• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kendime naptim

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
Kızlar merhaba :(
Aşırı canım sıkkın aslinda takmiyodum hatta kendimi bu şekilde seviyordum ama son zamanlarda iyice abarttim. Gören herkes çok zayıfsin diyor yeni tanıştığım insanlar bile. Yemek yemeye çalıştıkça istahim iyice azalıyor. Nasıl böyle oldu bilmiyorum. Zaten kendimi bildim bileli çok az yiyen zayıf biriydim ama kendimi güçsüz hissetmezdim hiç. Ne olduysa geçen sene oldu sevgilim askere gitti bu yılda kısa süreli bı ayrılık yaşadık ve ben resmen yemek yiyemedim. Kendimi yemek için baya zorladim ama hiç canım istemedi. Sonrasında yavaş yavaş yemeye çalıştım ama bi türlü toplayamadim kendimi. çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ve psikolojim alt üst oldu herkes çok zayıfsin az kilo alsan yüzün ortaya çıkacak diyip duruyor. Önceden hiç takmazdim hatta kendimi o şekilde severdim ama şimdi kendimi aynada gördükçe hiç beğenmiyorum ve daha önemlisi yorgun hissediyorum. Şimdi hem enerjim artsın hem kilo alayım diye spora başladım. Ama yine aynıyım hiç yemek yiyesim gelmiyor.

İse de yeni başladım diye izin alamıyorum bu arada.

Konumun dogru yerde olmadığını biliyorum ama ağlayacak gibi oluyorum artık. Kısa süre tasinmasa?

Boy ve kilo ? Sağlıksız bir zayıflığınız olsaydı patlak verirdi bi yerde zaten bknz; irem derici. Anoreksi oldu kadin resmen.

Boy ve kilo ? Sağlıksız bir zayıflığınız olsaydı patlak verirdi bi yerde zaten bknz; irem derici. Anoreksi oldu kadin resmen.

Doğru beslenmeden spor yapmakta çok sağlıklı değil ki.. Boy kilo nedir?

157 boyum, 43 kilom bı ara 41e kadar düşmüştüm o dönem başım da çok dönüyordu az biraz zorlaya zorlaya aldım kilo.

Yatmadan önce yemek yemeye çalışsanız
Yediğiniz Yemeğin içine ekmek doğrasanız yağını artırsanız enazından kalorisi artar

Midem hiç almıyor ki. Eve geliyorum çok aç oluyorum sonra noluyorsa hiç yemek yiyesim gelmiyor

Kilo aldirma programına gitmistim spor salonuna protein karbonhidrat tozlari ve sporla aldimda.
Ben hep 50 kiloydum hamileyken 47 kilo aldim dogumdan sonra 48 oldum.ve 10 kilo almak icin gittim cabaladim aldim.miss gibi oldum.derken 30 olunca ahaa bir 10 kilo daha geldi.bu defada gittim yaglarimi aldirdim.
:KK45:sporla kas yap baska birsey yapma.30 u gecince alacaksin nasil olsa

157 boyum, 43 kilom bı ara 41e kadar düşmüştüm o dönem başım da çok dönüyordu az biraz zorlaya zorlaya aldım kilo.
Ilk once midene baktirman lazim. Mecbur hastaneye gidiceksin istersen gunde 10 firin ekmek ye yinede kilo alamazsin. Arkadasimda senin gibiydi midesinde mikrop mu ne oyle bi sey çıkmıştı.

Kilo aldirma programına gitmistim spor salonuna protein karbonhidrat tozlari ve sporla aldimda.
Ben hep 50 kiloydum hamileyken 47 kilo aldim dogumdan sonra 48 oldum.ve 10 kilo almak icin gittim cabaladim aldim.miss gibi oldum.derken 30 olunca ahaa bir 10 kilo daha geldi.bu defada gittim yaglarimi aldirdim.

Aynı fikirdeyim. Yaşla geliyor kilolar gitmiyor, en iyisi kaslara yatırım yapmak.

Eşim de kilo almak isteyip alamayanlar, o da düzenli sporla biraz aldı, kendini daha iyi hissediyor artık

Kilo iyi değil ama çok yorgun hissediyorum. Gelir gelmez uyuyorum vs en azından az biraz alsam güzel olurdu

Ilk once midene baktirman lazim. Mecbur hastaneye gidiceksin istersen gunde 10 firin ekmek ye yinede kilo alamazsin. Arkadasimda senin gibiydi midesinde mikrop mu ne oyle bi sey çıkmıştı.

Mikrop mu? Az bı araştırayım onu az zaman geçsin alır giderim. Kafamda kurmaktan daha kötü olmaz sonuçta

Mikrop mu? Az bı araştırayım onu az zaman geçsin alır giderim. Kafamda kurmaktan daha kötü olmaz sonuçta
Tam hatirlayamiyorum uydurmayayim simdi ama mikrop tarzi bi seydi. Yani kesinlikle midesinde bi sey vardi ve alamiyordu kilo. Ilac felan kullandi bayagi zaten suan daha iyi.

