Ben iyi davrandıkça şımaran eşim

Şimdi bu olayla toka çorap bulmanızın ne alakası var daha önce de konu açmıştınız elim eski eşinin anneler günün kutladı diye oysa ki annesi kızını aramıştı o günde anneler günüymüş eşiniz kutlamış vay neden kutlamış başka böyle eski sevgililerine ait bir sürü konular. Ayrıca toka olayı yine geçmişti cebinde bulduğunuzu söylemiştiniz o zamanda yani siz de eski eş olayı takıntı olmuş maalesef yine hiç alakası yokken konuyu yine oraya getiriyorsunuz. Neden tıka ve çorap kalsın eşinizde ve neden sizin açıp baktığınız çorap koyup aldığınız bir çekmeceye koysun biraz söyledikleriniz artık inandırıcılıktan çıkıyor daha önce cepte bulunan toka şimdi çekmecede. Konuya gelecek olursak kullanmıyor olabilir bende kullanılmasından yanayım ama zorlayamam eşimi kullanmak istemese demiş olabilir neden irdeliyorsun merak ediyorsun diye illa bir sebebi olamaz ne sebebi olacak ki bir şey değiştirmeyeceği kanısındadır muhtelemen maalesef başka ne nedeni olabilir anlamsız bulduğu için soruyu cevap vermemiştir. Ayrıca nüfus cüzdanını cebinden alıp bakmak nereden aklınıza geldi zaten siz nerede oyunuzu kullanıyorsanız eşinizde orada kullanıyordur eşler aynı yerde kullanıyor, sizin kaydınız varsa onunda vardır yanı evde yaşıyorsunuz. Bakmanızın bir manası yoktu yani. Yani kaç ay ki anneler günü olayını başına kaktığınız hala okuduk, başka şeylerde okuduk eşinize güvenmediğinizi filan hala iyi davrandıkça şımardı diyorsunuz acaba takıntılarınızdan bıkmış olabilir mi..

Son düzenleme:
Şimdi bu olayla toka çorap bulmanızın ne alakası var daha önce de konu açmıştınız elim eski eşinin anneler günün kutladı diye oysa ki annesi kızını aramıştı o günde anneler günüymüş eşiniz kutlamış vay neden kutlamış başka böyle eski sevgililerine ait bir sürü konular. Ayrıca toka olayı yine geçmişti cebinde bulduğunuzu söylemiştiniz o zamanda yani siz de eski eş olayı takıntı olmuş maalesef yine hiç alakası yokken konuyu yine oraya getiriyorsunuz. Neden tıka ve çorap kalsın eşinizde ve neden sizin açıp baktığınız çorap koyup aldığınız bir çekmeceye koysun biraz söyledikleriniz artık inandırıcılıktan çıkıyor daha önce cepte bulunan toka şimdi çekmecede. Konuya gelecek olursak kullanmıyor olabilir bende kullanılmasından yanayım ama zorlayamam eşimi kullanmak istemese demiş olabilir neden irdeliyorsun merak ediyorsun diye illa bir sebebi olamaz ne sebebi olacak ki bir şey değiştirmeyeceği kanısındadır muhtelemen maalesef başka ne nedeni olabilir anlamsız bulduğu için soruyu cevap vermemiştir. Ayrıca nüfus cüzdanını cebinden alıp bakmak nereden aklınıza geldi zaten siz nerede oyunuzu kullanıyorsanız eşinizde orada kullanıyordur eşler aynı yerde kullanıyor, sizin kaydınız varsa onunda vardır yanı evde yaşıyorsunuz. Bakmanızın bir manası yoktu yani. Yani kaç ay ki anneler günü olayını başına kaktığınız hala okuduk, başka şeylerde okuduk eşinize güvenmediğinizi filan hala iyi davrandıkça şımardı diyorsunuz acaba takıntılarınızdan bıkmış olabilir mi..

katılıyorum...

erkekler düz mantık, sıkıldığında ne alttan alır ne de altında kalır lafın :19:

sende az uzak dur ondan fazla suyu çıkmış, evlilikte gurur olmaz da bu kadarı fazla...

