ben istenmiyorum sanırım:(

:4:
aileme cok fazla konuyu acmadım onlarda bana dıyecekler senı barı cagırsalardı dıye istenmedğimi düsünorum cunku eltimi benım her olayımda bulundurdular daha söz takılmadan....

Madem öyle isleri düsünce veya hizmet amacli cagirdiklari zaman da babam izin vermiyor dersiniz. Size önemli bir isaret bu aslinda. Daha resmiyet yokken eltinizi sizin herseye cagiriyorlar ama siz sözlenmissiniz, aileler arasi resmiyet kazanmis yine de cagrilmiyorsunuz. Bunun mazereti olamaz, hani aile gelenekleri desem degil cünkü bir tek size yapiyorlar. Diger ogullari da sözlüymüs, sözlüsü niye yok acaba dememisler midir gelenler? Benim düsünceme göre bunu es gecmeyin. Aileniz durumu bilsin ki sizi sahipsiz sanmasinlar. Niye kimse beni cagirmadi da demeyin sitem etmeyin kimseye. Sinsi demiyim de uyanik olun. Bu forumda okudugum ve cevremde gördügüm kadariyla vah vah ya bu gelinimize de cok haksizlik yaptik demiyor hicbiri. Eltinize de birsey yokmus gibi normal davranin. Biraz beklemede kalin bakalim neymis dertleri.

Kiz evi naz evi devri kapanmis artik, kaynana ve oglan evi naz evi devri baslamis.

kızlar merhaba

bu forma yenı uye oldum benım aklıma takılan bişey var sözlüyüm 3 haftadır kısa zamanda düğn ve nişn olcak fakat sözlumun abısı de bızden sonra nişanlandı ve benı kımse davet etmedı sende gel diye siz ne anlama getirdiler bnıde cagrmaları gerekmıyrmuydu...

bence çağırılman şarttı senin orda bulunman gerekirdi.. seninle konuşunca ne açıklama yapacaklar çok merak ediyorum.

onada dedım aılen insan içine sokmuyor bellıkı hala kabullenmıs dedgıller dedım vede gtmedım ne işim var gün gelir devran döner bnde derimmm ailesine hazrn birdede nişanım var yanı kımseyıde takmak istemıyrm ama cok bozuldum o kızı bnm istememde sözumde tanıısmmda hep gtrdılr bıze söz olmadan yanı onun

eltini çağırmışlar seni çağırmamışlar ise
iş değişir
gerçekten seni istemediklerini düşündüm ben de

sözlüne ailen söyesin laf arasında kibarca
sözlün bi mahçup olsun
ailesine gider o laf
ama lafları ölçün tartın sonra karşı taraf atağa geçmesin

bu tarz şeylerle çok karşılacaksın
alışmaya bak derim
bazı insanlar böyledir

KIZLAR GERCEKYEN OYLE CANIM SIKILDI KI ANLATAMAM

kı ıstenmedıgımı dusunuyorum anne de dıyesım yok artık

Canım benim ya evlilik bu şimdiden böyleyse ,evlendikten sonrada inşallah huzursuz olmassın.
ayrıca ne düşünüyorsan sözlüne kv de uygun bi dille söyle.beni niye çağırmadınız de .her şeye üzül sıkıl içine at ,yıpranırsın

şunu demen yeterli onun yüzüğü takılmadan bize bile getiriyordunuz ama ben sözlü old halde dışkapının mandalını hak gördünüzz dersin sözlüne ve ablasınaa kırgınlığını belli et sözlünedee arayıp özür beklediğini sölee ağırdaNsat kendini sonra çoooooookkkkk çekersinn

tabiki seni çağırmaları gerekirdi bence kayınvalidene kibar bir dille niye seni çağırmadıklarını buna çok kırıldığını üzüldüğünü söyle içine atma:31:

Back
X