• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hayatımda ne eksik ki böyle hissediyorum?

Tır filosu demedi küçük bir şirket dedi. Tabi filo dese bi dururum orda. İş başında olurdu borsa ile uğraşacağına. Ama nasıl detaylı anlattı bende ilgileniyorum diyince.

Haklısınız aslında da ben hevesli hevesli anlatınca işsiz sanmadım 😅
Dünya borsasında ticaret yapan adam babasına tır filosu kurar sonuçta canım niye tek tırınız var evlenince benimde tek taşım mi olacak olmaz terkediyorum seni denecek oglanmis bu fikrim sabit ona böylesi denk gelmeli

Ailesine ev almak sonra kendisine daha başka sıcak nir yerlerde ev almak.
Sonra da Balkanlardan başlayarak dünya turuna çıkmak istiyordu 😅

Kuzeni çalışıyor bir sürü ülke gezmiş belli biraz ona özeniyordu.
Yeter gülecek yerim kalmadı cidden önce bı Türkiye'yi gezsin de o sonra Balkanlarda onu bekliyordu zaten 🤣😅

Dünya borsasında ticaret yapan adam babasına tır filosu kurar sonuçta canım niye tek tırınız var evlenince benimde tek taşım mi olacak olmaz terkediyorum seni denecek oglanmis bu fikrim sabit ona böylesi denk gelmeli
Bir kere dedi ya böbürlenerek anlatmadı ama 😅

Ya bir iş yüzünden de dolandırılmış daha önce biri tarafından. Bence işte bulamıyordu istediği gibi 40 50 bin maaşlı. Asgari ücretlere çalışmak istemediği için borsaya vermiş kendini işte.

Üzülmüştüm yani. Ekonomi belli ailemde iş bul evlen diyorlar. Borsa ile ilgilenemem o zaman. İş yerinde olmuyor sürekli takip etmem gerekiyor vs vs demişti işte.

Ya gülüyorsunuzda üzülmüştüm ben. Bence para konusu belli etmese de onda yara biraz.

Belkide 4 yıllık ilişkisi de bu yüzden bitti. Pandemi zamanı iş bulamadıysa ya da işten çıkarıldıysa ondan olabilir.

Ya bir iş yüzünden de dolandırılmış daha önce biri tarafından. Bence işte bulamıyordu istediği gibi 40 50 bin maaşlı. Asgari ücretlere çalışmak istemediği için borsaya vermiş kendini işte.

Üzülmüştüm yani. Ekonomi belli ailemde iş bul evlen diyorlar. Borsa ile ilgilenemem o zaman. İş yerinde olmuyor sürekli takip etmem gerekiyor vs vs demişti işte.

Ya gülüyorsunuzda üzülmüştüm ben. Bence para konusu belli etmese de onda yara biraz.

Belkide 4 yıllık ilişkisi de bu yüzden bitti. Pandemi zamanı iş bulamadıysa ya da işten çıkarıldıysa ondan olabilir.
Sizin millete üzülen su minnos kalbin sesini kismanizin zamanı geldi geçti bile siz kimsenin yardım kuruluşu destekçisi olmayanı oldurma dertlere deva başkanı değilsiniz lütfen tüm iyi yanlarınızı desteği mantığı iyi olmayı kendinize yoneltin artık

Yeter gülecek yerim kalmadı cidden önce bı Türkiye'yi gezsin de o sonra Balkanlarda onu bekliyordu zaten 🤣😅
Adam yuva kurayım diye değil de param olsun borsa işi istediğim gibi gitsin Balkanlardan başlayıp gezeceğim diyor . İlla herkes evlenmek zorunda değil de ne bileyim yaşı da var yani.

Neyse garciass güldürdüysem sizi ne mutlu bana 😅

Bende işsiz olduğum için işsiz saymadım anlayacağınız.

Bir de bu kadar dalga geçerken gerçekten de zengin olup filo yurtdışı vs yapıyormuş 😅

Adam yuva kurayım diye değil de param olsun borsa işi istediğim gibi gitsin Balkanlardan başlayıp gezeceğim diyor . İlla herkes evlenmek zorunda değil de ne bileyim yaşı da var yani.