Bende siyasi yönünüzün kuvvetli olduğu kanısına vardım. Bu konuya neden bu kadar takıldınız ki? Nüfus kağıdına varana kadar :53:...

Ortamın gerileceğini tahmin ettiğiniz halde konuyu açıyorsunuz, sonrada adamı öpüyorsunuz :31:.

Durup dururken ortamı germeye gerek var?

Çorap ve toka olayı çok lüzumsuz. Neden eski defterleri açıyorsunuz ki?

Adamı sinir etmeden atın çöpe gitsin :27:...

Son düzenleme:
Tartışırken bile öpücükler konduruyosun
O da tehditvari bi şekilde iki de bir kavga istiyosun herhalde diyo
Nolacak kavga çıksa ?
Hayret bişey
Böylesi öpülmez, en azından o esnada
Kızıyosa kızsın, bi onun mu siniri var
Hiç bişey sorulmayacak mı sinirlenmesin diye

Nisanlimla ne kadar nazik ve sakin konusmaya calissam
Fark ettigim bir durum oldu , ben tartisma sirasinda bile
Sakinim mesela... ama fark ettimki ben sakin davrandikca
Oda burnundan kil aldirmaz hale gelmisti.

veee , madem oyle onun gibi davrandim bagirdim, ben bagirip cagirinca sus pus olmaya basladi....
opmeye felan calisti...

ve anladimki bazi insanlara sakinlik yaramiyo :)

Siddetle katiliyorum yazdiklarina.

bire bir tutmustur bende de herzaman

Tartışırken bile öpücükler konduruyosun
O da tehditvari bi şekilde iki de bir kavga istiyosun herhalde diyo
Nolacak kavga çıksa ?
Hayret bişey
Böylesi öpülmez, en azından o esnada
Kızıyosa kızsın, bi onun mu siniri var
Hiç bişey sorulmayacak mı sinirlenmesin diye

Ben sinirlendgim zaman tartismanin en hararetli yerinde bi tokat patlatiyorum.

Sonra gulmeye basliyor yumusuyoruz ikimizde.

eger anlatmaya sakin olmaya kalksam beni daha cok sinir ediyor.
hep bu yontemle uste cikiyorum obur turlu sinir eder yoksa.

Siddetten anliyor benimki.
yapistirivetiyorum
sakayla karisik dovuyorum bildgin.
:D

Hem derdimi izah ediyorum girisiyorum biyandanda.

saka olarak anladgi icin tepki vermiyo sadce guluyo alisti artik sadece sinirimin gecmesini bekler

evli değilim ama yinede görüşümü belirtmek istedim bence haklı olduğunuzu düşünüyorsanız sırf olay büyümesin gibi nedenlerden altdan almayın çünkü o zaman karşınızdaki tepenize çıkıyor ve sürekli kendini nimetden sayıyor sizden bu tavrı bekliyor idareci olmak lazım arada ama her zaman değil:34:

ayy sizi hiç üzmek istemiyorum ama bu adam eski evliliğini , eski eşini unutamamış arkadaşım...:18::18:
eşinden boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz?

Allah aşkına ortalığı ateşe vermeyin hemen ya
bunu hemen nası anladınız
yapmayın etmeyin biz kadınlar çabuk etkilenen canlılarız
ne alaka şimdi kadının aklına böyle bişeyi düşürüyosunuz
nerden çıkardıysanız artık çok ilginç

bence adamı bezdirip bunaltmışsınız
muhtemelen bu tür hareketleri devamlı yapıyosunuz
o da sıkılmış artık fazlasıyla
yapmayın, biraz üstüne gitmeyin
kendi haline bırakılmaya ihtiyacı var bence.
çorap olayı ve kimlik bana yapılsa ben de gıcık olurum.
hem adama olayı önceden soruyosunuz hem de kafanıza göre iş yapıyosunuz.
rahatsız edici.

Ben sinirlendgim zaman tartismanin en hararetli yerinde bi tokat patlatiyorum.

Sonra gulmeye basliyor yumusuyoruz ikimizde.

eger anlatmaya sakin olmaya kalksam beni daha cok sinir ediyor.
hep bu yontemle uste cikiyorum obur turlu sinir eder yoksa.

Siddetten anliyor benimki.
yapistirivetiyorum
sakayla karisik dovuyorum bildgin.
:D

Hem derdimi izah ediyorum girisiyorum biyandanda.

saka olarak anladgi icin tepki vermiyo sadce guluyo alisti artik sadece sinirimin gecmesini bekler
:53::53::53::53::53:

bazı arkdslar ''nıye soruyosun siyasi durumlara giriyosun kavga cıkarıosun'' demişlerde. pardonda bı kadın esıne neden oy kullanmıyosun dıye normal bı sekılde sordugunda kavgamı cıkmalı? bız eşlerımızle ne konuşmalıyız ozmn?
konu sahıbı arkdas;
senın soruların hıcte kavga cıkarmalık sorular deıl.eşinin g.tü fazlaca kalkmış artık sen mi kaldırdın bu kdr, gercı lafı yiyip yiyip öpen sarılan bi tip herkesin g.tunu kaldırır adamda haklı. bu kdr kendınızı dusurmeyın ya kavga cıkarsa cıksın. boyle komık sebeplerle kavga cıkaran eslerınız varsa sorun sızde deıl. boyle adamları da öpüp koklayıp tepenıze cıkartmayın, bıraz kadın olarakk bı duruşunuz olsun.:20: onun başka bı kuyruk acısı var yada gercekten kendını bişey sanıyor.. öncelıkle o öpme sarılmaları bi kenara bırakın , kavga cıkcaksada cıksın altta kalmayın sizde ona sözlü olarak saldırın ozmn. ezdırmeyın kendınızı.

bazı arkdslar ''nıye soruyosun siyasi durumlara giriyosun kavga cıkarıosun'' demişlerde. pardonda bı kadın esıne neden oy kullanmıyosun dıye normal bı sekılde sordugunda kavgamı cıkmalı? bız eşlerımızle ne konuşmalıyız ozmn?
konu sahıbı arkdas;
senın soruların hıcte kavga cıkarmalık sorular deıl.eşinin g.tü fazlaca kalkmış artık sen mi kaldırdın bu kdr, gercı lafı yiyip yiyip öpen sarılan bi tip herkesin g.tunu kaldırır adamda haklı. bu kdr kendınızı dusurmeyın ya kavga cıkarsa cıksın. boyle komık sebeplerle kavga cıkaran eslerınız varsa sorun sızde deıl. boyle adamları da öpüp koklayıp tepenıze cıkartmayın, bıraz kadın olarakk bı duruşunuz olsun.:20: onun başka bı kuyruk acısı var yada gercekten kendını bişey sanıyor.. öncelıkle o öpme sarılmaları bi kenara bırakın , kavga cıkcaksada cıksın altta kalmayın sizde ona sözlü olarak saldırın ozmn. ezdırmeyın kendınızı.

