Ben kaç haftalık hamileyim yahuu

3 5 gunun lafi olmaz 1 haftaya kadar oynayabilir ..sizin en azindan yakin tarih ben nisan ayinda adet olmadim son adetim 17 martti ay sonunda idrar ve kan testi negatif cikinca tarlusal ilaci ile sokturmeye calistim bu sirada nasilsa en kisa zamanda regl olacagim diye farkli calismalarimizda oldu esimle tabiimayis sonu geldi ben hala regl olmayinca yeniden test yaptim ki pozitif o yuzden hesaplanan adet tarihimde muhtel.dogum tarihimde hep ultrason cihazlarinin insafina kalmis.durumda...yani gercek adet tarihimle alakasi yok gebeligimin ilac kullandigim sirada olmus dollenme su an 23+4 um mesela ama 24. haftamdayim diyorum +da oldugum icin yas hesaplamasi gibi karisik biraz bu isler cok da kafaya takmamak lazim

Kızlar bnm son adet 30 ağustos 29 eylulde beta 264 çıktı doktor hafta falan söylemedi salı gel değer artmış mi bakalm dedi salı yani 4 ekimde bidaha gittim başka doktora değerim 3000 lere çıkmış karından baktı kese göründü kaç haftalık dedim haftası tam belli değil bidaha gelnce soylerm dedi bebeğin kaç haftalık olduğunu hatta daha hamile olduğumu doktorların ağzından bi duymadım cuma bidaha gidecem kalp atışını duymak için bnm son adete göre hesabım bugün tam 6. Haftaya grdk bakalm cuma bana gore 6+4 olcak ama bakalm dktr ne diycek
Canım doktor kaç haftalık dedi son adet tarihinlr uyuyormu?

Cnm kaç kaftalk olduğunu tam bilmiyorum doktora sordum tam hfat söylemedi belli degl dedi sat a gore bugn 7 hafta başladı cuma 6+4 du kalp atışı için gittik ama duyamadk kese büyümüş ama kalp atisini duyamadk ama bi sknti yok dedi doktr biraz büyüme ama hala çok küçük dedi haftaya p.tesi bidaha gidecem ins
Canım doktor kaç haftalık dedi son adet tarihinlr uyuyormu?

Arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?

ultrason sanırım daha doğru. ultrasonda nasıl görünüyosa öyledir diyo benim doktorum.

Benim de 5+6 iken gittik doktora ultrasonda baktı 5+3 dedi kafam karıştı sormayı da unuttum

Back
X