Kilo iyi değil ama çok yorgun hissediyorum. Gelir gelmez uyuyorum vs en azından az biraz alsam güzel olurdu
Kondisyon eksikligindendir muhtemelen.doktora gidip kan degerlerine baktirabikirsin.belko bitamin tavsiyesi ve sporla vucudun guc kazanacaktir.zaten saglikli beslenme aliskanligida edindiginde kilo dengelenir.

Bana da herkes çok zayıfsin bu ne hal diyordu çok kafaya takiyordum neler neler içtim en fazla 2 kg aldım ve aynen benimde en ufak bir üzüntüden hemen iştahım kapanır kilo verirdim

Çözüm hiç bişeyi kafana takma üzülme istersen diyetisyen ve spor takviyesi al

He bı de şunu farkettim çok zayıfsin şu haline bak diyenlerin genelikilolarindan kurtulamayan şişman tiplemelrdi biraz da kıskançlık kokusu geliyor burnuma bu durumlarda

Midem hiç almıyor ki. Eve geliyorum çok aç oluyorum sonra noluyorsa hiç yemek yiyesim gelmiyor
Mutlaka yemeye çalışın gerekirse yemek yedikten sonra başınızı yükselterek yatabilirsiniz
Yemek yerken bol kalorili almaya çalışın
Acılı sarımsaklı yiyecekler iştahı açar genelde

Kızlar merhaba :KK43:
Aşırı canım sıkkın aslinda takmiyodum hatta kendimi bu şekilde seviyordum ama son zamanlarda iyice abarttim. Gören herkes çok zayıfsin diyor yeni tanıştığım insanlar bile. Yemek yemeye çalıştıkça istahim iyice azalıyor. Nasıl böyle oldu bilmiyorum. Zaten kendimi bildim bileli çok az yiyen zayıf biriydim ama kendimi güçsüz hissetmezdim hiç. Ne olduysa geçen sene oldu sevgilim askere gitti bu yılda kısa süreli bı ayrılık yaşadık ve ben resmen yemek yiyemedim. Kendimi yemek için baya zorladim ama hiç canım istemedi. Sonrasında yavaş yavaş yemeye çalıştım ama bi türlü toplayamadim kendimi. çok yorgun ve güçsüz hissediyorum ve psikolojim alt üst oldu herkes çok zayıfsin az kilo alsan yüzün ortaya çıkacak diyip duruyor. Önceden hiç takmazdim hatta kendimi o şekilde severdim ama şimdi kendimi aynada gördükçe hiç beğenmiyorum ve daha önemlisi yorgun hissediyorum. Şimdi hem enerjim artsın hem kilo alayım diye spora başladım. Ama yine aynıyım hiç yemek yiyesim gelmiyor.

İse de yeni başladım diye izin alamıyorum bu arada.

Konumun dogru yerde olmadığını biliyorum ama ağlayacak gibi oluyorum artık. Kısa süre tasinmasa?
şuan o durumdayım 3 gündür ilk defa bugün yemek yedim 3 günde 2 kg vermişim. midem almıyor karnım aç evet ancak düşüncesi bile midemi bulandırıyor

Benim boyum da oyle kilom 36 ydi yeme bozuklugu ve baska sebeplerle psikiyatrik tedavi oluyorum simdi 45 im. İstemedigim yemekleri bogazim yutmayi reddediyor. Azcik fazla yesem hemen midem agriyor. Yine kilo vermeye basladim. Yemek yiyememek cokkk zorrrr kimse anlamiyor. Belki care olur diye terapi aliyorum

Yorgun dusmemen icin en azindan gunde bir iki cay kasigi keciboynuzu pekmezi ye. Veya badem findik fistik atistir. Hem kalorileri cok hem cerez gibi atistirirsin. Ama bence doktora git ilk önce..
Ve kalori hesaplamalarina basla. Bmi degerlerine gore gunde kac kalori alman gerektigini hesapla. Onun altina dusme..dusersen boyle olman normal..

Benim boyum da oyle kilom 36 ydi yeme bozuklugu ve baska sebeplerle psikiyatrik tedavi oluyorum simdi 45 im. İstemedigim yemekleri bogazim yutmayi reddediyor. Azcik fazla yesem hemen midem agriyor. Yine kilo vermeye basladim. Yemek yiyememek cokkk zorrrr kimse anlamiyor. Belki care olur diye terapi aliyorum
36 kilo mu:KK57:

Çok geçmiş olsun. Boyunuz kaç peki? Terapiler işe yaradı mı?

Back
X