Kavga çıkmasını sağlayacak bir durumda değil ama yani. Kadın sorunca ya neden irdeliyorsun demiş o kadar kavga da çıkmamış aslında konu sahibi burada kavga çıktı diye yazmış. Yani bir insan neden kullanmaz sonuç değişmeyecek nasılsa diye haa zorla kullandıracakta hali yok. Adam kavga çıkarmamış yani sadece neden soruyorsun çok mu önemli demiş. Yani dedikleriniz çelişiyor burada normal şekilde sorduğunda kavga mı çıkmalı diyorsunuz? hem de madem kavga çıkıyor altta kalmayın diyorsunuz yani bu konunun hararetli kavgaya dönüşmesinin manası yok ki. Adam da kavga etmemiş ki ne kadar siyasisisin demiş yani ne çok önem veriyorsun demiş kaldı ki nüfus cüzdanının gizlice alıp bakmak nedir ona da şakayla ne şeytansın sen demiş bende yapsam eşim derdi yani. Kaldı ki zaten karı koca aynı evde yaşayanlar aynı yerde kullanır oyunu, eğer konu sahibinin kaydı varsa eşinin de vrdır kendi bilgilerine bakınca eşininkini de zaten öğrenirdi özellikle alıp bakması saçma. Toka ve çoap olayını yazdım zaten kaçıncı baskı hep diğer konularında da adamın cebinde orasından burasından toka çıkıyor ne tokaymış ne eski eşmiş arkadaş yani ilk evlilikleri sindiremeyecek olanlar evlenmesin 2. eş olmasın yani.

Nisanlimla ne kadar nazik ve sakin konusmaya calissam
Fark ettigim bir durum oldu , ben tartisma sirasinda bile
Sakinim mesela... ama fark ettimki ben sakin davrandikca
Oda burnundan kil aldirmaz hale gelmisti.

veee , madem oyle onun gibi davrandim bagirdim, ben bagirip cagirinca sus pus olmaya basladi....
opmeye felan calisti...

ve anladimki bazi insanlara sakinlik yaramiyo :)

ona deveyi diken insanı öpen deniyor :)

Kavga çıkmasını sağlayacak bir durumda değil ama yani. Kadın sorunca ya neden irdeliyorsun demiş o kadar kavga da çıkmamış aslında konu sahibi burada kavga çıktı diye yazmış. Yani bir insan neden kullanmaz sonuç değişmeyecek nasılsa diye haa zorla kullandıracakta hali yok. Adam kavga çıkarmamış yani sadece neden soruyorsun çok mu önemli demiş. Yani dedikleriniz çelişiyor burada normal şekilde sorduğunda kavga mı çıkmalı diyorsunuz? hem de madem kavga çıkıyor altta kalmayın diyorsunuz yani bu konunun hararetli kavgaya dönüşmesinin manası yok ki. Adam da kavga etmemiş ki ne kadar siyasisisin demiş yani ne çok önem veriyorsun demiş kaldı ki nüfus cüzdanının gizlice alıp bakmak nedir ona da şakayla ne şeytansın sen demiş bende yapsam eşim derdi yani. Kaldı ki zaten karı koca aynı evde yaşayanlar aynı yerde kullanır oyunu, eğer konu sahibinin kaydı varsa eşinin de vrdır kendi bilgilerine bakınca eşininkini de zaten öğrenirdi özellikle alıp bakması saçma. Toka ve çoap olayını yazdım zaten kaçıncı baskı hep diğer konularında da adamın cebinde orasından burasından toka çıkıyor ne tokaymış ne eski eşmiş arkadaş yani ilk evlilikleri sindiremeyecek olanlar evlenmesin 2. eş olmasın yani.

anladıysam arap olayım:37:.aynı seylerı döndür döndür yazmışsınız noktalama işaretı fazla kullanmadıgınız , paragraf ayırmadıgnz ıcınde hıc bısey anlayamıyorum. bıkac cumleyle acıklayabılecegınız seylerı uzattıkca uzatıp kafamı karıştırdınız.
sadece ben nerde kendımle celişmişim onu guzelce acıklarsanız cvp verebılırım. nası bı konusma tarzınız var taramalı tüfek gibi daldan dala daldan dala beynim döndü.:111:

anladıysam arap olayım:37:.aynı seylerı döndür döndür yazmışsınız noktalama işaretı fazla kullanmadıgınız , paragraf ayırmadıgnz ıcınde hıc bısey anlayamıyorum. bıkac cumleyle acıklayabılecegınız seylerı uzattıkca uzatıp kafamı karıştırdınız.
sadece ben nerde kendımle celişmişim onu guzelce acıklarsanız cvp verebılırım. nası bı konusma tarzınız var taramalı tüfek gibi daldan dala daldan dala beynim döndü.:111:

