bence eğer evliliğinizi sürdürecekseniz hiçbirşeyi dayak kavga aşamasına getirmeyin çünkü zararı size ve bebğe oluyor ...ama ayrılmakta kolay ve kesin bir çözüm değil...
bırakın o haklı olsun onun dediği doğru olsun altın yere düşmekle pas mı olur...zor şeyler bunlar anlıyorum...ama benim düşüncem şu...kızım ,ben ve london...bebeişimin büyümesini bekliyorum...:teselli:
ben erkeklerın el kaldırmasını degıl laflarıyla bıle asagılamasını yedıremıyorum...kımseyede yakıştıramıyorum...ben kadının dayak yedıgı bır ortamda çocuk yetıstırılmesınden yana degılım...eger erkekte bu evlılıgı yürütmek için çaba göstermıyorsa kadının tek basına çaba göstermesı hatta dayaga boyun egmesı çok çirkin...ayaklarının üzerinde durmak en büyük güç...çocuğum var katlanayım lafınıda hiç onaylamıyorum...her yükü kadının üstlenmesı gerekmıyor..birazda ERKEK üzerine düşen yükümlülükleri yerine getırmelı...aile kavramının devamı için...sadece kadın degıl....
konusmak tek çözüm..ama bunu anlayamayacak kapasıtede ıse ve dayak atmaktan zevk alıyorsa hiç çekılmez..
bırde erkeklerın bahanelerı hep vardır"işim çok sıtreslı,bugun işyerınde kafam bozuldu,canım sıkkındı vs.."
aynı nakarat hep aynı aynı...anlat anlat nazan öncel in sarkısı gıbı...şaka gıbı şu erkekler....
bu benım kişisel fıkrım..hıç kimse benım gıbı düşünmek zorunda degel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?