• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben isin icinden cikamadim birde siz el atin :)

Yasemin5792

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
38
4
48
Merhaba kizlar. Hemen konuya gireyim. Benim 3 senelik ailemizinde bildigi güzel bir ilişkin vardi. Bundan 4 ay önce ikimizde okumak için farklı şehirlere gittik. İlk gittiğimiz zamanlarda hherşey gayet iyidi. Daha sonra biz sanirim benim kiskancligimdan ve onun ilgisizliginden dolayi tartışmalara basladik. O ise ilgisizligini hep derslerine iste adapte sorununa baglarsi.Oysa bende yeni bir sehire ve yeni bor bolume gelmistim.neyse..gece ben bir sure gorusmek istemediğimi söylemiştim ama sinirle söylenen birşey olduğunu ikimizde çok iyi biliyorduk. Birazda sanirim ilgilensin istediğim için demiştim. Daha öncede ufak tefek boyle problemlermiz olurdu ama hemen barisirdik. Fakat bu sefer ben bi süre görüşmek istemiyrm dedikten snra biliyorum hata bende bilmem ne dedi ve kabul edip beni hic aramadi. Ben 4-5 defa adim attim konuşmak istedim hep yuzyuze konusacagiz diyip oyaladi sanirim beni. Beni soran olunca çok sinirlenip gecistrmis. Bide isin ilginç yani kimseye ayrildgmizi söylememiş aranz nasıl diyenlere iyi diyip geçmiş. Ayri olmamiza ragmen. Ayrildigimizn frkindami değil acaba ? :) ben ayrildiktan snra o kadar kotu zamanlar geçirirken o kizlarla arkadaşlarıyla clublarla gezdi neymiş arkadaslariyms ben yanlis anlamisim bilmiş artik ben ona hic guvenmemisim felan. Bahane deglmi sizcede? 2 aydir beni bi kere bile merak edip aramayi bile kimseye sormadi bile. Ara sira annesiyle konisuyodk kadincagiza bile neden ayrildnz diyince bilmiyrm bana onunla ilgili bisey sorma diyip duruyormus. Dun ilk defa facebooka attigim bi resmi beğendi 2 ay sonra tek yaptigi eylem bu. Ve ben 1 ay önce gene gururmu dinlemeyip arayip durumumuzu sormustm bana bisey soyle nolucagiz boyle diye yuzyuze konuşup diyip gecistirdi sanirim gene.Simdi begenmekte bi amaci olablr mi ? Yoksa oylesine olablr mi ? Ne dusunmeliyim nasil davranmaliyim kafam durdu. Yardim edersiniz diye düşündüm (: kusura bakmayin uzun oldu asciikk :-)

Anlam yüklemenize gerek yok bence, resminizi öylesine beğenmiştir, unutmuştur bile beğendiğini de. Erkek bu kadar anlam yükleyerek yapmıyor böyle şeyleri.

Geçmiş olsun bacım, yüzyüze deyip gecistiriyor. Facebook yanlışlıkla beğenmiş bile olabilir. Şimdi o üniversitede clublerde hülyalara dalmış durumda. Unut, yeni bi hayat kur kendine. Yüzyüze gorussede bişey olmaz. Oyalıyo öyle:KK14:

Üniversitede iki ayrı şehirde ilişki yürümez diyorum ben. Yürümemeli de zaten. Hayatının en güzel dönemleri, yanında olabileceğin bir sevgilin olsun. Bitmiş gitmiş sen de peşine düşme bence

Merhaba kizlar. Hemen konuya gireyim. Benim 3 senelik ailemizinde bildigi güzel bir ilişkin vardi. Bundan 4 ay önce ikimizde okumak için farklı şehirlere gittik. İlk gittiğimiz zamanlarda hherşey gayet iyidi. Daha sonra biz sanirim benim kiskancligimdan ve onun ilgisizliginden dolayi tartışmalara basladik. O ise ilgisizligini hep derslerine iste adapte sorununa baglarsi.Oysa bende yeni bir sehire ve yeni bor bolume gelmistim.neyse..gece ben bir sure gorusmek istemediğimi söylemiştim ama sinirle söylenen birşey olduğunu ikimizde çok iyi biliyorduk. Birazda sanirim ilgilensin istediğim için demiştim. Daha öncede ufak tefek boyle problemlermiz olurdu ama hemen barisirdik. Fakat bu sefer ben bi süre görüşmek istemiyrm dedikten snra biliyorum hata bende bilmem ne dedi ve kabul edip beni hic aramadi. Ben 4-5 defa adim attim konuşmak istedim hep yuzyuze konusacagiz diyip oyaladi sanirim beni. Beni soran olunca çok sinirlenip gecistrmis. Bide isin ilginç yani kimseye ayrildgmizi söylememiş aranz nasıl diyenlere iyi diyip geçmiş. Ayri olmamiza ragmen. Ayrildigimizn frkindami değil acaba ? :) ben ayrildiktan snra o kadar kotu zamanlar geçirirken o kizlarla arkadaşlarıyla clublarla gezdi neymiş arkadaslariyms ben yanlis anlamisim bilmiş artik ben ona hic guvenmemisim felan. Bahane deglmi sizcede? 2 aydir beni bi kere bile merak edip aramayi bile kimseye sormadi bile. Ara sira annesiyle konisuyodk kadincagiza bile neden ayrildnz diyince bilmiyrm bana onunla ilgili bisey sorma diyip duruyormus. Dun ilk defa facebooka attigim bi resmi beğendi 2 ay sonra tek yaptigi eylem bu. Ve ben 1 ay önce gene gururmu dinlemeyip arayip durumumuzu sormustm bana bisey soyle nolucagiz boyle diye yuzyuze konuşup diyip gecistirdi sanirim gene.Simdi begenmekte bi amaci olablr mi ? Yoksa oylesine olablr mi ? Ne dusunmeliyim nasil davranmaliyim kafam durdu. Yardim edersiniz diye düşündüm :-) kusura bakmayin uzun oldu asciikk :-)
yaşlar kaç acaba ?

Boyle bi kisi sevse tekrar birlesmek istese ne yazar?
Sevgilim olsun ama bekar hayati yasiyim diyor.
Bende derimki hayhay.
Buyur yasa.
Eyvallah sana.

Geçmiş olsun bacım, yüzyüze deyip gecistiriyor. Facebook yanlışlıkla beğenmiş bile olabilir. Şimdi o üniversitede clublerde hülyalara dalmış durumda. Unut, yeni bi hayat kur kendine. Yüzyüze gorussede bişey olmaz. Oyalıyo öyle:KK14:
Teşekkür ederim canım. Napalım nasip deyip geçmek lazım belkide.

Aşk sevgi zaten onda bitmiş alışkanlık olduğu için sizi çantada keklik gibi kenara koymuş, önüne bak ve sil hayatından bak bakalım o zaman kaçan nasıl kovalanıyor, geri gelirsede salla çünkü böyleleri sadık kalamaz

Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor sevgiliniz yada eski sevgiliniz.
Siz geride bekleyin o biraz takılıp gelecek, resim begenmeside size bu merak duygularını salmak.
Sizin yerinizde olsam, senin gelmeni bekleyemem benim bir hayatım var selametle der yoluma bakarım.

Back
X