Neyse garciass güldürdüysem sizi ne mutlu bana 😅

Bende işsiz olduğum için işsiz saymadım anlayacağınız.

Bir de bu kadar dalga geçerken gerçekten de zengin olup filo yurtdışı vs yapıyormuş 😅
Kafayı işine veren bir profili yokki öyle olsa internette tanışıp kirk tilki kuyruğu kirkida birbirine dolanmasın kafasında olurmu Bosverin artık yerinde dursun deyip geçin tecrübe deyin at cebine devam yola

Vah vah yazık.
O zaman karı kız peşinde dolanıp kadınlarla alakalı iğrenç tespitler kasacağına iş arasaymış.
Boş beleşin önde gidenini hala aklıyor paklıyor. Aklımı delireceğim gerçekten

Bir de üniversite mezunu değil dimi bu tip?
İki yıllık açık falan üniversite sayılmaz ama gerçekten örgün eğitim yüzü görmemiş bir tipe benziyor söylemleri.

"Benim tek sorunum bu adam değil ya ne kadar beğenirsem de her şey dış görünüş de değil dünyanın en yakışıklı insanı olsun isterse. Benim sorunumİnsanlara çabuk güvenmek."

Yoo. Sizin böyle bir sorununuz yok. 2 senelik ilişkinizi adamın tipini beğenmediğiniz için bitirdiniz. 1 aylık abazanın da dış görünüşünü beğendiniz diye pervane oldunuz hala fakeden ulaşmaya çalışıyorsunuz.
35 yaşında işsiz bir adam olmasına rağmen hala birilerinin onu kullanacağını sanıyor halbuki boş teneke.
Ayrıca sekse iyi gözle bakmıyor.

Hırs yapmışsınız dramatize etmeyin annem şöyle babam böyle diye.

Dediğine göre 4 yıllık işletme okumuş Anadolu da açıktan
Dört yıllık açıktan okumak zaten sınavdan alınan düşüğün düşüğü bir puan demek. Üniversite mezunu olmadığı açıktan mezun olduğu belli zaten çapsızın.
Ayrıca bu adamın asgari ücret üstünde bir iş yapması da mümkün değil. Eğitimi yok bir kere. Ay kendime layık görmeyeceğim bir tip ya pess

Vah vah yazık.
O zaman karı kız peşinde dolanıp kadınlarla alakalı iğrenç tespitler kasacağına iş arasaymış.
Boş beleşin önde gidenini hala aklıyor paklıyor. Aklımı delireceğim gerçekten
Haftada 3 gün spora gider kas peşinde. Bir ara baklavalarımı sayarsın demişti ilk günler 😅😐Kilolu bir çift görmüştü bak yılın çifti birbirlerini bulmuşlar demişti.. bence durup dururken görüp demesi normal değil yani. Tamam kendine bakmak spora gitmek güzel bir şey .

Spordan sonra eve gelip arkadaşlarıyla kahve içmeye çıkıyor yürüyüş yapıyor. Geri kalan zamanda da kız ekliyordur falan işte.

Yürüyüşlerde de hep karşılaşıyoruz işte. Gerçekten burası küçük khomyuk.
Ctesi günü cassabanın oraya gidiyordum arkadaşların yanına.
Taksiden indim yürürken ona benzeyen birini gördüm. Tabi bende şemsiye vardı.
O günde mini etek vs giymiştim baya süslenmiştim yani 😅
Bi baktı gibi oldu sanki karanlıktıda.. Yürüdüm gittim hiç bakmadan.

Haftada 3 gün spora gider kas peşinde. Bir ara baklavalarımı sayarsın demişti ilk günler 😅😐Kilolu bir çift görmüştü bak yılın çifti birbirlerini bulmuşlar demişti.. bence durup dururken görüp demesi normal değil yani. Tamam kendine bakmak spora gitmek güzel bir şey .

Spordan sonra eve gelip arkadaşlarıyla kahve içmeye çıkıyor yürüyüş yapıyor. Geri kalan zamanda da kız ekliyordur falan işte.

