feci şekilde yağmur dolu rüzgar fırtına karşık bi şekilde bi felaket yaşadık
bense markete çıkmıştım daha ne yağmur var ne bişey havada kapalı ama daha önceden de oldu diye şemsiye falan almadım yanıma hemen al sokağımızdaydı markette.neyse çıktım gittim aldım pirinci eve dönüyorum marketten çıktım az yürüdüm sonra sen birden bir yağmur bastır birden bire bir fırtınada çıkmasın mı üstüne adım atamıyorum yürümekte zorlanıyorum eve koşayım derken üstüne birde dolu yağdımıııııı önce ufaktı sonrasında ceviz büyüklğüğünde yağmaya başladı ben bir yere sığınayım dedim koşamazdım fena can yakıyolardı bi tepesinde saçakolan binanın oraya durdum bekliyorum sen dahada hızlandımı bütün vücuduma yedim o buz parçalarını kafamda dahil ve acaip ıslandım rüzgarla üstüm başım yüzüm gözüm her tarafım çamur doldu leş içindeyim kaçıcak yerim yok öyle bi yerde kaldım ki dükkanda yoktu kaçayım içine üstüne birde 2 tane elinde şarap şisesi olan insan yanıma yanaşmasınmı onlarda sığındı oraya ama doğal olarak bende korktum yanii daha feci arttımı stresim ağlamaya başladım çok kötüydğ kızlar her üstüme geldiğinde buz parçaları canım nasıl yanıyordu üşümeyede başladım babamı aradım geldi aldı ama gelesiye mahvoldum neyse eve geldim sevgilimi aradım anlatıyorum bana ne dedi biliyormusunuz şansızlık olmuş ama senin hatan şemsiye almamışsın alsaydın en azından korunabilirdin şok oldummm ben ağlayarak telefonda anlatıyorum ağlancak ne var olabilir diyo bana yaaaaaaaaaa ben bekliyorum korkmu atmam için destek olsun kıyamam falandesin diye bağırdım ne biçim insansın ya diye ayrıca her yanım şuan morluk içinde bunu dile getiriyorum adam bana o an ne diyeyim pis yağmur kaka yağmur niye yağdın mı diyeyim diyor yaaa olmuş bitmiş daha ne diyim diyor şooookkkk oldummmmmmm inanamadımmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir adamdır yaaaa nasıl bir düşünce tarzıdırrr buuu ben doğru olanı söylüyorum demezmi beter ol deseydin daha kafiydi diyorum ayıp olurdu diyo yaaaaaaa çok kötüyüm kızlar bu nasıl bişeydir yaaaaaa ben diyorum ki teselli et kıyamam aşkım de çok canın yandımı de bi sor bi ilgilen demi yokkkkk dedim senin canın pohpohlansın anca diyo doğruyu söylüyorum ben diyo inanamıyorum yaaaa bu nasıl bir insanlıktır
en son 6 buçukta konuştuk telle dahada yazmadım oda yazmadı yazmayıda düşünmüyorum kızlar haksızmıyımmmmm 
Erkek arkadaşımla bugün çok kötü kavga ettim.Sebep ise benim kaldığım zor duruma karşılık beni teselli etmemesi.Başıma gelen olay ise şu kızlar

Son düzenleme: