Ben iyi davrandıkça şımaran eşim

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Merhaba arkadaşlar Ben iyi davrandıkça eşim tepeme çıkıyor, bu durumdan çok sıkıldım artık! Şimdi paylaşacağım şey sitede sıkıntı yaratmaz umarım

Eşim daha önce önümüzdeki ilk seçimlerde oy kullanacağını söyler dururdu, hayatında hiç oy kullanmamış, ben de tam tersi her seçimde oyunu kullanan biriyim. Bugün birden oy kullanmaktan vazgeçtiğini söyledi, ben de sadece nedenini sordum, cevap olarak sen de çok siyasisin dedi, güzellikle bunun siyasetle ne alakası var dedim köydeki amca da kullanıyor, yurtdışından oyunu kullanmak için akın akın gelenler de oluyor hepsi mi siyasi dedim ve tartışma çıkmasın diye sarılıp öptüm sonuçta seçim senin yalnızca neden vazgeçtiğini öğrenmek istiyorum dedim bana yine cevabı senin canın kavga mı çıkarmak istiyo oldu?? Öyle bir halim mi var? dedim ve yeniden öptüm ve konuyu kapattım. Daha sonra yatak odasında yerleştirilecek temiz çamaşırlar vardı onları yerleştirirken eşimin çorap çekmecesinde bir bayan tokası ve bayan çorabı buldum benden önceki evliliğinden bir kızı olduğunu önceki konularımdan hatırlarsınız belki, ona ait olabileceğini düşündüm ama yine de sorma gereği duydum ve lafa aynen şöyle başladım:

-hayatım çoraplarını yerleştirirken bunları gördüm.
-eeee?
-:KK53: melikeye aittir heralde
-......

İnanın bunları sakince ve imasız söyledim Bu şekilde terslemesine artık sinir oldum ve sana insanca güzellikle soruyorum neden beni tersliyorsun? dedim ve bana yine sen kavga çıkarmak istiyorsun herlade dedi... Hiçbirşey demedim sustum...

Şimdi de sanki kavga etmişiz gibi ben yatıyorum deyip yattı...

Allah'ım çıldırıcam herşeyi bi şekilde benim başıma patlatıyo

N'apmalıyım nasıl davranmalıyım kızlar? Bana bir akıl verin :44:

Son düzenleme:
Söylemeyi unuttum oyla alakalı konuşmamızdan sonra eşimin seçim kaydı olup olmadığını merak ettim ama sormak istemedim çünkü konuyu uzatırsam kavga çıkacaktı ve gizlice nüfus kağıdını alıp internetten kaydı olup olmadığına baktım meğer o da bakmak istemiş ve nüfus kağıdını almaya kalkmış ben de benim aldığımı söyledim bana sen şeytan gibisin dedi :( Ya bu kadar bişeyden nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum hep önyargılıdır ama bugün o kadar iyi yaklaşmalarıma rağmen canımı sıkmayı başardı :14:

Son düzenleme:
Toka olayi supheli, mesajlari falan kontrol etsen

Yok o konuda eminim çok eski bi tokaydı zaten bir de telefonu hep ortadadır istediğim zaman bakabiliyoruz o da ben de, benim asıl sorunum eşimin bu burnundan kıl aldırmaz tavırları buna nasıl çözüm bulabilirim?:43:

Ben oy kullanayacağım dediğim halde arkamı döndüğümde kimliğim alınıp bakılıp edilseydi ben de noluyo ya derdim açıkcası ama ben evli değilim, gerçi evli olsam da gereksiz bulurdum bu davranışı.

Genel olarak bakacak olursak çok mu kontrolcüsün acaba, eşin sanki geneli baz alıp sıkılmış gibi yoksa niye bu kadar ciddileşsin ufak tefek muhabbetlerde:44:

Nisanlimla ne kadar nazik ve sakin konusmaya calissam
Fark ettigim bir durum oldu , ben tartisma sirasinda bile
Sakinim mesela... ama fark ettimki ben sakin davrandikca
Oda burnundan kil aldirmaz hale gelmisti.

veee , madem oyle onun gibi davrandim bagirdim, ben bagirip cagirinca sus pus olmaya basladi....
opmeye felan calisti...

ve anladimki bazi insanlara sakinlik yaramiyo :)

