Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.Kızıma geçen yaz 1 ay kaynanam baktı.Aklım hep evdeydi.Ama şöyle düşünün.Annenizin de dinlenmek hakkı.Bu vesileyle biraz o da dinlenmiş olur.Biraz da eşinizin ailesi torunlarına bakmış olur.Bitek bizim ailelerimiz yok.Herkes taşın altına elini koysun değil mi
Konu evlatlarım olunca, hele bir de söylesi tehlikeli bir durumda kendime engel olamam.
Birileri kırılmayacak diye evladımdan mı vazgeçeyim.
Hakikaten de edilmiş duanız verilmiş sadakanız varmış ki çocuğunuzun başına birşey gelmemiş. Ama bu gelmeyecek anlamına gelmez ne yazık ki.
Konuşmak ve birşeyere engel olmak için ne olmasını bekliyorsunuz.
Geri dönüşü olmayan şeyler olabilir Allah korusun.
Adam cadde üzerinde kızı bırakıp gidiyor. Parkta bırakıp bakkala gidiyor.
Bunları atladınız sanırım...
Evet onları atlamışım.Sonradan okudum.Siz nerden bildiniz
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.Kızıma geçen yaz 1 ay kaynanam baktı.Aklım hep evdeydi.Ama şöyle düşünün.Annenizin de dinlenmek hakkı.Bu vesileyle biraz o da dinlenmiş olur.Biraz da eşinizin ailesi torunlarına bakmış olur.Bitek bizim ailelerimiz yok.Herkes taşın altına elini koysun değil mi
konuşsamda bişey değişmezki,eşim kaç kez söyledi ama dinleyen kim amaaaan bişey olmaz deyip işin içinden sıyrılıyor,düşünün ya benim yağmurlu havada montunu giydirmeden çıkarmayacağımı bildiği halde inat gibi giymesin diyorsöylesemde farketmiyor karşılarına geçip çatır çatır konuşmasını bilirim ama işler sarpa sarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?