Yürüyüşlerde de hep karşılaşıyoruz işte. Gerçekten burası küçük khomyuk.
Ctesi günü cassabanın oraya gidiyordum arkadaşların yanına.
Taksiden indim yürürken ona benzeyen birini gördüm. Tabi bende şemsiye vardı.
O günde mini etek vs giymiştim baya süslenmiştim yani 😅
Bi baktı gibi oldu sanki karanlıktıda.. Yürüdüm gittim hiç bakmadan.
Ay tam boş teneke. Şunun için bu kadar Karalar bağlıyorsan sen de çok kültürlü, aklı başında bir tip değilsin. Sırf dış görünüşü yüzünden şu tipi güzelliyorsun.
O kilolu çift belki çok zeki, kariyerli, kültürlü ona on gömlek büyük insanlardır mesela.
Şahsen ben sadece dış görünüşten ibaret ömründe kitap okumamış, sinema tiyatro ilgilenmemiş bir insana “aşık” olduğunu iddia edenlerin de çok farklı kalitede olduğuna inanmıyorum.
Bu boş tenekeye kendini layık görmüşsün. Ağlamaya devam et.

Sizin millete üzülen su minnos kalbin sesini kismanizin zamanı geldi geçti bile siz kimsenin yardım kuruluşu destekçisi olmayanı oldurma dertlere deva başkanı değilsiniz lütfen tüm iyi yanlarınızı desteği mantığı iyi olmayı kendinize yoneltin artık
Ay bilmiyorum çok daha minnoş kalpli bir insan olduğumu da düşünmüyorum.
Ama evet başkalarını kendimden daha çok düşünüyorum bazen.

Bu Mantıkta olmama rağmen bencillikle suçlanıyorum birde😐
Bugün bir kötü oldum ya geçen gördüğüm için galiba.
Biliyorum mantıksız herkes herkesi görür yani normal abartmamalıyım telkinde bulunuyorum kendime.

Bende kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Spora gidiyorum bugün gidemedim hasta yatıyorum.
Arkadaşımla görüşüyorum falan.

Yenilerde 12 senelik baktığım kedim öldü. Onada çok üzüldüm. Köpek sahiplendim yenilerde. Onunla zaman geçirmeye çalışıyorum.

KPSSye kendimi vereyim diyorum 2027 28 de atama çok olacakmış belki burdan giderim diye bir de devlet işi ya iyi olur diye.
Kitaplar aldım ama kendimi veremedim bi.

Ay tam boş teneke. Şunun için bu kadar Karalar bağlıyorsan sen de çok kültürlü, aklı başında bir tip değilsin. Sırf dış görünüşü yüzünden şu tipi güzelliyorsun.
O kilolu çift belki çok zeki, kariyerli, kültürlü ona on gömlek büyük insanlardır mesela.
Şahsen ben sadece dış görünüşten ibaret ömründe kitap okumamış, sinema tiyatro ilgilenmemiş bir insana “aşık” olduğunu iddia edenlerin de çok farklı kalitede olduğuna inanmıyorum.
Bu boş tenekeye kendini layık görmüşsün. Ağlamaya devam et.
Kitabı vs bilmem de. Şey geldi aklıma boş teneke diyince . Evdeki bilgisayarı şu yayınlar için kullanılar varya ismini unuttum ocak geniş gelen neyse bir ara oyun oynuyor musun hiç vs dediğimde. Ne oyunu çocuk muyum ben zaten vaktim de yok piyasaları kontrol ediyorum sürekli demişti. Borsadanda anlamam öyle mi bilemem 😅

Biz çok siyaset konuşurduk. Bilgisi vardı yani öyle boş beleş değildi güzelleme değil de.

Ya o kilolu çift olayında bende içimden kızdım yani. En son görüşmede tramvay beklerken olan olay bu.

Benim mesela hiç dikkatimi çekmez ne güzel el ele gidiyorlardı. Yılın çifti diye aşağılaması kötü yani. Bana en başlarda dış görünüş önemli yani yanlış anlamada beğenmesem seni görüşmezdim demişti.

