- 4 Şubat 2012
- 38
- 4
- 48
- Konu Sahibi Yasemin5792
Hayır :)) gelişimini tamamladı sanırım kendisi :)) daha gelişme göstermiyor :))O senin tatliligin canim benim.
Ee gelisme varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır :)) gelişimini tamamladı sanırım kendisi :)) daha gelişme göstermiyor :))O senin tatliligin canim benim.
Ee gelisme varmi?
Çok haklısın balböceği:-* zaten bende kendimce karar aldım umursamamaya başladım. Genel de ne zaman telefondakinin o olmasını beklemekten vazgeçerim, yada yeni bi hayat kurarım hoop çıkar gelir.Aşk sevgi zaten onda bitmiş alışkanlık olduğu için sizi çantada keklik gibi kenara koymuş, önüne bak ve sil hayatından bak bakalım o zaman kaçan nasıl kovalanıyor, geri gelirsede salla çünkü böyleleri sadık kalamaz
Onun özgürlüğünü verdim eline zaten artık kendimce, canan erçetin misali benden ona dilediğince izin :)Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor sevgiliniz yada eski sevgiliniz.
Siz geride bekleyin o biraz takılıp gelecek, resim begenmeside size bu merak duygularını salmak.
Sizin yerinizde olsam, senin gelmeni bekleyemem benim bir hayatım var selametle der yoluma bakarım.
Aynen öyle canım, zaten farklı şehirlerdesiniz, nasıl yuruyecekti ki? Çevresinde o kadar kız varken. Kal sağlıcakla
İşte sanırım o bunu beceremedi. Dediğin gibi gayet uzaktan ilişki yürüten arkadaşlarım yok değil.Belki de sıkılmıştı ayrılmak için uzaklaşmayı bekliyordu. Bilmiyorum aslında onunda çercevesinden bakmaya çalışıyorum. Elbette hatalarım vardı mükemmel değilim neticede. Ama nolursa olsun hiç bir insan yarım bırakılmamalı. En azından bi bitti denmeyi hakediyordum.ben sana katılmıyorum. farklı şehirlerdesiniz çevresinde bir süru kız var yürümez demek yanlış bir ifade bence. kişiden kişiye değişir bu, eğer iki insan birbirlerini gerçekten seviyorlarsa çevredeki kızların erkeklerin bir önemi olmaz.
Kib'liycem seni!!!Hangi şehirdesiniz canım?
Ne münasebet.Kib'liycem seni!!!
Hayır :)) gelişimini tamamladı sanırım kendisi :)) daha gelişme göstermiyor :))
Merhaba kizlar. Hemen konuya gireyim. Benim 3 senelik ailemizinde bildigi güzel bir ilişkin vardi. Bundan 4 ay önce ikimizde okumak için farklı şehirlere gittik. İlk gittiğimiz zamanlarda hherşey gayet iyidi. Daha sonra biz sanirim benim kiskancligimdan ve onun ilgisizliginden dolayi tartışmalara basladik. O ise ilgisizligini hep derslerine iste adapte sorununa baglarsi.Oysa bende yeni bir sehire ve yeni bor bolume gelmistim.neyse..gece ben bir sure gorusmek istemediğimi söylemiştim ama sinirle söylenen birşey olduğunu ikimizde çok iyi biliyorduk. Birazda sanirim ilgilensin istediğim için demiştim. Daha öncede ufak tefek boyle problemlermiz olurdu ama hemen barisirdik. Fakat bu sefer ben bi süre görüşmek istemiyrm dedikten snra biliyorum hata bende bilmem ne dedi ve kabul edip beni hic aramadi. Ben 4-5 defa adim attim konuşmak istedim hep yuzyuze konusacagiz diyip oyaladi sanirim beni. Beni soran olunca çok sinirlenip gecistrmis. Bide isin ilginç yani kimseye ayrildgmizi söylememiş aranz nasıl diyenlere iyi diyip geçmiş. Ayri olmamiza ragmen. Ayrildigimizn frkindami değil acaba ? :) ben ayrildiktan snra o kadar kotu zamanlar geçirirken o kizlarla arkadaşlarıyla clublarla gezdi neymiş arkadaslariyms ben yanlis anlamisim bilmiş artik ben ona hic guvenmemisim felan. Bahane deglmi sizcede? 2 aydir beni bi kere bile merak edip aramayi bile kimseye sormadi bile. Ara sira annesiyle konisuyodk kadincagiza bile neden ayrildnz diyince bilmiyrm bana onunla ilgili bisey sorma diyip duruyormus. Dun ilk defa facebooka attigim bi resmi beğendi 2 ay sonra tek yaptigi eylem bu. Ve ben 1 ay önce gene gururmu dinlemeyip arayip durumumuzu sormustm bana bisey soyle nolucagiz boyle diye yuzyuze konuşup diyip gecistirdi sanirim gene.Simdi begenmekte bi amaci olablr mi ? Yoksa oylesine olablr mi ? Ne dusunmeliyim nasil davranmaliyim kafam durdu. Yardim edersiniz diye düşündümkusura bakmayin uzun oldu asciikk
![]()
Dun gece aradi beni aylar sonra. Ama sanirim olup ölmediğimi merak etmiş :) neymiş ben halen onda varmisim ama ilişki istemiyormus flenda felanÇok haklısın balböceği:-* zaten bende kendimce karar aldım umursamamaya başladım. Genel de ne zaman telefondakinin o olmasını beklemekten vazgeçerim, yada yeni bi hayat kurarım hoop çıkar gelir.
ben sana katılmıyorum. farklı şehirlerdesiniz çevresinde bir süru kız var yürümez demek yanlış bir ifade bence. kişiden kişiye değişir bu, eğer iki insan birbirlerini gerçekten seviyorlarsa çevredeki kızların erkeklerin bir önemi olmaz.
Hahaha, guldum buna.
Aklima pokemon geldi birden
Hangi şehirdesiniz canım?
bende konyadayım :) aynı şeyi sen yapsan cluplerde erkeklerle gezsen ne derdi acaba.orada birine aşık olmuş olabilir.aman be gülüm takma.konuşmak istersede bu sefer sen geçiştir görsün hanyayı konyayıBen konyadayim tatlim
Yaaa neresindensin konyanin tatlim :))) aşik olduğunu sanmiyorum sadece rahatlik güzel geldi bence ona. Bide nana diyoki sevgilin olmasin olursa da benim haberim olmasin. Bakarmisin mantigabende konyadayım :) aynı şeyi sen yapsan cluplerde erkeklerle gezsen ne derdi acaba.orada birine aşık olmuş olabilir.aman be gülüm takma.konuşmak istersede bu sefer sen geçiştir görsün hanyayı konyayı
Ne evdeki bulgur ne disardaki pirinç hesabi onunki ama yok artik bitti bendeki iltimas ona karesi.fnost: 39072688 .!.:Aman ya hu hayatının en güzel günlerini yaşıyorsun şu an da öğrencisin. Bu yılları uzaktan ilişki yürütmekle sürdürme valla olacaksa biri yanında olsun. Zaten erkek arkadaşın da dengesiz mi nedir. Hem uzak durup sevgili modundan çıkmak özgür takılmak istiyor herhalde hayatını hesap vermemek adına yaşamak istiyor. Hemde Saba yüz yüze konuşalım diyor yok yaa. sende arkadaşlar edin ve bol bol gez bugünleri çok ararsın