Söylemeyi unuttum oyla alakalı konuşmamızdan sonra eşimin seçim kaydı olup olmadığını merak ettim ama sormak istemedim çünkü konuyu uzatırsam kavga çıkacaktı ve gizlice nüfus kağıdını alıp internetten kaydı olup olmadığına baktım meğer o da bakmak istemiş ve nüfus kağıdını almaya kalkmış ben de benim aldığımı söyledim bana sen şeytan gibisin dedi :( Ya bu kadar bişeyden nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum hep önyargılıdır ama bugün o kadar iyi yaklaşmalarıma rağmen canımı sıkmayı başardı :14:

bence cok enteresan esinizin kimligini almaniz bu kadar buyuk bi olay mi seytan gibisin.ne demek ya. sizin soyleminizde entersan gizlice diyosunuz neden gizlice esinizin kimligi belki baska seye lazim niye gizlice aranizda boyle bi diyalog mu var normalde.
bence siz alttan almayi birakin biraz esiniz naz kapris ceksinki anlasin. surekli bi tersleme modunda sanki. biraz rolleri degisin ki ne kadar kirici oldugunun farkina varsin oy kullansin kullanmasin esinin bi sorusuna bile tahammulu yoksa sizde alttan almayin. anlattiklarinizdan cikardigim bu.

ayy sizi hiç üzmek istemiyorum ama bu adam eski evliliğini , eski eşini unutamamış arkadaşım...:18::18:
eşinden boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz?

Konu başlığı yanlış olmuş bence.

Eşiniz genel olarak mı böyle? Yani agresif?

Eğer öyleyse doğru anlamışım, siz eşinizin şımarıklığı değil agresifliğinden şikayetçisiniz. Keza bende öyle!

Her seferinde tehdit eder gibi, sen kavgamı çıkarmak istiyorsun demesi çok çirkin, çok itici. Ben bu lafın üzerine kesin kavga çıkarırdım.

Asıl anlamadığım şey sizi tersliyor ve bunun üzerine siz onu öpüp canım cicim diyince, ödüllendirmiş olmuyor musunuz? Şartlı öğrenme diye bişey var; bu şekilde hatasını anlamak bir yana, en doğru şekilde davranmış olduğunu düşünmez mi? :44:

Buna nerden kanaat getirdiniz merak ettim?

tatminsizlik, memnuniyetsizlik, eşinin dertlerini önemsememe , sorunlara çözüm bulacağına geçiştirme....
ve bu evliliği benimseyememiş olması.....
çünkü hala aklı eski düzende, yeni olan hiçbir duyguyu hiçbir hareketi kabullenemiyor.
eskisi kötü bile olsa o düzene alışmışlık ve hasret var...
bence.....

benim eşimde tıpkı böyle üstüne düştükçe havalara girer zaten kendisinde en iyi benim gibi bi saçma düşünme var. Geçenlerde tartışma yaşadık baya büyüdü olay bu tutturdu boşanacam senin gibi birini istemiyorum fln biraz durdum neyse dedim kadınız sonuçta 1 adım geri attım haklı olduğum halde gittim sarıldım ben seni seviyorum boşanmam gitmem bi yere dedim bu sefer daha çok boşanacam demeye başladı feriştahı gelse mümkün değil olmaz diyo baktım ben öyle dedikçe bu havalara giriyo baktım yüzüne istemiyomusun dedim istemiyorum dedi iyi o zaman boşa bende yarın gidiyorum dedim gittim yattım 2 dakka sonra geri çağırıyo bende Allah korkusu var şimdi böyle olmaz biz 1 hafta daha süre verelim aramız düzelirse boşanmayız diyo hiç bişey demedim gittim geri yattım geldi buda yattı bi süre sonra ben uyudum sandı bana sarılıyo gece halbuki sinirden uyuyamamıştım :)

yani canım erkeklerin hepsi öyle tek senin eşin değil üstüne düşüp aman canım aman tatlım dedikçe havalara giriyolar oyüzden ölçüyü biraz ayarlamak lazım. Çoraplara gelince de çocuğunun filandır heralde bugüne kadar hiç sevgilisinin veya eski eşinin çorabını saklayanı görmedim duymadım :))

tatminsizlik, memnuniyetsizlik, eşinin dertlerini önemsememe , sorunlara çözüm bulacağına geçiştirme....
ve bu evliliği benimseyememiş olması.....
çünkü hala aklı eski düzende, yeni olan hiçbir duyguyu hiçbir hareketi kabullenemiyor.
eskisi kötü bile olsa o düzene alışmışlık ve hasret var...
bence.....

Tabi bu sisin görüşünüz ama ben arkadaşın konusuyla sizin görüşünüz arasında hiçbir bağlantı kuramadım. Arkadaş eşinin 2. evliliği olduğunu yazmasaydı nasıl yorumlayacaktınız?

