• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kendi kendime cok konusuyor ve gülüyorum!

ay cok hosuma gtti yazdıklarınız :52: bende yapıyorum ama yalnızken tabi..rahatlatıyor ama beni bu hiç rahatsız değilim :1:

oy canlarim benim yaa...icim pekte iyi rahatladi...demek tek ben degilmisim kendi kendime konusan gülen film oynayan .))) sevgiler benden size..bu yazilarida sesli sesli düsünecegim gülecegim..

Ben kendime yıllarca deli muamelesi yapmışım sanırım.. Anlattıklarınız bana çok tanıdık geldi çünkü benzer bir şey bende de var Bende bazen kendi kendime konuşurum hatta gülerim bu daha çok sinirliyken oluyor ve dikkat ettim bir şeyler toparlarken yapıyorum daha çok temizlik yaparken misal birden aklıma eski yaşadığım bi olay geliyor düşünüyorum düşünüyorum sonra fark etmeden sesli anlatmaya başlıyorum, kızdığım biri için söyleniyorum mesela.. ama farkında olmadan yapıyorum.. Bazen annem fark ediyor kiminle konuşuyorsun diyor telefonla diyip geçiyorum.. Bazen çok duygusal bi an aklıma geliyor birden ağlıyorum hemde salya sümük...ama ortada hiç birşey yok.. gerçekten hiç bir şey yok.. saçma sapan çok eski şeyleri düşünüp tekrar yaşıyorum.. Birine anlatmaya korkuyorum sen söyleyince sanki yaramı deştin bunu duymak iyi oldu kendime içten içe delirmiş muamelesi yapıyordum çünkü..

korkma korkma yanliz degilsin valla..bak bende yanliz degilmisim burda ögrendim..aynen bende birseyler toplarken bulasik yikarken konusuyorum eskiler geliyor aklima su söyle demisti bu böyle demisti diye baslayip bir konuyu hic dagitmadan bastan sona anlatirim :)) gülerim off larim üzülürüm keske yapmasaydim derim yasanmasaydi derim..unlari hep sesli konusurum :))

Kimi Sesli, Kimi Sessiz..:6:

Konuşunca Rahatlıyorsanız, Bence Sorun Yok..:34:
Dışarı Çıktığınızda Dikkat Edin Yeter..:34:

:) Bence de normal bir durum, özellikle tek başınayken elin işte aklın oynaştayken kendi kendine sorunlarına ya da seni mutlu eden olaylara dalman çok doğal... Ben de genelde bulaşık yıkar, temizlik yaparken geçmişe giderim resmen. Olayları birebir yeniden yaşarım, o bana şunu demişti ben ona bunu demiştim. Kadın olduğumuzdan galiba, herşeyi didiklemessek olmaz... :72:

Yalniz bir insanmisiniz? Genelde yalniz yasayan cok cevresi olmayan kalabalik yerlerde durmaktan hoslanmayan insanlarla ortam yapmasini sevmeyen insanlar konusur ve güler kendi kendine. Ama sende simdi beni güldürdün :) kusura bakma lütfen ama böyle hayal ediyorumda disarida böyle konusup gülmek herkesin yaninda haha :)
Canim bence pskologa falan gerek yok bosuna parani bosu bosuna harcama :) sen kendi kendini tedavi edebilirsin. Disari ciktiginda eger bir yerde oturuyor falan oluyorsan kitap oku. arkadaslarina bulus, sohbet et onlarla bol bol. kendine bir ugras bul mesela bir hobby edin kendine ugras bul kendine. Belki ozaman düzelirsin.

Evet arkadaşa katılyorum bu yaşanılan olayların hepsi yanlızlıktan oluyor. Eskiden çok sosyal bir insandım ama bu işyerine girince bütün sosyallığim bitti işyerimde bütün gün tek çalışıyorum kimse yok yanımda arada bir paronum belki gelirse 5 dk oda konşma pek olmuyor genelde beni arzarlamakla geçiyor... Eve gidiyorum evde de öyle kimse yok eşim geliyor bende 1 saat sonra falan oda televizyon kolik televizyon izlerken ne insanı dinler ne konuşurturur sus konuşma etme falan 4 senedir hayatım bu şekilde ğidiyor ve ben 2.5 veya 3 senedir kendimle konuşmaya başladım. Olayları tekrara yaşıyorum kendi kendime konuşuyorum gülüyorum şarkı söylüyorum zaten bütün gün yanlızım bir allahın kulu yok yanımda koskaca şirkette tek başımayım şirkete gelenler bakıyor masaları görünce şirketi görünce ooo diyorlar ama o masalrın hepsi boş burdaki bütün bir işi ben yapıyorum birde patronum ve yeğeni var ikiside hep dışarda şimdi müşteri arıyor muhasebeyle görüşe bilirmiyi diyor bir saniye aktarıyım diyorum aktarıyorum odama sekreterlikten kalkıyorum koşa koşa koşa odama gidiyorum efendim diyorum bu kez başka biriymiş gibi görüşüyorum.... Artık insanlardanda kaçmaya başladım artık kimseye gidip gelmek istemiyorum bu halimle mutlu değilim ama artık kimseyi istemiyorum niye böyle oldum ben ya

Yalniz bir insanmisiniz? Genelde yalniz yasayan cok cevresi olmayan kalabalik yerlerde durmaktan hoslanmayan insanlarla ortam yapmasini sevmeyen insanlar konusur ve güler kendi kendine. Ama sende simdi beni güldürdün :) kusura bakma lütfen ama böyle hayal ediyorumda disarida böyle konusup gülmek herkesin yaninda haha :)
Canim bence pskologa falan gerek yok bosuna parani bosu bosuna harcama :) sen kendi kendini tedavi edebilirsin. Disari ciktiginda eger bir yerde oturuyor falan oluyorsan kitap oku. arkadaslarina bulus, sohbet et onlarla bol bol. kendine bir ugras bul mesela bir hobby edin kendine ugras bul kendine. Belki ozaman düzelirsin.

ay yok yanliz degilim heleki ben..yanliz kalamamki..ailem kardeslerim cocuklarim var 2 oglan..ben bütünn gün ses samata icindeyim..yanliz kalinca sevinirim yanlizim ohh be sessizlik var diye..iste o zaman konusurum..ama disardada öyle cok konusmam ya binde bir cokk nadir yani..evde dedigim gibi is yaparken ütü yaparken ne biliyim sigara kahve icerken mutfakta ..kisacasi yanlizken aklima birsey gelir onu söylerim...cevrem iyi kötü var kimsesiz degilim yani,,

Back
X