Kavga çıkmasını sağlayacak bir durumda değil ama yani. Kadın sorunca ya neden irdeliyorsun demiş o kadar kavga da çıkmamış aslında konu sahibi burada kavga çıktı diye yazmış. Yani bir insan neden kullanmaz sonuç değişmeyecek nasılsa diye haa zorla kullandıracakta hali yok. Adam kavga çıkarmamış yani sadece neden soruyorsun çok mu önemli demiş. Yani dedikleriniz çelişiyor burada normal şekilde sorduğunda kavga mı çıkmalı diyorsunuz? hem de madem kavga çıkıyor altta kalmayın diyorsunuz yani bu konunun hararetli kavgaya dönüşmesinin manası yok ki. Adam da kavga etmemiş ki ne kadar siyasisisin demiş yani ne çok önem veriyorsun demiş kaldı ki nüfus cüzdanının gizlice alıp bakmak nedir ona da şakayla ne şeytansın sen demiş bende yapsam eşim derdi yani. Kaldı ki zaten karı koca aynı evde yaşayanlar aynı yerde kullanır oyunu, eğer konu sahibinin kaydı varsa eşinin de vrdır kendi bilgilerine bakınca eşininkini de zaten öğrenirdi özellikle alıp bakması saçma. Toka ve çoap olayını yazdım zaten kaçıncı baskı hep diğer konularında da adamın cebinde orasından burasından toka çıkıyor ne tokaymış ne eski eşmiş arkadaş yani ilk evlilikleri sindiremeyecek olanlar evlenmesin 2. eş olmasın yani.
Dejavu_one sana söylenecek çok şey var aslında çünkü okuduğun konuyu kafandan eklemeler yaparak anlıyorsun ve öyleymiş gibi yorum yapıyorsun.
Şimdi yukarıda tamamen sana ait olan sözlerinden yola çıkarak sana birkaç soru sormak istiyorum.
Eşimin ya neden irdeliyorsun dediği yazımın neresinde geçiyor belirtirmisin? bu 1.
Ben konumun neresinde kavga çıktı yazmışım bunu kanıtla bu 2.
Neden soruyorsun çok mu önemli mi demiş eşim ben neden yazımda böyle bir ifade göremiyorum? veya eşim benimle konuşurken sen de yanımızda mıydın? Sen duydun da ben mi duymadım? Bi açıklar mısın? bu 3.
O benim eşim ve arkasından iş çevirmiyorum internet geçmişine dahi bakmam ama dün kavga çıkmasını istemediğim ve beni de ilgilendirdiği için alıp sadece kaydına baktım var mı yok mu aynı yerdemiyiz değimliyiz yani kaydım buraya alındımı alınmadımı diye çünkü benim kaydım yok görünüyordu.. Siz hiç eşinizden gizli zararsız şeyler yapmayan kanatsız bir meleksiniz sanırım. Ayrıca ben yeni evliyim ve ikimizin de kaydı aynı yerdemidir değilmidir bilemiyorum siz biliyorsunuz diye herkes bilmek zorunda değil ki keza bu gün nüfus müdürlüğüne kayıt için gittiğimde kayıtlarımızın aynı yerde olmadığını gördük ve aynı yere aldırtmak için adliyeye belge teslim ettik demekki siz yanlış biliyormuşsunuz.
Eşimin bana şeytan demesine neden alındığımı açıklayayım ben çok kötü bir çocukluk geçirdim babamdan şiddet de dahil çok çektim ama en zoruma giden bana sen şeytansın demesiydi. Eşimle ilk zamanlarımızda dertleşirken bunu anlatıp ne olursa olsun ne kadar sinirli olursak olalım başka şey de ama bana sakın şeytan deme diye belirtmeme rağmen bunu daha ilk tartışmamızda söylemeye başladı ve o gün bu gündür her fırsatta sırf canımı yakmak için söylüyor şaka için değil. Demek ki neymiş sen de yapsan senin de eşin dermiş diye herkesin eşi aynı niyetle yapmıyormuş bu 4.
5. si ve en garibime giden ben hangi konumda toka ve çoraptan bahsetmişim? Allah aşkına bu kadar kendinden emin yorumlar yapıyorsun bunu bana ve beni yalan yere zan altında bıraktığın için hakkımda belkide farklı düşünmelerine yol açtığın kk üyelerine ispatlar mısın? Kaçıncı baskıymış? hepimiz bilelim.
Yani söylüyorsun ama neye göre söylüyorsun?