ben istenmiyorum sanırım:(

suprizzzyumurta

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
162
21
48
İstanbul
kızlar merhaba

bu forma yenı uye oldum benım aklıma takılan bişey var sözlüyüm 3 haftadır kısa zamanda düğn ve nişn olcak fakat sözlumun abısı de bızden sonra nişanlandı ve benı kımse davet etmedı sende gel diye siz ne anlama getirdiler bnıde cagrmaları gerekmıyrmuydu...

sadece sizin değil ailenizinde çağırılması gerekiyordu bence ama hemen istenmediğinizi düşünmeyin nişan genelde kız evinde yapılır belki evleri küçüktür benim nişanım bizim evimizde olmuştu biz sadece çok yakın akrabaları çağırdık ev almayacağı için aklıma bunlar geliyor yani ama evleri küçük bile olsa sizi mutlaka çağırmaları gerekirdi nişanlınıza sormadınızmı o nediyor peki

Hadi aile nişan telaşından atladı diyelim ,sözlünüzde mi davet etmedi,beraber gidelim falan demedi mı?

nişan evde yapıldıysa belki çok fazla insan çağırmamışlardır
ailenin çağırılmaması tolore edilebilir bu durumda
fakat sözlünün seni çağırması gerekiyordu
ayıp etmiş
en kısa zamanda bu durumun sebebini sormalısın:20:

nişanlım baban izin vermez diye dedi sonra aklıma gelmedı söz mü nişan mı istmemı ne yapcaklar dıye dedı ama ablası annesı bı arayp dıyebılırdı aılemı hadı nyse cagrmadıkr gelın olark bnı cagrmalarını bekledım ve işlrine gelen durumda anında ararlarrr

ben 5 yıllık evliyim
kaynıma kız görmeye giderken beni çağırmadılar
kayınvalidem ben teyzesi bide halası gidicez dedi
ben gelmiyormuyum dedim
aa sende mi gelicen dedi
üstelik üst katta oturuyorum
kendimi zorla davet ettirdim

karşı tarafta kızın komşusu arkadaşı
halasının kızına kadar vardı
yedi sülale
ben gitmesem karşı tarafa ne diyeceklerdi acaba

bana tuhaf geliyor bu tarz şeyler
cemiyetler insanların paylaşımlarını arttırmak için yapılmalı
prosedür icabı yapan insanlar ise
sen de bak keyfine takmaya değmez
ama sözlüne de lafı sok
o yüzük boşuna takılmadı

nişanlım baban izin vermez diye dedi sonra aklıma gelmedı söz mü nişan mı istmemı ne yapcaklar dıye dedı ama ablası annesı bı arayp dıyebılırdı aılemı hadı nyse cagrmadıkr gelın olark bnı cagrmalarını bekledım ve işlrine gelen durumda anında ararlarrr

böyle mazeretmi olur Allah aşkına ya çocuk mu kandırıyor. İzin vermesede insan nezaket amaçlı sorar:45:

çok ayıp etmişler bence.benide görümcem nişanlıyken oğlunun sünnetine çağırmamıştı :26: neymiş ben gelinmişim çağırmakmı gerekiyormuş....................... :47::47: :47:

İstenmiyorum diye dşünme bence. Belki nişanda sadece kızın ailesi ve erkeğin ailesi vardır siz daha sözlü olduğunuz için çağırmamış olabilriler bence üstüne alınma, hatta öyle bile olsa takma sözlüne odaklan, öneli olan onun seni sevip istemesi, kv görümce vs istese de stemsede sözlün seni istiyorsa ve bukonuda sana güvenveriyorsa gerisini umursama kendini üzme canım. İnşallah düşündüğün gibi değildir.

onada dedım aılen insan içine sokmuyor bellıkı hala kabullenmıs dedgıller dedım vede gtmedım ne işim var gün gelir devran döner bnde derimmm ailesine hazrn birdede nişanım var yanı kımseyıde takmak istemıyrm ama cok bozuldum o kızı bnm istememde sözumde tanıısmmda hep gtrdılr bıze söz olmadan yanı onun

onlar üzerine düşeni yapacaklardı
senin ailen izni vermese bile onların üzerine yük kalmayacaktı

kızlar merhaba
bu forma yenı uye oldum benım aklıma takılan bişey var sözlüyüm 3 haftadır kısa zamanda düğn ve nişn olcak fakat sözlumun abısı de bızden sonra nişanlandı ve benı kımse davet etmedı sende gel diye siz ne anlama getirdiler bnıde cagrmaları gerekmıyrmuydu...

onada dedım aılen insan içine sokmuyor bellıkı hala kabullenmıs dedgıller dedım vede gtmedım ne işim var gün gelir devran döner bnde derimmm ailesine hazrn birdede nişanım var yanı kımseyıde takmak istemıyrm ama cok bozuldum o kızı bnm istememde sözumde tanıısmmda hep gtrdılr bıze söz olmadan yanı onun

aynen diyeceğim ama gün gelince onu benım her seyımde yanlarından ayırmadılar ama :(

Ben sana başka bir uyarı yapayım;
lütfen yazım kurallarına biraz dikkat edermisin !çok karmaşık yazıyorsun...

Konuna gelince eğer söz,kız isteme gibi bişey olsaydı evet çağırmayabilirlerdi bana göre.Ama nişan olunca işler değişiyo tabi
İş sözlünde bitiyo...

aileme cok fazla konuyu acmadım onlarda bana dıyecekler senı barı cagırsalardı dıye istenmedğimi düsünorum cunku eltimi benım her olayımda bulundurdular daha söz takılmadan....

Back
X