Konuşmalarınızda biraz üsluplu olursanız sevinirim çok çirkin tabirleriniz var. Noktalama işareti kullanacak kadar karışık yazmadım. İyi o zaman anlayın diye böleyim size, hem kavga çıkarmaya yer aramış diyorsunuz konu sahibinin eşi için, bunda kavga çıkaracak ne var demişsiniz, hem de konu sahibine sizde kavga edin o zaman karşılık verin demişsiniz. Neden karşılık versin kavga çıkarsın ki dedim. Eşinin yapmaması gerektiğini düşündüğü şeyi, konu sahibinin neden yapmasını, kavga çıkarmasını istiyorsunuz dedim. Ayrıca ortada kavga yok, eşi zaten kavga çıkarmamış sadece çok siyasisin demiş bu mu kavga. Ayrıca konu sahibine hak veriyorsunuz da, nüfus cüzdanını alıp kayıtlara bakmak hak mıdır yani. Ne alakası var oy kullanmak istememesiyle, eşinin nerede oy kullanacağını merak etmesi. Zaten aynı evde oturuyorlar, o yüzden de aynı yerlerde oy kullanırlar bakmasının manası yok.

Umarım anlatabilmişimdir. Gördüğünüz gibi ben anlayamıyorsunuz demiyorum, anlatabilmişimdir diyorum. Ama siz taranalı tüfek tabiri kullanıyorsunuz gerçekten çok incesiniz maşallah.. Daha nazik anlatabilirdiniz anlamadığınızı..

Konuşmalarınızda biraz üsluplu olursanız sevinirim çok çirkin tabirleriniz var. Noktalama işareti kullanacak kadar karışık yazmadım. İyi o zaman anlayın diye böleyim size, hem kavga çıkarmaya yer aramış diyorsunuz konu sahibinin eşi için, bunda kavga çıkaracak ne var demişsiniz, hem de konu sahibine sizde kavga edin o zaman karşılık verin demişsiniz. Neden karşılık versin kavga çıkarsın ki dedim. Eşinin yapmaması gerektiğini düşündüğü şeyi, konu sahibinin neden yapmasını, kavga çıkarmasını istiyorsunuz dedim. Ayrıca ortada kavga yok, eşi zaten kavga çıkarmamış sadece çok siyasisin demiş bu mu kavga. Ayrıca konu sahibine hak veriyorsunuz da, nüfus cüzdanını alıp kayıtlara bakmak hak mıdır yani. Ne alakası var oy kullanmak istememesiyle, eşinin nerede oy kullanacağını merak etmesi. Zaten aynı evde oturuyorlar, o yüzden de aynı yerlerde oy kullanırlar bakmasının manası yok.

Umarım anlatabilmişimdir. Gördüğünüz gibi ben anlayamıyorsunuz demiyorum, anlatabilmişimdir diyorum. Ama siz taranalı tüfek tabiri kullanıyorsunuz gerçekten çok incesiniz maşallah.. Daha nazik anlatabilirdiniz anlamadığınızı..

çırkın bı tabır kullanmadım taramalı tufek gıbı konusmak demek, hakaret veya argo deıl bu 1.
ben konu sahıbıne eşinin konusmalarının kavga edılcek bı tarafı olmadıgını yanı (gereksız kavga cıkarmaya calıstıgını)
ama ıllada bı sekılde kavga cıkacaksada sarılıp öpmek yerıne onunda altta kalmamasını kendını savunmasını ve bı durusu olmasını soyledım.yoksa sen git kavga cıkar demedım!
bu cumlede en ufak bı celıskı yok bu 2.
konu sahıbıne daır yaptıgım yorumlarada o cvp verır canı isterse bu da 3.
ben sadece bu yorumunuza bakarak deıl, normalde acılan konulardada yaptıgınız yorumları denk gelıpte okumaya çalıştıgım zamanlar anlayamıyorum üslubunuzdan, yazma şeklınızden, konusma tarzınızdan bu da varsın benım beyinsizliğim olsun yeterki siz bana bişey demeyin , bende size demeyeyim buda 4.