Acayip bir kendine bakma takıntısı var tek falso yok görünüşte ama işte karakter kalıcı oluyor.
Doğru ben de aklı başında mantıklı düşünen biri değilim pek ama onun gibi de böyle insanları aşağılamam durduk yere.

Kitabı vs bilmem de. Şey geldi aklıma boş teneke diyince . Evdeki bilgisayarı şu yayınlar için kullanılar varya ismini unuttum ocak geniş gelen neyse bir ara oyun oynuyor musun hiç vs dediğimde. Ne oyunu çocuk muyum ben zaten vaktim de yok piyasaları kontrol ediyorum sürekli demişti. Borsadanda anlamam öyle mi bilemem 😅

Biz çok siyaset konuşurduk. Bilgisi vardı yani öyle boş beleş değildi güzelleme değil de.

Ya o kilolu çift olayında bende içimden kızdım yani. En son görüşmede tramvay beklerken olan olay bu.

Benim mesela hiç dikkatimi çekmez ne güzel el ele gidiyorlardı. Yılın çifti diye aşağılaması kötü yani. Bana en başlarda dış görünüş önemli yani yanlış anlamada beğenmesem seni görüşmezdim demişti.

Acayip bir kendine bakma takıntısı var tek falso yok görünüşte ama işte karakter kalıcı oluyor.
Doğru ben de aklı başında mantıklı düşünen biri değilim pek ama onun gibi de böyle insanları aşağılamam durduk yere.
Telefonunu göster diyen dayılar da siyaset yapıyor. İnsanın bilgisini gösteren bir alan değil bu. Cahilin teki.

Ay hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yani😂 Saçı kaşı gözü aynı bu. Giyim zaten aman allahim keko. Nargileci. Senin gerçekten artık çok çirkin olup da ortalama üstü bir erkek bulup bırakamayan biri olduğunu düşünüyorum.

Eklentiler

• 650x344-kerimcan-durmaza-saldiranlar-serbest-1480707730908.webp
    650x344-kerimcan-durmaza-saldiranlar-serbest-1480707730908.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 4
Ay hala görünüşünde tek falsosu yok diyor bayılacam. Ablacım çocuk benim için tam olarak Kerimcan Durmaz. O gun görmüş olan herkesin hak vereceğine de eminim yani😂 Saçı kaşı gözü aynı bu. Giyim zaten aman allahim keko. Nargileci. Senin gerçekten artık çok çirkin olup da ortalama üstü bir erkek bulup bırakamayan biri olduğunu düşünüyorum.
Ben onda pes ettim kerkenes. Asla inanmıyor çok yakışıklı sanıyor. He de geç😃
Çocuk yoksa tam Keko

Ben onda pes ettim kerkenes. Asla inanmıyor çok yakışıklı sanıyor. He de geç😃
Çocuk yoksa tam Keko
Bi de diyor ki, kibarlıktan, ben daha fazla üzülmeyim diye çirkin diyorsun biliyorum 😂 su sitede beni biraz tanımış birisi şöyle bir kibarlık yapmayacagimi ve yani duygularını düşünüp ona göre özel davranmayacağımı o kadar iyi bilir ki😂 Baya kaşı gözü amiyane tabirle karı kılıklı ama bi yandan da bağrı yanık bildiğin Türk Kürt erkegi yani. İnsana zorla kötü söz söyletiyorlar yahu.

Bi de diyor ki, kibarlıktan, ben daha fazla üzülmeyim diye çirkin diyorsun biliyorum 😂 su sitede beni biraz tanımış birisi şöyle bir kibarlık yapmayacagimi ve yani duygularını düşünüp ona göre özel davranmayacağımı o kadar iyi bilir ki😂 Baya kaşı gözü amiyane tabirle karı kılıklı ama bi yandan da bağrı yanık bildiğin Türk Kürt erkegi yani. İnsana zorla kötü söz söyletiyorlar yahu.
Tabii canım herhangi bir nargile cafeye gitse benzerini bulur😬

Back
X