Çünkü biçok erkek bu tavrı sergiliyor.

Merhaba arkadaşlar Ben iyi davrandıkça eşim tepeme çıkıyor, bu durumdan çok sıkıldım artık! Şimdi paylaşacağım şey sitede sıkıntı yaratmaz umarım:30:

Eşim daha önce önümüzdeki ilk seçimlerde oy kullanacağını söyler dururdu, hayatında hiç oy kullanmamış, ben de tam tersi her seçimde oyunu kullanan biriyim. Bugün birden oy kullanmaktan vazgeçtiğini söyledi, ben de sadece nedenini sordum, cevap olarak sen de çok siyasisin dedi, güzellikle bunun siyasetle ne alakası var dedim köydeki amca da kullanıyor, yurtdışından oyunu kullanmak için akın akın gelenler de oluyor hepsi mi siyasi dedim ve
tartışma çıkmasın diye sarılıp öptüm sonuçta seçim senin yalnızca neden vazgeçtiğini öğrenmek istiyorum dedim bana yine cevabı senin canın kavga mı çıkarmak istiyo oldu?? Öyle bir halim mi var? dedim ve yeniden öptüm ve konuyu kapattım. Daha sonra yatak odasında yerleştirilecek temiz çamaşırlar vardı onları yerleştirirken eşimin çorap çekmecesinde bir bayan tokası ve bayan çorabı buldum benden önceki evliliğinden bir kızı olduğunu önceki konularımdan hatırlarsınız belki, ona ait olabileceğini düşündüm ama yine de sorma gereği duydum ve lafa aynen şöyle başladım:

-hayatım çoraplarını yerleştirirken bunları gördüm.
-eeee?
-:27: melikeye aittir heralde
-......

İnanın bunları sakince ve imasız söyledim Bu şekilde terslemesine artık sinir oldum ve sana insanca güzellikle soruyorum neden beni tersliyorsun? dedim ve bana yine sen kavga çıkarmak istiyorsun herlade dedi... Hiçbirşey demedim sustum...

Şimdi de sanki kavga etmişiz gibi ben yatıyorum deyip yattı...

Allah'ım çıldırıcam herşeyi bi şekilde benim başıma patlatıyo

N'apmalıyım nasıl davranmalıyım kızlar? Bana bir akıl verin :44:

Anlayamadığım,neden her defasında sarılıp öpme ihtiyacı duyuyorsun tartışma çıkmasın diye.Biraz fazla pohpohlamışsın.İster oy kullansın ister kullanmasın.Sen bilirsin de geç.Ne diye habire aman kavga çıkmasın diye cümle sonunda sarılıp öpüyorsun.Bırak kendi haline.Sen tavır yap.Şımarrtıkça tepene çıktığını düşünüyorsan,şımartmayacaksın.

Bu malesef bi cok erkekte var. Bizler genelde bi cok seyi imayla soyledigimiz icin inasizca soylesek bile oyle algilayip geriliyorlar. Bizden kaynakli aslinda. Ve kolay kolay duzelmez boyle bennimsemisler cunku

ahanda benimkide öyle ben ona seni seviyorum desem ki artık onuda demiyorum da :) o allah belanı versin dedim anlıyor töbe töbe arızamıdır nedir anlamadım.zaten şakadanda anlamaz . ev öküzü nolcak...

ben esinin ,eski esini falan düsündügünü sanmiyorum.Bence eski esle alakasi yok.Karakteri öyle sanirim.

Ama böyle durumlarda bir süre onu hic umursama, sen kendiliginden onun fikrini belirtebilecegi hicbir konu acma.

Küs gibide durma,sadece önemseme ve bir süre tartisma.O , dünyanin kendi etrafinda dönmediginin farkina varsin.

Sarilip öpmek ne ya , tersledikten sonra.1 ay kadar dene kesin faydasini göreceksin, ama bu arada son derece sakin ve güler yüzlü ol ki,sana seytansin ,birseyler ceviriyorsun tarzi seyler söylemesin.

Huysuz kocanız o belli, herşeye böyle terslenmekte neyin nesi :41:sizede yazık ne umutlarla evlendiniz
başta nasıl davrandıysanız öyle gider. Sizin şimdiden sonra tavrınızı pek umursamaz
hep derim en baştan pofpoflamamak lazım. Hiç bir hatanız suçunuz yokken sizi terslemesine izin vermeyin
Allah kolaylık versin.. çok zor, geçinmeye niyeti olacak insanın..

Back
X