dejavu, bütün yorumlarına katılıyorum ama ne yazık ki rep veremiyorum birden fazla..

konu sahibi, evde sürekli siyasetten bahsediyorsanız sıkılmış olabilir, kaldı ki kendisi de kontrol edebilir oy kullanacağı yeri.. kullanmak istemediğini söylediği halde üzerine gidip kimliğini almanız sinirini bozmuştur, bana yapılsa ben de bozulurdum.. kullanacağım kelimeler de sinir katsayıma bağlı olarak değişirdi muhtemelen.. birbirinizin kararlarına saygı duyarsanız sorun kalmaz, ebeveyni değilsiniz siz eşisiniz :ssz:

Son düzenleme:
Benim merak ettigim tartisma cikmasin diye neden sürekli alttan aldiginiz? Acaba önceden esinizi cok bunalttiginiza kanaat getirdiniz de bundan sonra "yapmayacagim" diye söz verip kendinize bir süre bunu uyguladiniz mi? Esiniz de siz alttan alir pozisyona gectiginiz icin üste cikmaya mi basladi? Erkekler genellikle bunaldiktan sonra, kadin alttan almaya hatalarini kabul etmeye baslayinca üste cikarlar. Bunu pek cok kadin hikayesinden görebiliyorum. Belki de sira esinizde birazcik normale dönme zamani gelmis. Iliskinizi yeni bastan gözden gecirin, karsilikli konusarak anlasmaya calisin. Biraz zor olacaga benziyor cünkü üzerinize gelme yolunu bulmus: "Yine mi kavga cikarmaya calisiyorsun?" bu da sizi sucluluk psikolojisine itiyor, belli. Itmesin ama hakliysaniz, ki bu anlattiginiz konuda esinizin tepkileri cidden yersiz, hakkinizi savunun. Ama erkek simardi mi ve kadinin sürekli sorun yarattigina kendini inandirdi mi, hatalarini görmesi cidden zor oluyor, kolay gelsin.

ayy sizi hiç üzmek istemiyorum ama bu adam eski evliliğini , eski eşini unutamamış arkadaşım...:18::18:
eşinden boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz?

eski eşini unutamamakla nerden bağlantı kurdunuz gerçekten anlamadım :53:
konu sahibi sadece eşinin 2.evliliği olduğunu söylemiş.
adamın buna yönelik ne bi tavrı var ne sözü.
bu kadar yıkıcı yorumlar yapmayın,empati kurun.
üzücü bi 'yorum' olmuş.
bunun bencesi falan yok.adam eski karısına dair tek laf etmemiş zira.

konu sahibi arkadaşım.
bence sen eşin üzerindeki kişisel sınırını çizmede hata yapıyorsun.
tartışıyorsanız,yanına gidip sarılmayın,öpmeyin.
herşeyin bir zamanı vardır.
muhtemeln eşinizde şu psikoloji oluşuyor;
''nasılsa surat asınca hemen yumuşuyor''.
buna alıştırmayın eşinizi.
o an tartışma mı yaşadınız?bunu çözseniz dahi yanına gidip sarılma,öpme gibi eylemlerde bulunmayın.
her insan tartışır,kavga eder.bu doğanın dengesidir,olağan bişeydir.
bunun etkisini silmek için sevgi gösterisinde bulunmak farklı anlamlara kayar.
mümkün olduğunca sınırınızı çizin,eşiniz bile olsa kendinizden ödün vermeyin.
anladığım kadarıyla eşiniz alışmış bu duruma.
her trip attığında umursamadan işinize devam edin,böyle böyle kesecektir bu huyu.
çocuk gibi sürekli gönlünü alamazsınız ya.

Back
X