Ben kendimi anlamıyorum :(

portakalsuyuu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
734
1.143
333
İzmir
Merhaba öncelikle uzun zaman oldu görüşmeyeli ve ben genelde hep dert anlatıp akıl alamaya geliyorum kızlae size
Yine size danışmam lazım ben uzun zamandır aşık olabilen biri değilim hatta tam anlamıyla güvendim eminim ben bununla evlenirim dediğim kimse olmadı hep bi acabalarım oldu içimde zaten ilk ilişkim dışında uzun bi ilişkimde olmadı onuda ben idare etmiştim ve öğrendimki bütün yükü sırtlamak yetmiyor çektiğiniz acıyla kalıyorsunuz.
Ayrıldıktan uzun süre kimseye güvenemedim bi süre sonra bi kaç haftalık tanıma evreleri olan ilişkilerim oldu ama sütten ağzım yandığı için ilk hatalarında ayrıldım şu an hiç olmaması gereken biriyle görüşüyorum sorunda burda ehliyet kursunda denk geldik ailelerimiz uzaktan akraba ama yakınlar birbirlerine üstelik bu çocuk benden 3 yaş küçük ve ben ablası ile arkadaşım samimi olmasak bile bi muhabbetimiz var kursta gel zaman git zaman hoşlandım göürşmeye başladık ama hem yaşı olsun hem eğitimi olsun hem akraba oluşu olsun hep aklımda bir soru işareti ona güveniyorum belkide beni çeken bana güven vermesi ve gerçekten samimiyeti ama irite eden çok unsur var mesela eğitim düzeylerimiz aynı değil kendini geliştirse bu sorun olmıycak ama bu konuda ısrar edemiyorum malesef örneğin ben daha çok klasik müzik seviyorum piyano eğitimi alıyorum ama o bunlarla kendince dalga geçiyo o daha muhafazakar ama ben daha rahatım ama bana karışmıyor çocukca davranışlarıda var bende eğlenceliyim ama onunki kadar çocukça değilim erkek dediğin olgun olmasınıda bilmeli o evlilik düşünüyor ama ben daha buna hazır değilim diyorum ilişkiyi bitirmelimiyim ona zarar vermeden yoksa adapte olmayamı çalışmalıyım bilemedim

Uyumlu olan tarafınız var mı?
Burdan bakılınca uyum hiç yok.
Farklı ilgi alanları olması elbette güzel ama şimdi karışmasa bile ilerde bu muhafazakârlığını senin üstünde göstermesi olası.

iyi de tek bi iyi noktasından bahsetmemişsin. neden sevgili olduğunu ben anlayamadım şahsen. laf olsun torba dolsun.

Daha fazla baglanmadan bitirdik bence.. Cunku farkindaysan tum eksik yonlerini siralamassin ve sana sadece guven verdigi icin onunlasin ama bak eksisi sana gore çok ve her guvendigimiz kisiyle evlenmeyiz degilmi? ilerde cok buyuk problem yaratabilir bu eksik ve sana uymayan yonlerini , bence sen ayak uydurmaya calisma. Birde aileni dusun onlar ogrenince nasil bir cevapla karsilasirsin birde bunu tart ve çok daha fazla yipratma kendini bence...

Anlattıklarınıza göre bence uyumlu bir çift değilsiniz.

Bence bitir.
Hem akrabasınız, hem ablasıyla arkadaşsın, hem uyumsuzsunuz, hem de çocukça davranıyor.
Hiç değiştirmeye çalışma, elinde patlar.
Yol yakınken bitir derim

iyi de tek bi iyi noktasından bahsetmemişsin. neden sevgili olduğunu ben anlayamadım şahsen. laf olsun torba dolsun.

Kimse evlenince dank diye değişmiyor. Sevgili olarak bile uyumsuzsunuz neden evleneceksin ki? Yol yakınken kaç kurtar kendini.

Laf olsun diye demek doğru değil bence ben size kolay kolay bişey hissedemediğimi söylemiştim evet neden birlikte olduğuma gelirsen onun bana güven vermesi onun yanında mutlu olmam iyi hissettiriyor bana ben onun yanında huzurlu hissediyorum bu duyguyu bile kolay kolay hissedemeyen biriyim ondan atrılmakta üzer beni onuda çok üzer farkındayım ama bi türlü neyin doğru olduğuna kanaat getiremiyorum sevgi yetmez die korkuyorum belkide

E sordun biz de düşüncemizi açıkladık işte.
Başka ne diyebiliriz?

Zevkleriniz ayrı olabilir önemli olan bunlara saygı duyabilmek. Ortak paydada paylaşımlarınz da çok ise biraz daha zaman vermenizi öneririm.

Zevkleriniz ayrı olabilir önemli olan bunlara saygı duyabilmek. Ortak paydada paylaşımlarınz da çok ise biraz daha zaman vermenizi öneririm.
Bu konuda hic bi kısıtlamasını görmedim kısknç bir yapısı olsada kısıtlanmayıda kısıtlamayıda sevmiyor keza bu yönden bana çok benzer karakter olarak bana benzesede zevklerimiz çok zıt

Bazen diyorum seviyorsun seviliyorsun güveniyorsun mutlu ediyor iyi yakışıklı çalışkan biri daha ne istiyosun diye ama apayrı düşüncelerimizin olduğu bi çok konu var en basitinden ben yemek yerken yeme kültürne göre yiyen biriyim rahat davrandığım zamanlar var ama bu mekana göre değişir o böyle değil mesela buna dikkat etmez

bıraz zamana bırak cnm zamanla hersey daha cok netlesır dıye dusunuyorum.
aslında birazcık onunda uyuşmadığımızı anlamasını istiyorum bu şekilde belki onun içinde benim içinde atlatması daha kolay olur ama üzülsün istemiyorum uzun zamandır bu kadar duygusal düşünen biri değildim aslında mantıklı bi insanken neden bi karar veremediğimi anlamış değilim gerçekten sevsem bu kadar düşünmem diyorum ama ayrılınca onu çok özleyip canının yandığını düşünüp canımın yanacağınıda biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…